icon

Trojka na vysvedčení. Ako sa s tým vyrovnať?

Dnes o 13:01

Ahojte dievčatá, syn teraz končí Základnú školu, celý 9 ročníkal bol prospel vyznamenaním , zobrali ho na zdravotnú a teraz cez týždeň, Diktát a test bum 5 a 3 a pani učiteľka povedala že sa to nedá opraviť dostane 3 ku na vysvedčenie a tým pádom nebude prospel s vyznamenanim, ešte nikdy nemal trojku na vysvedčení ☹️podľa známok stojí na 2,64

Strana
z2
anonym_3f1c47
Dnes o 14:20
@anonym_2f4d42

@anonym_autor to vazne? ja mam 9taka a 7 macku od 5 triedy nekontrolujem nenutim ...znamky ma nerozhadzu ....syn samozrejme hokejista ...3ky na vysvedcku bezne ...ked mu hori pod zadkom tak sa aj uci 🙄 projekty ...prace do skoly to zvladaju perfis , kazdemu ide nieco ine ...a vedia ake dosledky mozu mat znamky koli prijatiu na strednu ...syn sa dostal na obchodnu cez prijimacky s prehladom a aj na druhu skolu skolu co mal ...lebo z duse som neznasala , ked som sa koli nasim ako trubka musela vsetko biflit od slova doslova koli 1 alebo 2 z ktorej sa uz doma kolabovalo ...su deti a deti ...su take ktore sa naozaj radi ucia , alebo maju vybornu pamat a ani tomu vela nedaju a su take , ktore su lajdave , aj ked by mohli mat pri troche snahy same 1 a su take, ktorym to nejde ...a hadaj kto od nas zo strednej je najuspesnejsi v zivote? Ten co dokonca raz prepadol k nam do prvaku koli vymeskanym hodinam bezne 3-4 ...ani neviem ako zmaturoval a teraz ma velku firmu 😂

@anonym_2f4d42 ked si sa tolko biflila, asi si prehliadla, ze sa pise kvoli, a nie koli, dobifli sa to

anonym_2f4d42
Dnes o 14:25
@anonym_3f1c47

@anonym_2f4d42 ked si sa tolko biflila, asi si prehliadla, ze sa pise kvoli, a nie koli, dobifli sa to

@anonym_3f1c47 😂😂to si mi len nasla za chybu , uslo mi pismenko , viem ako sa to pise ...co tvoje deti tiez nemozu mat 3jku co? By si predychavala ...sa ukludni prosim ta 😉

anonym_208e5d
Dnes o 14:26

Prečítala som si nadpis a povedala som si ako by som chcela mať len takéto problémy, že ako sa vyrovnať s 3 na vysvedčení 😀
..akoze dobre zamrzí, ale ved ozaj to je taký problém....navyše aj na školu je prijatý tak čo to konkrétne zmení okrem nejakého čísla ktoré si nebude nikto pamätať ? .... Mimochodom ja mám zdravotnú aj strednú aj výšku, a áno mávala som aj 3 na vysvedčení z matiky napríklad ktorá mi nešla. Naopak na strednej a vysokej som mala skoro vždy len samé Ačka ani som sa moc nemusela učiť pretože ma to bavilo a sadlo mi to. Nejako ma neovplyvnilo to že som napr z matiky alebo fyziky mávala aj 3

1mina
Autor odpoveď zmazal
tilly
Dnes o 14:27

Veď ho nechaj. Tak bude mať trojku. Už to nikoho nezaujíma.
Nech si oddýchne.

anonym_3f1c47
Dnes o 14:30
@anonym_2f4d42

@anonym_3f1c47 😂😂to si mi len nasla za chybu , uslo mi pismenko , viem ako sa to pise ...co tvoje deti tiez nemozu mat 3jku co? By si predychavala ...sa ukludni prosim ta 😉

@anonym_2f4d42 4x si to napisala zle, to nie je preklep, toto si sa zabudla nabiflit 😂

anonym_579a21
Dnes o 14:57

Ako ja si myslim, ze ucitelka mu mohla hodnotit celkovu snahu a vysledky a nie pisomky posledne tyzdne. Uz toho maju ziaci dost, unava, strata motivacie. Ved aj my ked odchadzame z prace uz nemakame na 100 percent a od toho nam neznizia plat.

iwesska
Dnes o 14:59

Teraz ho planujes vystahovat a vydedit? 🤔 Ci si sa len chcela pochvalit vysvedckom na soc.sietach a teraz ti to pokazil🤨 Lebo fakt neviem,ktora normalna matka riesi koncorocne deviatacke vysvedcenie,ktore nikdy nikomu ukazovat nebude.

loliki
Dnes o 15:04

@anonym_autor A prečo by sa to nedalo opraviť? Len preto, že ona nechce dať šancu za 10 dní? Slovenčinu má aspoň 4x týždenne. Ak syn má záujem opraviť, nech skúsi. Ale ináč, nič sa nedeje.

anonym_46f78b
Dnes o 15:08

@anonym_autor známej syn mal celých 9r samé 1. Ani jednu dvojku.
V 1.rocniku na SŠ hned trojky, na konci roka štvorka.
Teraz v druhom sa tesi trojkam, štvorkam.
Sa priprav aj ba iné známky na strednej, spozná novú partiu, chytí ho puberta budeš rada aj za dvojky trojky.

