Ako sa zbaviť otravného otecka zo škôlky?
Ahojte. Prosím vás, ako sa zbaviť otravného, slizkého otecka zo škôlky?
Minulý rok nastúpil syn do škôlky a spolužiačku väčšinou vodila mama, takže problém nebol. Raz za čas sme sa stretli s týmto pánom v šatni a zazeral, ale neriešila som to. Nechcem sa tváriť, že sa to nedeje, ale väčšinou viem takýchto mužov celkom ľahko odbiť. Tento otecko je však výnimočný.
Od septembra ma každé ráno čaká a zdržiava ma svojou prítomnosťou. Neustále na mňa žmurká, usmieva sa a snaží sa so mnou rozprávať. Pritom mu nedávam absolútne žiadny impulz a som skôr odmeraná. Volal ma na kávu „pokecať o deťoch“, ponúkal, že nás so synom odvezie, keď prší, stretávam ho aj v obchode, na ihrisku… Mám pocit, že vylezie aj z kontajnera. 😂
Manžel pracuje v zahraničí a on si asi myslí, že som slobodná mamička. Neustále má poznámky typu, že takej krásnej žene treba muža, že som takmer dokonalá, či cvičím, že by som vyhrala súťaž o najkrajšiu mamičku a podobne. Ja mu väčšinou odvetím niečo v zmysle, či takéto veci hovorí aj žene, s ktorou občas chodí po dcéru za ruku ako vzorný otecko.
Mám už chodiť v mechu, aby na mňa nezazeral a neotravoval? Mám pocit, že buď je úplne mimo a nechápe náznaky, alebo ho práve baví, že som odmeraná. Raz dokonca povedal, že mu imponujú odmerané a drzé ženy. Takže neviem, či nechápe, alebo chápe až príliš dobre.
Každopádne mi to už začína byť nepríjemné. Čo by ste robili vy? Povedali mu to narovinu? Ignorovali? Alebo mám niečo naznačiť pred jeho ženou, aby vedela, akého má doma slizúňa?
Vďaka za rady.
Nerozumiem. Ved sa pozdravim koho stretnem, v satni obleciem/prezleciem dieta, blbe poznamky ignorujem, pozdravim sa dovidenia a odidem.
Neviem ako inak by ma zdrziaval, obtazoval a pod., ak sa nim nezdrziavam sama 🙃
"Neustále má poznámky typu, že takej krásnej žene treba muža," - a nechapem, ved raz by som povedala ze "mam manzela, dakujem" a vec vybavena.
Prečo si mu doteraz nepovedala, že máš muža?????
Ďakujem veľmi pekne, aj manžel mi to hovorí každý deň 🙂 Na kávu? Myslíte ja, manžel,. vy a manželka? Pozvite na kávu manželku, určite sa poteší.
V prvom rade by som asi na pozvanie na kávu odpovedala, že som šťastne vydatá, nech si asi nemyslí, že som slobodná mamička a máme vyjasnené toto… veľmi pravdepodobne ho to asi nezastaví, ja som typ, čo by to ignoroval, vytrvalo odmietal všetky návrhy a pozvania, na otázky či cvičím odpovedala, že áno, s manželom a podobne… keď sa cítiš na to povedať mu niečo priamo… cez manželku by som to asi neriešila, ľahko sa to otočí proti tebe, navyše je veľmi pravdepodobne, že dobre vie aké kvitko ma doma
Keď ťa pozýval na kávu si mu jasne mala povedať, že tvoj muž by určite nebol nadšený. Že kávu si dáš radšej s ním. Ale mne to príde, že ho cielene naťahuješ.
Moje odpovede sú : áno, nie, nemám záujem, dovidenia. Myslím, že som mu spomínala, že som vydatá a nosím obrúčku. Videl ma párkrát aj s manželom. Len neviem či mu doplo. Ale jasné, otravný chlap a vinná je žena😀
Za prve mu povedz, ze mas manzela, za druhe by som si obchytila jeho manzelku a spytala sa, ci vie o tom, ze jej manzel pozyva na kavicku ostatne mamicky zo skolky :D
Takto ma otravoval majiteľ fitka, až tam raz bola aj jeho žena, ktorej som povedala, nech si uprace toho retarda 🙃. Odvtedy sa max pozdravil.
