Výsledky T9: Ako boli vaše deti úspešné?
Majú aj vaše deti už neofic.výsledky? Syn mal zo SJ 80% a z M 66%.Trochu sme prekvapení. Z matiky mal oveĺa lepší pocit a aj ho ako predmet matika baví najviac. Tak asi iné neostáva, len sa poctivejšie pripraviť na prijímačky. 😁
A kde sa daju najst neofic vysledky?
@anonym_4e66be v skole ostavaju kopie z toho
@anonym_4e66be Ak sú v škole ochotní a prejdú kópie odpoveďových hárkov, tak sa dozvie neoficiálne výsledky. Ale nemusia to urobiť. Treba si počkať na oficiálne.
@anonym_autor a kam chce ist na skolu? Dcera M96 a SJ86 by mala mat vysledok. Tak sme aj cakali, lebo vsetky skusobne stare testy tak robila.
@anonym_84388d SOŠ
@anonym_84388d SOŠ
@anonym_autor tak to ma podla mna dobry vysledok (ak neplanoval gympel). Nech robi stare testy. 🍀
@anonym_autor tak to ma podla mna dobry vysledok (ak neplanoval gympel). Nech robi stare testy. 🍀
@anonym_84388d Plánoval gympel, do 7 tr. mal čisté 1, potom v 8 tr mal už asi 2 dvojky a teraz v devine prvú trojku , tak sme usúdili, že síce šikovný je, ale nie je dosť usilovný a nerád sa učí, tak sme vybrali radšej SOŠ. Nevieš prosím na akej stránke sú staré testy z min. rokov?
@anonym_84388d Plánoval gympel, do 7 tr. mal čisté 1, potom v 8 tr mal už asi 2 dvojky a teraz v devine prvú trojku , tak sme usúdili, že síce šikovný je, ale nie je dosť usilovný a nerád sa učí, tak sme vybrali radšej SOŠ. Nevieš prosím na akej stránke sú staré testy z min. rokov?
@anonym_autor my sme dostali aj v skole na DOD a niektore maju na svojich strankach. Ak na vasej nie su, tak skuste podobnu skolu v inom meste. My sme tak nasli. Na SOS by mali byt lahsie tie testy, aspon co dcera hovorila, ked ich skusala robit.
@anonym_autor my sme dostali aj v skole na DOD a niektore maju na svojich strankach. Ak na vasej nie su, tak skuste podobnu skolu v inom meste. My sme tak nasli. Na SOS by mali byt lahsie tie testy, aspon co dcera hovorila, ked ich skusala robit.
@anonym_84388d vďaka
teraz je neskoro už - ale všetkým budúcim 9-takom odporúčam v 9-tom ročníku chodiť na doučovanie zo sloviny aj z matiky - aj dobrým žiakom - pretože testy nie sú iba o vedomostiach - ale aj o sebavedomí…
teraz je neskoro už - ale všetkým budúcim 9-takom odporúčam v 9-tom ročníku chodiť na doučovanie zo sloviny aj z matiky - aj dobrým žiakom - pretože testy nie sú iba o vedomostiach - ale aj o sebavedomí…
@biba_18 A ako sebavedomie súvisí s tým doučovaním? Zase si sa len musela zapojiť, hoci žiadny prínos do diskusie nemáš. Tradičné u teba v diskusiách.
@biba_18 Neviem, či má nízke sebavedomie. Asi 2 týždne trénovali testy z min. rokov . Pohybovalo sa mu to vždy nad 80% , SJ trochu horšie. Preto bol sám prekvapený, že mu to vyšlo naopak a lepšie zvládol SJ. Ešte mi aj hovoril, že matika pohodička a SJ bol už aj unavený a troch mu to nemyslelo. Z jeho triedy skončil asi tretí a v matike tiež, bol v prvej päťke .Na 90% tam nemal matiku myslím ani jeden.
@anonym_autor tak ak nie sebavedomie, tak aspoň sebadôvera. proste to opakovanie s niekym, kto dieťa usmerní, vysvetlí každú chybu, zaváhanie - to dieťa posunie od toho že si myslí že vie - k tomu že vie že vie…
Moj mal podla toho,co si hovorili matiku na 90%, SJ na 86%, takze je spoko. Ale mal vela natrenovane + od septembra doucko.
@anonym_743864 koľko tvojich detí urobilo monitor nad 90%?
@biba_18 Pomerne dosť.
@anonym_743864 pomerne dosť. koľko máš detí a koľko ich urobilo monitor nad 90%. pomerne dosť je také vágne.
či chceš naznačiť že si učiteľka? no zbohom 🤦♀️
@anonym_743864 pomerne dosť. koľko máš detí a koľko ich urobilo monitor nad 90%. pomerne dosť je také vágne.
či chceš naznačiť že si učiteľka? no zbohom 🤦♀️
@biba_18 Nemám to spočítané. Tých detí bolo za 20 rokov množstvo.
