Ako najlepšie označiť veci dieťaťa do škôlky?
Co sa vam najlepsie osvedcilo na oznacenie oblecenia a veci, ktore mava dieta v skolke? Videla som rozne peciatky a nalepky na textil. Co je najlahsie rozoznatelne pre dieta/ucitelky? Co vydrzi pranie, atd...
Ja som si dávala robiť menovky (nažehlovačky a samolepky), no aj fixu používam. Syna mám už v 4. triede a ešte aj mladší teraz prvák má podedené oblečenie po ňom s tou istou nažehlovačkou (nažehlovačky kvôli dedeniu boli s priezviskom, nie menom), takže vydržalo to aj pranie. Samolepky som používala na fľaše, peračník. Fixku na farbičky, perá, nožničky a iné.
Učiteľkám je to podľa mňa jedno či je menovka napísaná fixkou či týmito menovkami, ale hlavne aby to bolo na relatívne viditeľnom mieste a čitateľné.
nalepky putmyname drzia velmi dobre, skusala som az z ciny a tie vobec nedrzali
Tiež len nálepky používame putmyname . Keď aj posúvam šaty ďalej tak len odlepim a je pokoj. Neznášala som keď som daj že občas niečo kúpila od druhých mamičiek a tam s fixou dobre že nie celé adresa napísana
Ja som mala, doteraz mám ich ešte veľa, syn je v škôlke už tretí rok.. 😀 tiež nálepky z putmyname, ale keďže som objednala nazehlovacky a nechcelo sa mi to nazehlovat, lebo to nešlo dobre, syn mal označených pár veci 🤷♀️ nikdy nič nezmizlo, veci si pozna a na také veci ako bundy, oteplovacky, napíšeš meno aj perom.
Putmyname, ale ked viem, ze dane oblecenie uz nebudem predavat oznacim to aj fixkou/perom, kupila som aj nalepky z ciny su ovela lacnejsie, sice nedrzia po prani, ale za tu cenu vpohode :D
Moji nemali veci nikdy oznacene..najmladsia chodila od 2,5 a svoje si poznala. Nosila vetsinou next pomp zaru a to nemslo pol triedy rovnake
Moji nemali veci nikdy oznacene..najmladsia chodila od 2,5 a svoje si poznala. Nosila vetsinou next pomp zaru a to nemslo pol triedy rovnake
@slavomira236 ja rovnako, v zivote som žiadnu vec neoznačila, všetko si poznali
najlepky putmy name nosila prvý rok, potom už nie. Neznášam tie pečiatky alebo označenie perom. X krat mi prišla vec z bazaru a tam mena ktoré nešli dať dole..
Ani ja som nikdy nic neoznacovala . To si deti nepoznaju svoje veci? A este aj farbicky, fixky, peracnik? 😵💫
Ani ja som nikdy nic neoznacovala . To si deti nepoznaju svoje veci? A este aj farbicky, fixky, peracnik? 😵💫
@belllinka no niekedy nepoznaju, resp. mozu vymenit. Syn ma napriklad uplne rovnake topanky nepremokave z Decathlonu, ako spoluziak, co ma vedla skrinku. Este aj cislo.
Jedine putmyname nálepky na oblečenie, chcela som raz ušetriť a objednala som iné, o pár eur lacnejšie a neprežili ani deň na bunde. Takže v konečnom dôsledku som veľa neušetrila 😄
@belllinka dcera prvacka prisla domov v cudzej bunde ,rovnakej len o cislo vecsej ..nie nevsimla si ze to neni jej bunda 🤷🏼♀️ tak uz ma meno na bunde .
Dakujem za rady, objednala som nalepky od Put My Name. To sa mi pacilo najviac. I ked skoda, ze sa to neda lepit priamo na latku - predstavovala som si, ze to budem lepit na zatylok. Pisat na oblecenie fixkou sa mi nepaci. Skoda, ze som si ale nevsimla spravu od pani, ktora pisala, ze kvoli dedeniu dala na nalepku iba priezvisko. To je super napad. Nevadi, bude mat mladsi veci s menom brata, ziadna tragedia.
Dakujem za rady, objednala som nalepky od Put My Name. To sa mi pacilo najviac. I ked skoda, ze sa to neda lepit priamo na latku - predstavovala som si, ze to budem lepit na zatylok. Pisat na oblecenie fixkou sa mi nepaci. Skoda, ze som si ale nevsimla spravu od pani, ktora pisala, ze kvoli dedeniu dala na nalepku iba priezvisko. To je super napad. Nevadi, bude mat mladsi veci s menom brata, ziadna tragedia.
@anonym_autor najlepšie držia na stitkoch, prežijú aj práčku a sušičku
@anonym_autor na látke to vydrží tiež niečo ale jasne nie tak dlho ako na štítku

Centrofixka