Absolutne by som na toto nereagovala a jasne by som mu povedala, ze mam manzela a nemam zaujem o ziadne stretavanie sa a nech ma na kavy nepozyva. Ked to nejde inak. Neviem, ze co riesis, ked nemas zaujem. Nevybavujem sa s cudzimi chlapmi, idem do skolky, odovzdam/zoberiem dieta, pozdravim ako slusna osoba dobry den/dovidenia a idem si po svojom. A nedam ziadnemu slizskemu chlapovi dovod na to, aby ma obtazoval. Lebo aj toto je obtazovanie.
@anonym_autor Popros niekoho z rodiny,z okruhu kamarátov/najlepšie veľkého chlapa/,aby vás občas odprevadil do škôlky.Doprovodu vysvetli situáciu.Slizkemu oteckovi možno postačia 2-3 prísne pohľady tvojho sprievodcu
@anonym_autor vetou co by na to povedala manzelka je ako keby si sa ho pytala, ci naozaj moze ist, na rovinu mu povec, ze mas manzela.
To mas tak, zenam imponuje dobyjanie a trpezlive (=otravne) dvorenie. Kym to nerobi niekto, o koho naozaj nemaju zaujem. Pan si mysli, ze ta zlomi / ohuri vytrvalostou, ak to nevzda. A casto to tak aj byva ...
Jedine sa vyhybat a opakovat nie. Alebo mu povedz, ze si vydata a keby aj nie, nie je tvoj typ.
Moje odpovede sú : áno, nie, nemám záujem, dovidenia. Myslím, že som mu spomínala, že som vydatá a nosím obrúčku. Videl ma párkrát aj s manželom. Len neviem či mu doplo. Ale jasné, otravný chlap a vinná je žena😀
@anonym_autor
Nemas daakeho kamarata s hrubym krkom a s hrubou zlatou retazou co by sa mu priatelsky predstavil pred skolkou☠️
Idem zo škôlky a on zrýchli chôdzu a začne tie somariny, odpovedám fakt striedmo, vždy však má nejakú poznámku aj keď nereagujem. Skúsim zobrať manžela za ruku do škôlky, možno to pomôže.
A ty mu čo nevieš povedať na otázku, že ti treba muža, ja mám manžela čaká ma doma, veď sama si za to môžeš, čo sa hanbíš odhaliť, že si vydatá, mne je to smiešne, skôr sa ti páči, že ti dáva lichôtky
jednému nerozumiem, prečo mu opakovanie na jeho vety nepovieš nič o manželovi... ok, chceš od nás počuť že je slizak? áno, je...
ale zjavne robíš niečo inak ako tu píšeš, neexist aby jeden chlap tak dlho hustil do ženy ak by mu max. odzdravila ...
Sama si to robíš . Veď mu rovno do huby povedz , že ťa to obťažuje a keď s tým okamžite neprestane , tak ho bude už riešiť manžel
To je taký problém mu na rovinu povedať nech ťa neotravuje ?. Keďže to už dlhšie trvá .
Boze ale si nemozna . Nevies byt rázna ohladne toho ze mas muza a nech páli do prdele akoby Ti to jeho obtazovanie imponovalo
Toto je nechutne, zazila som. Ja by som na neho poslala manzela, nech si to vyjasnia spolu. Na tieto typy nefunguje ignoracia ani slusne odmietnutie.
otvorene mu povedz, že si nepraješ aby ťa obťažoval a bude to riešiť tvoj muž alebo zájdeš ty za jeho ženou
Tak to je fakt debil chlap, chudinka jeho žena, isto nie si jediná, ktorú takto oblbuje. Skúša, ktorá mu sadne na lep, hnusia sa mi takí chlapi,tiež som mala skúsenosť...tu nepomôže iné, len mu rázne povedať...pán Novák, už ma naozaj otravujete, ste jeden hnusný neodbytný chlap, ak s tým neskoncite, oslovím vašu ženu ....A prestala by som sa mu aj zdraviť. Ty za to isto nemôžeš, sú to slizki hnusni chlapi
Idem zo škôlky a on zrýchli chôdzu a začne tie somariny, odpovedám fakt striedmo, vždy však má nejakú poznámku aj keď nereagujem. Skúsim zobrať manžela za ruku do škôlky, možno to pomôže.
