Ako riešiť problémy so školkou?
Ahojte
V prvom rade chcem len upozorniť že nechcem tu nejaké výčitky že učiteľky mali pravdu alebo podobné...
Takže škôlka je v "prísnom režime" malý bol chorí 4 dní
V zozname bolo že rodič môže dieťa ospravedlňit 7 dní a keď je viac chorí tak doktor... Potvrdenie
Ideme ráno do škôlky riaditeľka už teraz učiteľka prišla ku mne a hovorí či mám potvrdenie od lekára keďže bol chorí... Ja som jej povedala veď bol len 4 dní tak netreba potvrdenie..jej odpoveď bola to je jedno je predškolak musí.. v oznáme bolo že keď je viac ako 7 dní že treba potvrdenie...
Idem pre neho teraz pre istotu druhá učiteľka že vracal že ak mu nesadlo škôlkarske jedlo že to môže byť intolerancia,.. keby mal tak by to mal od narodenia on v pohode zje vypije mliečne výrobky...
A ani ho nepreobliekli z tých ovracanych veci...bolo to síce trochu rukáv a predu ale bolo to cítiť...
Iné dni jedaval... Zjedol to čo mu chutilo a to čo nechcel nechal... Ale nevracal...
@katusa32 Bože, koľko máš IQ, 14? Z teba tam musia mať fakt radosť, chudák dieťa, takto mu to tam komplikuješ. Musí sa za teba hanbiť, chudáčik. Hlavne, že sa tu hráš na bielych a čiernych a pritom vyjadrovanie ako najväčšia spodina. SPODINA.
@katusa32 Učiteľky mali pravdu. A naozaj ich ľutujem, že s tebou musia komunikovať.
"Chori" 🙄
@katusa32 Neboj, nebudem, od toho si tu ty 😀 Rýdza ukážka múdrosti, ktorou disponuješ.
"Chori" 🙄
@anonym_9d7cc1 tak v tomto mala pravdu, chorý - nominativ jednotné číslo-ý.
@anonym_2e65d4 Pôvodne tam mala i.
Ale zlatko, nemaž nám tu tvoje skvostné odpovede, bavíme sa.
@anonym_2e65d4 Ma tu, ze syn je "chori", asi 4x.
Wow ty mas nejaku poruchu? Takato hystericka zenska tu davno nepisala 😂😂😂
Skoda, ze su zmazane prispevky, tolko urazok a nadavok tu davno nebolo 😂
Wow ty mas nejaku poruchu? Takato hystericka zenska tu davno nepisala 😂😂😂
Skoda, ze su zmazane prispevky, tolko urazok a nadavok tu davno nebolo 😂
@cyberk Tú vidia cez okno, že ide a schovajú sa pod koberec 😀
@katusa32 keď si takáto drzá a vulgárna aj v reálnom živote, tak tú učiteľku ľutujem. Problém je očividne v tebe a nie škôlke. Asi vedia, prečo ten papier od teba pýtajú. Píšeš o bielych a čiernych, ale vyjadrovanie máš ako z osady.
Neviem, čo si robila do teraz , ale je najvyšší čas naučiť dieta obliekať sa. To už malo inak dávno vedieť.
@tomcimka kriste pane toto ideš riešiť?? Tak sa sám neprezliekol čo je na Tom zas múdra z mesta pise
@katusa32 ja som len reagovala na to, čo je napísané:
,, A ani ho nepreobliekli z tých ovracanych veci...bolo to síce trochu rukáv a predu ale bolo to cítiť..."
Toto nie je vina učiteľky, taketo základné veci má dieťa sa naučiť doma- som špinavý, mokrý, smrdím... idem sa automaticky prezliecť a nečaká na pokyn dospelého napr.učiteľky. Maximálne sa dieťa ozve, že je špinavé a mokré.
Alebo ešte nie je celkom zdravý. Prepáč, ale keď dieťa bolo choré tak to ospravedlnenie od lekára je na mieste. Alebo si u lekára nebola? Tak treba zvážiť či je uz zdravý
@anonym_151aea a ked je tu diskusia, ze matka sla k lekarovi, vsetky kometare su, ako tam az pomaly po tyzdni idu a ze to je viroza, co zatazuje dr. a ze co by sme robili, ak by to vsetci robili....