icon

Výsledky T9: Ako boli vaše deti úspešné?

21. mar 2026

Majú aj vaše deti už neofic.výsledky? Syn mal zo SJ 80% a z M 66%.Trochu sme prekvapení. Z matiky mal oveĺa lepší pocit a aj ho ako predmet matika baví najviac. Tak asi iné neostáva, len sa poctivejšie pripraviť na prijímačky. 😁

Strana
z3
simoli
21. apr 2026
@bobsent

SJ 96 MAT 96 chvalabohu🙏

@bobsent kam má namierené s takou hlavou? 🙂

skusihu
21. apr 2026

Ahojte, myslíte že budú priebežné výsledky aj teraz po monitore? Akože keď deti majú nad 90% a mali by byť prijaté bez prijímacej skúšky.

anonym_c5ebd7
21. apr 2026
@skusihu

Ahojte, myslíte že budú priebežné výsledky aj teraz po monitore? Akože keď deti majú nad 90% a mali by byť prijaté bez prijímacej skúšky.

@skusihu je málo škôl, ktoré berú bez prijímačiek na základe výsledkov T9. Nebudú žiadne ďalšie priebežné výsledky po zverejnení výsledkov T9.

skusihu
21. apr 2026
@anonym_c5ebd7

@skusihu je málo škôl, ktoré berú bez prijímačiek na základe výsledkov T9. Nebudú žiadne ďalšie priebežné výsledky po zverejnení výsledkov T9.

@anonym_c5ebd7 a asi ani po prijímacích testoch. Takže musíme počkať vážne až na "automat". Hrozne dlhé čakanie.

lili177
21. apr 2026
@anonym_c5ebd7

@anonym_c5ebd7 no neviem gymnázia berú nad 90perc a priemyslovky nad 80 aspoň v košickom kraji,v ba to môže byť iné je tam väčší natresk

anonym_c5ebd7
21. apr 2026
@lili177

@anonym_c5ebd7 no neviem gymnázia berú nad 90perc a priemyslovky nad 80 aspoň v košickom kraji,v ba to môže byť iné je tam väčší natresk

@lili177 u nás veru nie. Jedine SPŠ stavebná (minulý rok nebrala deti bez prijímačiek ani na základe T9). Dokonca tento rok prvýkrát SPŠ stavebná povolila kalkulačky na prijímačkách. Nie som z BA.

autor
21. apr 2026

Syn má nakoniec zo SJ 80% ,percentil 79 myslím. A z M má 70% a perc.63,6 % .Ide len na SOŠ,ale bez prijimačiek by šiel len keby mal matiku nad 90%.Zo SJ im stačilo 80%. Nevadí. Snáď na prijímačkách nebude v strese,lebo matiku má najradšej a aj mu najlepšie ide zo všetkých predmetov.

bobsent
22. apr 2026
@simoli

@bobsent kam má namierené s takou hlavou? 🙂

@simoli gymnázium cirkevné.

bobsent
22. apr 2026
@anonym_c5ebd7

@anonym_c5ebd7 u nás nad 90% berú gymnáziá .

anonym_c5ebd7
22. apr 2026
@bobsent

@anonym_c5ebd7 u nás nad 90% berú gymnáziá .

@bobsent u nas nie.

lili177
27. apr 2026
@anonym_c5ebd7

@bobsent u nas nie.

@anonym_c5ebd7 prosím dnes mi prišlo keď dieťa prijali vďaka testovaniu že mám čosi v eprihlaskach označiť ako prečítané,asi pozvánku na prijímačky ktoremnemusi robiť,no ja tam nič nevidím,ďakujem

anonym_c5ebd7
27. apr 2026
@lili177

@anonym_c5ebd7 prosím dnes mi prišlo keď dieťa prijali vďaka testovaniu že mám čosi v eprihlaskach označiť ako prečítané,asi pozvánku na prijímačky ktoremnemusi robiť,no ja tam nič nevidím,ďakujem

@lili177 Musíš sa prihlásiť do eprihlášky cez PC a v hornej lište budeš mať ikonu zvončeka. Tú otvoríš, nájdeš si správu, ktorú potrebuješ a klikneš na ňu. Z neprečítanej správy sa stane prečítaná.

lili177
27. apr 2026
@anonym_c5ebd7

@lili177 Musíš sa prihlásiť do eprihlášky cez PC a v hornej lište budeš mať ikonu zvončeka. Tú otvoríš, nájdeš si správu, ktorú potrebuješ a klikneš na ňu. Z neprečítanej správy sa stane prečítaná.

@anonym_c5ebd7 skusala som to zatial v mobile a nevedla som, idem ksusit cez pc, velka vdaka, ked to potvrdim ako precitane bude dobre?na skusky ist nema?

anonym_c5ebd7
27. apr 2026
@lili177

@anonym_c5ebd7 skusala som to zatial v mobile a nevedla som, idem ksusit cez pc, velka vdaka, ked to potvrdim ako precitane bude dobre?na skusky ist nema?

@lili177 pravdepodobne nie, inak by ti tuto informáciu neposlali.

Strana
z3