Nikto sa ho nikdy nebude pýtať na vysvedčenie v 9. Triede.

Otvor si túto tému o rok a napis nám ake ma vysvedčenie.
A za známky 5 a 3 by si chcela co?
Tak asi je slabý v sj..

biba_18
Dnes o 15:23

ja ani neverím že toto by reálne nejakú ženu trápilo 😏

arasidka123
Dnes o 15:24

@anonym_autor je to LEN známka...

lukbe
Dnes o 15:26
@anonym_46f78b

Sa priprav aj ba iné známky na strednej, spozná novú partiu, chytí ho puberta budeš rada aj za dvojky trojky.

Tak asi je slabý v sj..

@anonym_46f78b presne tak. Častokrát je jednotka na ZŠ, ale na strednej je to trojka. Úroveň škôl je rôzna a žiaci a rodicia si to nevedia priznať.

patrike
Dnes o 15:29

Riesis nezmysly, na strednej bude mat dalsie 4 roky slovencinu, tak na nom este popracuju. Ta znamka a cele vysvedcenie su zdrap papiera, casto nie prilis suvisiaci s realnymi vedomostami a spravnou komunikaciou v slovencine.

ivik4
Dnes o 15:35

Ako dokazes zit v dnesnom svete ked sa nevies vyrovnat s jednou 3kou 😵‍💫

lenka.25
Dnes o 15:39

Treba mu cez leto vybaviť doučovanie ….
Bože , to naozaj ťa toto trápi ?

anonym_d979b3
Dnes o 15:43

Ja mám ťažko chorého syna, ktorý má už druhý rok prerušené štúdium kvôli zdravotnému stavu. Ozaj sa spamätaj a vyser sa na nejakú 3. Je prijatý, nikoho nezaujíma toto vysvedčenie. Kľudne synovi dohovor, ale nerob preboha z toho takú vedu.

natalka13
Dnes o 15:48

No nic, sup sup k psychologicke, pomoze ti sa s tym vyrovnat.

patka06
Dnes o 15:54

@anonym_autor Nádych, výdych. Upokoj sa. Na strednú ho prijali. Je úplne jedno aké bude mať na konci 9. ročníka vysvedčenie. Hlavne, že neprepadne.
Vysvedčenie odloží doma do šuflíka, už ho nikde nepoužije.

anonym_32fd99
Dnes o 16:06

Deviatak na konci školy dostane z výstupného diktátu 5. To ťa nemrzí? tých chýba asi bolo celkom dosť. Každopádne 3 na vysvedčení je len 3 na vysvedčení. Prospel, pokračuje v štúdiu na SŠ a nikto nikdy sa ho nebude pýtať, čo mal na vysvedčku zo sloviny.

anonym_2a960c
Dnes o 16:22

A ja som mala v siedmej triede na polrok z matiky 4 lebo si na mňa zasadla matikarka a čo má byť? Svet sa nezrutil a žijem ďalej.

anonym_8c15e7
Dnes o 16:40

@anonym_autor preboha, pokial mas zdrave dieta (resp so ziadnou vaznou diagnozou) tak jednu trojku by som absolutne neriesila. Navyse to vysvedcenie nikam nejde na ziadnu inu skolu, nikoho to okrem teba nebude nikdy zaujimat, na VS ak pojde sa mu bude ratat primer zo strednej. Co by ini rodicia zato dali keby ich deti boli az na jedno vysvedcenie s vyznamenanim celu ZS.

tilly
Dnes o 17:11
@anonym_46f78b

Tak asi je slabý v sj..

@anonym_46f78b tu je krásne vidieť úroveň ZŠ

anonym_3b22dc
Dnes o 17:21
@marsmykkok

@anonym_3b22dc No áno, lebo často to tak býva že deti sa zmenia. Lepší prípad od prvej triedy lajdáci a majú dvojky, trojky, ale niekde v sedmičke sa uvedomia a nemajú problém to ľahšie učivo dohnať a potom majú jednotky a dvojky. A potom sú decká čo musia mať od prvej triedy samé jednotky-bifľoši proste, ale v puberte im prepne a majú problém dokončiť strednú-

@marsmykkok veru máme v rodine
Tiež bolo zakladka samé 1,stredna raz prepadol😅 puberta ako hrom 😅a teraz úspešná kariéra

Strana
z2