icon

Ako pripraviť deti na nástup do škôlky?

27. apr 2026

Ahojte mamičky. Ako ste pripravovali deti do škôlky? Ideálne tie mamičky, ktoré sa tým fakt zaoberali a malo to hladký priebeh. Videla som už rôzne webinara a kurzy, tak či sa to oplatí, kto má s tým skúsenosti.

beata_k
28. apr 2026

@anonym_autor Neoplati sa ti to. Je to hop alebo trop. Su deti, ktore sa tesia a zvladnu to a potom tie, ktore si musia trochu zvykat. Tak, ci onak musis vzdy ostat pokojna.

anonym_5dc008
28. apr 2026

Uplne a najhlavnejsie je dieta odplienkovat,aby sa pytalo na wc.Inac ziadno,celkovo to velmi zalezi od dietata.Mala este aj pomahala inym s obliekanim ta sa vedela sama obliect od 2r,skrine vytahovala a sama sa xy krat prezliekla.Chalani boli lenivy,ani najmensi sa este nevie tak super sam obliect aj ked snazi sa zo skolky.

anonym_4248c7
28. apr 2026

@anonym_autor moja začala chodiť pár mesiacov pred tretím rokom. Mesiac dva som jej rozprávala kam pôjde, ako to bude prebiehať, čo tam budú robiť. Ani v prvý deň neplakala. Páčilo sa jej od prvého dňa. Držím palce aj u Vás to určite dopadne dobre

anonym_725e7a
28. apr 2026

@anonym_autor neviem, ako chces pripravit. Ved ulne normalne, dieta ma byt samostnatne, kakat cikat vediet sa obliect bla bla bla.. pripravovala som asi par mesiacov, a potom? asi polroka mi kazde rano neskutocne plakala. Takze priprava? na co?

martinka13
1. máj 2026

Nijako. Akurát som im povedala, ako to v škôlke chodí, čo tam budú robiť... Prežili obaja bez ujmy. Nastupovali keď mali 2 roky a 8 mesiacov.