@anonym_autor pozri,ked uz to zachadza tak daleko,ze zrychluje krok a doslova ta prenasleduje....to uz je obtazovanie.
Povedz mu,bud ti da pokoj alebo si to s nim pride vybavit tvoj muz osobne!
A tieto jeho vylevy by som si aspon 2-3 razy tajne nahrala na mobil....
Raz mu spadne hrebienok!
Ja by som možno skúsila povedať, že ak neprestane natočím si ho na mobil a pôjdem na políciu s tým, že ma obťažuje. I keď viem, že asi by sotva pomohlo. Babám sa to tu ĺahko píše, moja kolegyňa mala takého zákazníka v práci. Keď sa zrušila prevádzka, vyhĺadal ju na inej predajni. Použila presne všetky argumenty, ktoré tu píšete, bola vyslovene odmeraná a na konci hnusná. A stále chodil, dokonca aj keď videl jej muža na prevádzke. Proste psycháč
jednému nerozumiem, prečo mu opakovanie na jeho vety nepovieš nič o manželovi... ok, chceš od nás počuť že je slizak? áno, je...
ale zjavne robíš niečo inak ako tu píšeš, neexist aby jeden chlap tak dlho hustil do ženy ak by mu max. odzdravila ...
@biba_18 neexist? Tak to si asi ešte nezažila. Pamätáš ako skončila Andrea z Novej Dubnice? Chúďa, už je na onom svete🥹
@biba_18 neexist? Tak to si asi ešte nezažila. Pamätáš ako skončila Andrea z Novej Dubnice? Chúďa, už je na onom svete🥹
@anonym_f9e875 ale to nebol otecko dieťaťa čo ho nosil do škôlky. bol to regulérny stalker... samozrejme sa tu nebavíme o psychicky chorom človeku ktorý trpí bludmi, tento je otravný ...
@anonym_autor Ak sa ti dá, posuň príchod do škôlky na skoršiu alebo neskoršiu dobu, ako obyčajne chodíš. Určite ťa tam nebude čakať polhodinu.
Rázne a bez úsmevu mu povedz, že ťa obťažuje a nech s tým prestane. Že si šťastne vydatá a ak s tým neprestane, tak to povieš manželovi a ten mu to príde nabudúce ručne-stručne vysvetliť osobne.
Nahraj si ho 3-4 razy a potom mu povedz, že ak s tým neprestane, pustíš to jeho manželke alebo pôjdeš na neho podať trestné oznámenie za obťažovanie.
Ináč, na takýchto slizúňov najviac zaberá to, že ich úplne ignoruješ, nereaguješ, neodpovedáš, nepozeráš sa neho, neusmeješ sa...
A ešte na záver, slovíčko "zazerať" neznamená pozerať sa niekoho uprene a hltať ho očami, ale pravý opak - vyjadruje negatívny postoj alebo hnev pohľadom, pozerať sa na niekoho neprívetivo, nepriateľsky a zlostne.
@anonym_autor
Povedala by som mu nadránom a hlavne nahlas, že to oznámim jeho žene akého má doma kkta!!! A urobila by som to, rovnako môjmu mužovi, ten by ho veľmi rýchlo upratal. Povedz mu priamo, že na slizkych ku👑👑👑👑ikov nemáš absolútne náladu. Zvyšok by doriešiť muž a jeho žena! Ja by sa s ním neostala. Neverím keď mu to povieš aj že on by vyhral cenu korunovačného kretena roka, že by ťa láskavo stále oslovoval a ocumoval. Toto bude taká trojkonbinacia, že bude chodiť tatinko kanálmi! Hlavne tu nechcú byť za peknú a slušnú. Ten potrebuje do držky poriadnu hubovú minimálne.

@anonym_autor prečo si myslí, že si slobodná mamička? Si mu zabudla povedať, že máš manžela? To by bolo prvé, čo by som mu povedala. Že môjmu mužovi by sa to asi nepáčilo, a že toto berieš ako obťažovanie už.