Ako napísať ospravedlnenie neprítomnosti v škôlke?
Dobry den, v skolke kde chodi moje dieta do predskolskej triedy je na tlacive o ospravedlnenie neucasti napisane- dovod... Mam 2 deti, a obcas si chcem predskolaka nechat doma, kedze som s mladsim syncekom na RD. Ale co mam pisat, ako dovody? Jasne dodrzim pravidla predskolaka a bude chybat len kolko moze.
Však si nejaký dôvod vymysli, je to len evidencia.
@januska12323 Ved hej, ale stale nejaky dovod vymyslat. Co tam mam pisat - navsteva, vylet.
Z rodinnych dôvodov
@januska12323 Ved hej, ale stale nejaky dovod vymyslat. Co tam mam pisat - navsteva, vylet.
@anonym_autor Len tak doma nechať nemôžeš, predškolská je povinná. Ospravedlniť môžeš len, keď je dieťa choré. Ak chceš odmalička učiť dieťa klamať, napíš, že malo hnačku, zvýšenú teplotu
@anonym_autor v prípade choroby - zdravotné dôvody, v ostatných prípadoch - rodinné dôvody
@anonym_autor Len tak doma nechať nemôžeš, predškolská je povinná. Ospravedlniť môžeš len, keď je dieťa choré. Ak chceš odmalička učiť dieťa klamať, napíš, že malo hnačku, zvýšenú teplotu
@anonym_0fad4a Ospravedlnit normalne mozes predskolaka aj ked nie je chory. V skolke, kde chodi nase dieta 5 dni za mesiac. Ziadne klamanie. A urcite by som si nevymyslala diagnozy. Dam rodinne dovody, ako mi tu poradili.
@anonym_0fad4a Ospravedlnit normalne mozes predskolaka aj ked nie je chory. V skolke, kde chodi nase dieta 5 dni za mesiac. Ziadne klamanie. A urcite by som si nevymyslala diagnozy. Dam rodinne dovody, ako mi tu poradili.
@anonym_autor to chodí len 5 dní do mesiaca, a ešte potrebuješ aby vynechal aj tých 5 dní?
@anonym_autor to chodí len 5 dní do mesiaca, a ešte potrebuješ aby vynechal aj tých 5 dní?
@anonym_9d57ec Coo? Citanie s porozumenim ti nieco hovori? Za mesiac sa da ospravedlnit 5 dni predskolak.
@anonym_autor Vaša škôlka nedodržiava zákon, rodič môže ospravedlniť neprítomnosť 7 po sebe idúcich vyučovacích dní, spolu 14 za mesiac, z dôvodu chorob, nariadenej karantény, vážnych rodinných dôvodov, mimoriadne nepriaznivých poveternostných podmienok, náhleho prerušenia dopravy, nepatrí tam svojvoľné rozhodnutie nechať dieťa doma.
@anonym_autor Vaša škôlka nedodržiava zákon, rodič môže ospravedlniť neprítomnosť 7 po sebe idúcich vyučovacích dní, spolu 14 za mesiac, z dôvodu chorob, nariadenej karantény, vážnych rodinných dôvodov, mimoriadne nepriaznivých poveternostných podmienok, náhleho prerušenia dopravy, nepatrí tam svojvoľné rozhodnutie nechať dieťa doma.
@anonym_0fad4a Otazka co mam napisat ako dovod na ospravedlnenie predskolaka, odpoved vasa skolka nedodrziava zakon 😃. Nasla som tu odpovede a vypinam upozornenia, lebo toto uz je cez.
Rodinne dovody.
Som ucitelka a takto to staci, nezistujem o co ide, pokial chybanie nepresiahne isty pocet dni. V takychto pripadoch sa ale rodicia takmer vzdy ozyvaju sami, co je vo veci.
Osobne si myslim, ze den so surodencom a rodicmi moze dat dietatu do zivota viac nez pobyt v skolke... Moje deti do skolky nechodili a tu su, nic im neuslo.
@anonym_0fad4a je jedno o ake dovody ide, toto sa neskuma.
@anonym_0fad4a ježiši, ty to kvalitne prežívaš.🤣🤣
Ja som vždy písala rodinne dôvody. Keď sme cestovali, tak som ju zobrala o deň skôr, keď mala nadchu, alebo niekedy proste iba tak. Keď mali predškolskú - u nás so špeciálnou pedagogickou a psychologickou - tak to chodila…
Ja dávam rodinne dôvody, ak je niečo nutne . Ale mám dieta len na poldenne vzdelavanie, takže od 12 sa stihnem venovať až az🙂
Rodinne dovody.
Som ucitelka a takto to staci, nezistujem o co ide, pokial chybanie nepresiahne isty pocet dni. V takychto pripadoch sa ale rodicia takmer vzdy ozyvaju sami, co je vo veci.
Osobne si myslim, ze den so surodencom a rodicmi moze dat dietatu do zivota viac nez pobyt v skolke... Moje deti do skolky nechodili a tu su, nic im neuslo.
@anonym_0fad4a je jedno o ake dovody ide, toto sa neskuma.
@anonym_8b9357 a koľko cca môže tak predskolak vynechať? 🤔
@anonym_autor len tak si ho doma nechať nemôžeš. Aj školáka si necháš len tak doma? Toto je inak sila.
@anonym_autor len tak si ho doma nechať nemôžeš. Aj školáka si necháš len tak doma? Toto je inak sila.
@anonym_9dd514 😂😂😂😂 pobavila si ma. Pozri. Ty si rob čo chceš , načo sa staráš do toho čo robia iný. Toto je sila Tvoj príspevok je sila. Ja mam stredoškolaka a ôsmaka a keď im pride otec po 2 mesiacoch zo zahraničia tak si ich necháme doma aj týždeň a chodíme po výletoch. A čo ako. Na vysvedčení mali čisté jednotky . A nič im nechýba. To je sila čo ? Premotivovaná mamička 🐒
Aj ja mam predskolaka a asi to neberiem tak vazne ako ostatne 🙂 ja napisem ze necham vam ho doma. Nikto dovod nezistuje a ucitelka je rada ze o jedno velmi zive dieta menej 😀
nemusis presnu vec pisat, dam rodinne dovody a pod tym mas vsetko (vylet, navsteva, ostavam doma.. hocico), potom mas zdravotne dovody (choroba, lekar.. hocico, nemusim nikomu vysvetlovat a pisat co)

Však si nejaký dôvod vymysli, je to len evidencia.