icon

Učíte a skúšate doma deti na druhom stupni?

25. mar 2026

Učíte resp.skúsate deti na 2 stupni?

Strana
z2
anonym_a72cb4
26. mar 2026

Ja skúšam deti keď majú písomky alebo ide odpovedať, naučia to a ja ich vyskúšam. A to už mám jedno dieťa na SŠ a druhé na ZŠ

zabka79
26. mar 2026
@mauduska

@zabka79
@marhulka13

baby a dokedy to takto budete riešiť? Ak pôjdu na VŠ budete sa tiež s nimi učiť? Budete im volať aj do roboty či majú porobené všetky veci?
Ja len že lepšie nech pohoria teraz, keď o nič nejde, ako keď pôjde o VŠ štúdium, robotu či manželstvo.. lepšie nech sa teraz popália a naučia sa byť zodpovední za svoje veci, ako vtedy, keď už to bude riadny prúser, nie?

@mauduska ja mam doma ziaka so specialnymi potrebami.

anonym_d5205e
26. mar 2026

@anonym_autor ja som skúšala,ale len jeden predmet,a aj to len preto,lebo mali učiteľku z gymnázia,ktorá nechápala,že učí siedmakov.Takzw tam bolo treba najskôr vysvetľovať a samozrejme som si potrebovala overit,že som to vysvetlila"chapatelne".

anonym_6619a8
26. mar 2026

Ano,denne,vsetky predmety. S poruchami ucenia to inak nejde. Vlastne,islo by,keby mi bolo jedno,ze prepadne.

anonym_6619a8
26. mar 2026
@mauduska

@zabka79
@marhulka13

baby a dokedy to takto budete riešiť? Ak pôjdu na VŠ budete sa tiež s nimi učiť? Budete im volať aj do roboty či majú porobené všetky veci?
Ja len že lepšie nech pohoria teraz, keď o nič nejde, ako keď pôjde o VŠ štúdium, robotu či manželstvo.. lepšie nech sa teraz popália a naučia sa byť zodpovední za svoje veci, ako vtedy, keď už to bude riadny prúser, nie?

@mauduska Na VS chodit nemusi,ale ZS je povinna 10r. ak prepadne opakovane,tak kludne moze skoncit ZS v 7-8. triede a samozrejme ho nikde nevezmu na strednu. Fakt o nic nejde?

ichbinich
27. mar 2026

Syn je na gympli a niekedy sam príde, ze vyskúšať.
Niekedy potrebuje pomôcť s francúzštinou. Alebo niečo vysvetliť.
Dcéra ma legasteniu, niekedy jej pred pisomkami nahlas prečítam texty z knihy, keďže pocute si zapamätá lepšie. Prípadne jej pomôžem nájsť vhodnú knihu alebo video. Je audiovizuálny typ, z videí sa naučí veľa.
Úlohy boli na prvom stupni ZŠ dlho boj, už to funguje dobre. Tiež ju preskusame a podla potreby vysvetlíme.

Ale tiež si myslím, že to je vysoko individuálne a niektoré deti potrebujú viac podpory ako iné.

Strana
z2