icon

Ako prebieha prestup z inej škôlky?

Dnes o 15:39

Ahojte
Môj syn chodí do MŠ, ale zapísali sme ho tento rok na inú, do ktorej chceme, aby chodil. Tento rok je nový systém prijímania. Podali sme elektricku prihlášku, ale museli sme ju stiahnuť a podať klasickú papierovú prihlášku. Ak ste niekto absolvovali tento rok rovnaký proces, prišlo vám už rozhodnutie? A akým spôsobom? Zaujímalo by ma, akým spôsobom sa rozhoduje a prijatí deti, keďže v elektronickej prihláške o tom rozhoduje automat, ale prestupujuce deti v systéme nie sú.

anonym_15e037
Dnes o 15:52

Ale ved na prestup sa dava ziadost o prestup nie papierova prihlaska ci to tiez zmenili? My sme davali ziadost a skolka sa vyjadrila podla kapacity, ci prijma alebo nie.

drianaa
Dnes o 16:35

Ahoj, sme na tom podobne. Ale ja som ani nestihla podať elektronickú prihlášku, rovno na DOD mi riaditeľka povedala, že prestupom bude treba papierovú. Do 8.7. sa vyjadrovali k elektronickým, teraz po 8.7.môžu posielať rozhodnutia papierovým prihláškam a prestupom - aspoň mne tak bolo povedaná. Ale mne napríklad napísala rovno mailom, že je dieťa prijaté, ale vyjadrenia budú posielať teraz