icon

Za čo dostávajú vaše deti poznámky v škole?

Dnes o 06:05

Dobrý deň. Za čo nosia Vaše deti poznámky? Je normálne, aby učiteľky písali poznámky za to,že cez prestávku hrali s papierovou guľou futbal, alebo cez prestávku vykopával papuče do vzduchu,alebo cez prestávku sa naháňal so spolužiakom, alebo po príchode do triedy sa so spolužiakom držali pod krkom,alebo cez hodinu sa stále niečo pýta,alebo aj žiak ma vôbec nerešpektuje..
Je toto normálne na všetkých školách,alebo to je len u nás?
Keď som sa na združení na to pýtala pani triednej, či to je normálne, len som nemala spomenúť že si posledné dva roky poznámky aj vytláčam a odkladám,tak sa na mňa osopila, že na čo mi to je a čo s tým mienim..

Strana
z6
autor
•
Dnes o 20:34
@loliki

@anonym_autor K čomu by malo dojsť? Veď sa len držali za krky a kopú si papuče. Ne? Už sa odrazu bojíš, že si budú nože hádzať. A pomaly prídeš na to, prečo tie učiteľky dávajú poznámky za takéto prkotinky. Lebo vždy sa to začne takou maličkosťou. Lebo aj oheň treba hasiť, kým je malý.

@loliki
Len máš to trocha pomýlené, to mám pre svoju ochranu,resp ochranu toho malého.. 😉

dskjhfdlkdjhl
•
Dnes o 20:35
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl
Ano tri roky,stále vyrušuje,nerešpektuje učiteľa, naháňa sa cez prestávku a dookola stále tie isté poznámky. Priznám sa,že už to ani nečítam nakolko je tam tri roky stále to isté. Keby aspon vymysleli niečo iné nové.
Ja teda neviem,mám iné vzdelanie ako pedagogické,ale ja by som.sa asi hanbila napísať ze žiak ma vôbec nerešpektuje. Alebo keby vykonával papuče, zakaždým mu ju vyhodím von oknom a musel by bežať pre ňu. Alebo keby sa tam postavím, tak by sa určite nenahánal,ale tak áno beriem,to som ja,ako tá lekárka povedala,našťastie nie sme všetci rovnakí.
To ako ked postavím policajta niekde niečo strážiť a stále mu tam budu kradnúť. Kto bude vinný?

@anonym_autor Ucitelka si nepotrebuje vymyslat, pise do poznamky to, co vidi, ze robi Tvoj syn. A keby si sa snazila s nou spolupracovat a synovi riadne vysvetlila, co sa v skole moze a co nie, tak by to uz davno nerobil. Ale nie, madam bude radsej tvrdit, ze ta zla ucka ho sikanuje a bude si odkladat poznamky. To fakt pomoze tomu synovi. Ale pockaj, bude v puberte a potom si vychutnas ovocie svojej vychovy.

anonym_4be926
•
Dnes o 20:35

Mam dvoch synov a rovnaku vychovu. Prvy je ako tvoj syn, ja ako mater zlyhavam...druhy syn je bezproblemovy, my ako rodicia sme uzasni. Nie, nie je to vzdy o vychove a len v rodine. A mimochodom, ako decka sme sa v skole strkali, obcas facky lietali, aj tie papuce, aj vyrusovali, aj sprosty obrazok o ucke nakreslili...vedia nieco z toho moji rodicia? Nie. Komu by sa chcelo rucne stale do zrkadielka poznamky vypisovat. Teraz je Edupage, tak si deti nazbieraju poznamky ako nic. Ucitelia nas sfukli, hajde k riaditelovi, po skole a vyrastli sme z toho. Nikto nikdy neposielal deti po vysetreniach, neohlasoval policajtom, nerobil sedenia so psychologmi, lebo sa deti nepsychiatrizovali ako teraz. A je to kontraproduktivne.

autor
•
Dnes o 20:37
@anonym_4be926

Mam dvoch synov a rovnaku vychovu. Prvy je ako tvoj syn, ja ako mater zlyhavam...druhy syn je bezproblemovy, my ako rodicia sme uzasni. Nie, nie je to vzdy o vychove a len v rodine. A mimochodom, ako decka sme sa v skole strkali, obcas facky lietali, aj tie papuce, aj vyrusovali, aj sprosty obrazok o ucke nakreslili...vedia nieco z toho moji rodicia? Nie. Komu by sa chcelo rucne stale do zrkadielka poznamky vypisovat. Teraz je Edupage, tak si deti nazbieraju poznamky ako nic. Ucitelia nas sfukli, hajde k riaditelovi, po skole a vyrastli sme z toho. Nikto nikdy neposielal deti po vysetreniach, neohlasoval policajtom, nerobil sedenia so psychologmi, lebo sa deti nepsychiatrizovali ako teraz. A je to kontraproduktivne.

@anonym_4be926
Ďakujem veľmi.. ❤️

anonym_441b0d
•
Dnes o 20:52

Ja som mala raz poznamku ze menovana....sa nepricetne smeje :D....alebo ze ..... beha po oknach....a blbosti...ja som mala nonstop nonstop poznamky ale za to som sa ucila na same 1ky 2jky a reprezentovala skolu v chemii..recitovani.atd...a ked som sa aj neskor stretla s ucitelmi uz ako dospela..sme sa na tom zasmiali a si ma pamatali a spominali sme :D aspon bolo na co

Strana
z6