@anonym_743864 takže nejakej učiteľke treba vysvetľovať úmeru medzi sebavedomím pri monitore a tým, že dieťa chodí na doučovanie kde sa venuje primárne monitoru?
nie, nemyslím si že to má zmysel - pretože dobrá učiteľka by toto vedela…
vedia to už generácie pred nami že tréning robí majstra…
oni to vedia - a ty to nevieš 🤷♀️
a nevedia to ani tie čo ťa lajkli - tým odkazujem že nech najprv rozmýšľajú a až potom konajú…
@anonym_743864 takže nejakej učiteľke treba vysvetľovať úmeru medzi sebavedomím pri monitore a tým, že dieťa chodí na doučovanie kde sa venuje primárne monitoru?
nie, nemyslím si že to má zmysel - pretože dobrá učiteľka by toto vedela…
vedia to už generácie pred nami že tréning robí majstra…
oni to vedia - a ty to nevieš 🤷♀️
a nevedia to ani tie čo ťa lajkli - tým odkazujem že nech najprv rozmýšľajú a až potom konajú…
@biba_18 Dobre Bibuša 😂 Tiež sa trošku douč, sebavedomia máš dosť, už len vedomosti 😉 A btw. monitor neexistuje už roky rokúce.
M55 a SJL22
@anonym_autor neboj prijímačky dá. Ten monitor tiež syn " pokazil " Sjl aj keď mal doučovanie s pedagógom. Na prijímačkách sú normálnejšie otázky. Držím palce. A monitor by som dala napísať naším poslancom 😀
@anonym_743864 ty o mojich vedomostiach nevieš nič…
a či je to monitor alebo t9 alebo nech sa to volá akokoľvek - je to to isté len v bledomodrom. ale len o tom sa môžeš dohadovať…
Syn M 100%, Slj 93%, mal doucovanie 1x do tyzdna po jednej hodine aj ked nemal s niecim konkretnym problem, ale aspon na T9 isiel s pocitom, ze sa pripravoval. (Dcera pred 3 rokmj podobne)
@biba_18 vieš aké ubijajuce je pre nás učiteľov vidieť ten hrubý nezáujem. Doučovanie mali od septembra po 2 hodiny týždenne z oboch predmetov. A ja na MAT od januára, ako sa vrátili z prázdnin, na dvojhodinovkach, čo sú v rámci vyučovania, som im každý týždeň dávala staré testovania s tým, že počítali buď teda 90 minút alebo 60, bez prestávky, nech sú na to zvyknutí. S odpoveďovymi harkami, jednoducho čo najviac simulovat realitu. V závere mám v triede pekný priemer, vybuchol len 1 žiak. Ale tá ich nevôľa!
@anonym_autor neboj prijímačky dá. Ten monitor tiež syn " pokazil " Sjl aj keď mal doučovanie s pedagógom. Na prijímačkách sú normálnejšie otázky. Držím palce. A monitor by som dala napísať naším poslancom 😀
@krtko1313 monitor je jednoduchší ako prijímačky, teda ak sa bavíme o gymnáziách
Dam tu svoju vsuvku - je super si robit stare testy a ucit sa, ale nebolo by na skodu si urobit aj cvicny test na cas. Ci uz ide o monitor, maturitu alebo prijimacky na strednu/vysoku.
Si pamatam, ze mna pri prijimackach na strednu zaskocilo, ze mi nevysiel cas na vsetky otazky a dost som z toho ako decko bola mimo.
@biba_18 vieš aké ubijajuce je pre nás učiteľov vidieť ten hrubý nezáujem. Doučovanie mali od septembra po 2 hodiny týždenne z oboch predmetov. A ja na MAT od januára, ako sa vrátili z prázdnin, na dvojhodinovkach, čo sú v rámci vyučovania, som im každý týždeň dávala staré testovania s tým, že počítali buď teda 90 minút alebo 60, bez prestávky, nech sú na to zvyknutí. S odpoveďovymi harkami, jednoducho čo najviac simulovat realitu. V závere mám v triede pekný priemer, vybuchol len 1 žiak. Ale tá ich nevôľa!
@letfenixa klobuk dolu.Nasi sice ratali ale len jednu hodinu tyzdenne a ked nieco nechapali povedala im aby si doma zapli matykara.Spravne vysledky nepresli takze len ratali a nevedeli preco urobili chybu.Jeden ucitel im povedal ze su len velke nuly a ked im to este nikto nepovedal tak vraj rodicia im to povedia po testovani.Lutujem ze som ju neprelozila skor na inu skolu.
@anonym_autor SJ má dcéra vraj 86% - na ďalšie dni cez hodiny slovenčiny si postupne prechádzali celý test a dcéra si pamätala odpovede, ktoré dala. Matiku žiaľ nevie, tiež, podobne ako tvoj syn, mala z nej lepší pocit ako zo sj, tak teda uvidíme.... Matikárka s nimi testovanie zatiaľ nejak nerozoberala. Neviem, či má kópie ako tu baby píšu a či sa ešte k tomu budú vracať budúci týždeň.

@anonym_autor a kam chce ist na skolu? Dcera M96 a SJ86 by mala mat vysledok. Tak sme aj cakali, lebo vsetky skusobne stare testy tak robila.