Ako označiť detské oblečenie do škôlky?
Dobré ráno, ako označujete svojim deťom oblečenie do škôlky, veci predávam ďalej, tak aby sa tie menovky dali potom odstrániť? Veľmi pekne ďakujem.
ja som take nieco videla na temu. Mali rozne, aj na oblecenie a potom aj na rozne ine veci (flasa na pitie, taska na telesnu, peracnik). Par eur to stalo. A urcite aj Shein alebo Aliexpres bude mat nieco take v ponuke
ahoj, všetky menovky "nálepky", ktoré sú teraz dostupné sa dajú odstrániť z oblečenia. ja som objednávala napr. z MamaLabels.
Jedine fixka na textil Ti nepôjde dole. ale ja keď som chcela predávať veci ďalej, tak som neoznačovala žiadne veci, lebo ma to nebavilo najskôr nažehľovať a potom odliepať... a koniec koncov môj syn si pozná svoje veci takže mi to prišlo úplne zbytočné označovať. za 3 roky čo chodil do škôlky sa asi len raz stalo, že si vymenil biele tielko s iným spolužiakom. takže označila som asi prvých 10 vecí, potom už nič a odvtedy mám nálepky hodené v skrini nepoužité.
Putmyname drzia super, skusala som aj z Ciny, ale tie vobec nedrzali
@veron2811 permanentnou fixkou alebo obyčajným perom
@anonym_64f6ae len autorka pisala, že ona to oblecenie potom predava. S fixkou popisane by to uz nikto nekupil...
@anonym_64f6ae len autorka pisala, že ona to oblecenie potom predava. S fixkou popisane by to uz nikto nekupil...
@mimachicha Stačí odstrihnúť označenú visačku. Oblečenie používané v škôlke už aj tak nie je vhodné na predaj.
Na visacku mozes napisat ficou a potom to pdstrihnes pri predaji ale my sme neoznacovali, nikdy sa nic nestratiko ani si nepomylil.
najjednoduchsie je fixka na textil.
A keci stylu - popisane by nikto nekupil - no je mi smiesne 😀
Co som sa uz popisanych veci s fixov napredavala. A vsetky sa predali. A ano, veci boli nafotene aj s tym, ze su podpisane a cuduj sa svete, kupujucim to bolo suma fuk.
@veron2811 ja som tak kupila veci pre chlapcov ako boli super stav,ale vsade napisane fixou neslo to nicim dole.🫣Ja by som to dala na ten stitok z vnutra kde je navod na pranie
Ja davam na visacky peciatku s menom. Tiez posuvam oblecenie dalej, a kto chce, nech si visacku odstrihne.
Syn mal na stitku zelenu bodku.poznal si veci a dali sa potom posunut inym.naco cele meno ci nejake nalepky

Putmy name .drzia dlho aj roky.a daju sa odlepit