icon

Menovky na oblečenie do škôlky: nálepky alebo nažehľovačky?

13. aug 2026

Ahojte prosim ake menovky na oblecenie do skolky mate overene? Su lepsie nalepky alebo nazehlovacky? Dakujem

parvinka0001
13. aug 2026

Putmyname.sk nálepky ,vydržia extrémne dlho

anonym_fb971f
13. aug 2026

Putmyname

angelheart
13. aug 2026

etiketka.sk

anonym_1e1a38
Včera o 04:41

Centrofixka 😉

anonym_f4d51b
Včera o 05:24

Nalepky

anonym_d2b086
Dnes o 08:17

Presne toto som riešila pred nástupom do škôlky, už som mala vybratý motív a potom som sa na to vykašlala a označovala len perom. 🤣 Koľko krát som medzi dverami rýchlo naškriabala meno na štítok a utekali sme. Neviem si predstaviť označovať komplet oblečenie nálepkami.🫣 V podstate tie menovky boli aj tak dôležité len pre učiteľky a tým je jedno aký motív tam máš.
Teraz ale ide syn do školy a už mi tie nálepky dávajú trochu väčší zmysel. Označiť fľašu, dózu, peračník, tašku, pomôcky a tak aby to vyzeralo dlho pekne a nezmylo sa to hneď, plus predpokladám že v triede bude kopa rovnakých motívov a značiek tak tie nálepky by značne pomohli deťom nájsť si svoje veci. Meno na oblečení som pár krát musela dopísať lebo sa vyprala farba, no absolútne mi to neprekážalo. Pri označovaní oblečenia perom teda naďalej ostanem.
Viete mi ale odporučiť menovky na predmety ktoré sú fakt odolné voči oteru a vode? Vopred ďakujem. 🙂

parvinka0001
Dnes o 09:03
@anonym_d2b086

Presne toto som riešila pred nástupom do škôlky, už som mala vybratý motív a potom som sa na to vykašlala a označovala len perom. 🤣 Koľko krát som medzi dverami rýchlo naškriabala meno na štítok a utekali sme. Neviem si predstaviť označovať komplet oblečenie nálepkami.🫣 V podstate tie menovky boli aj tak dôležité len pre učiteľky a tým je jedno aký motív tam máš.
Teraz ale ide syn do školy a už mi tie nálepky dávajú trochu väčší zmysel. Označiť fľašu, dózu, peračník, tašku, pomôcky a tak aby to vyzeralo dlho pekne a nezmylo sa to hneď, plus predpokladám že v triede bude kopa rovnakých motívov a značiek tak tie nálepky by značne pomohli deťom nájsť si svoje veci. Meno na oblečení som pár krát musela dopísať lebo sa vyprala farba, no absolútne mi to neprekážalo. Pri označovaní oblečenia perom teda naďalej ostanem.
Viete mi ale odporučiť menovky na predmety ktoré sú fakt odolné voči oteru a vode? Vopred ďakujem. 🙂

@anonym_d2b086 máme putmyname na dozach aj fľašiach a vydržia veľa .

anonym_7a3e2e
Dnes o 09:10

@anonym_autor dala som vyrobiť pečiatku s menom a na tmavé oblečenie nažehlovačky

taktotedanie
Dnes o 13:24

@anonym_autor netrebalo nic 😆
Ale moje dieta chodi do mensej skolky a menovca nema ale jesennu ciapku nam niekto “ukradol” to je pravda 🤣 inak sa nic ine

pettom19
Dnes o 14:20

Peciatka s menom, mala som aj nalepky, ale jed oznacne vyhrava peciatka.

zuat
Dnes o 14:31

@anonym_autor pero/fixka