Besiedky a vystúpenia v škôlke
Len čisto zo zaujímavosti. Ako to máte v štátnych škôlkach? Mňa celkom prekvapilo, že za celý rok neurobili žiadne vystúpenie. Jasné, že na tom nestojí svet a majú inak celkom pestrý program, každý deň sú 2x von. Len som si myslela, že v škôlkach je to bežné.
@anonym_autor majú 2x ročne, rovnako tak aj v súkromnej mali 2-3x
@anonym_autor štátna škôlka, mali sme vystúpenie na deň matiek, vianočné vystúpenie, vystúpenie pre starých rodičov
Štátna škôlka na dedine - vystúpenie pre starých rodičov v klube dôchodcov, vianočná besiedka, vystúpenie na deň matiek
v nasej skolke je to podobne ako u vas, 2x denne von, pestry program, ale besiedky nebyvaju... ale pred Vianocami byvaju tvorive dielne, to je take fajn popoludnie pre deti+rodicov(+surodencov) - miesto vystupenia vyrabame s detmi vianocne ozdoby, zdobia sa medovnicky a pod.,
@anonym_autor Ked nasi chodili do skolky, mavali besiedky cca 2x do roka.
Ja mám pocit, že aspoň raz mesačne majú niečo pre nás (dokonca teraz mali minulý týždeň na výročie škôlky a tento pre oteckov). A k tomu všetkému aspoň 2x do týždňa nejaký program pre nich. Záleží od škôlky.
Ale obdivujem ich strašne. Mne úplne stačí, keď v škole máme s deťmi niečo 1-2x ročne a dáva to zabrať. Nie to s tými malými každú chvíľu.
@anonym_autor v našej štátnej mš mávajú 1x do roka besiedku - teraz na konci. Prijala by som ešte aspoň jednu vianočnú.
Aj u nás to tak dcérka má, že 2x do roka majú besiedku a úplne to stačí. Treba sa spýtať učiteliek, prečo nemajú besiedku
Veru maju ku vianociam. Pre starych rodicov. Den matiek. Pomezi to vela dalsich aktivit.
@anonym_autor je ich pomerne dosť a niekedy aj cez víkendy (deň matiek, Vianoce). Chodia aj na plavecký a lyžiarsky, výlety. Ísť 2x za deň von je asi taký štandard.
Tak u nás je toho dosť až veľa, pretože ak niekto robí poobednú musí brať voľno. A niektoré sú hneď za sebou. Takže za mňa ja by som aj brala keby bolo toho menej.
Okrem besiedok /pre starých rodičov, Vianoce, deň matiek, deň rodiny/aj rôzne tvorivé dielne.
/Deň jablká, Halloween, deň zeme, pečenie medovníkov a pod /
Statna skolka malinka na dedine maju pravidelne vystupenia aj vcera mali vystupenie a rozlucka s predskolakmi.
Nechápem, načo sú dobré besiedky a podobné hovadiny. Len chúďatá učiteľky sa s tým natrápia. Totálna zbytočnosť.
@anonym_autor my v štátnej školke vo Vrútkach, stale niečo.....jarná, jesenná, zimná, rozlúčkova, deň matiek, rodinný den na den otcov, tablo na konci roka pre predškolákov, výlety, múzea, galérii, detské predstavenia, Bojnice, ja mám pocit že stále čosi......
@anonym_autor Štátna škôlka obec v okrese Liptovský Mikuláš besiadky máme na Vianoce a deň matiek .
Na deň detí majú v sobotu na ihrisku vždy akciu.
Stavanie mája je taká pol besiadka alebo ako to povedať.
A potom jaj rôzne činnosti v škôlke pre deti počas bežného programu na deň detí mali deti škôlke kúzelníka rôzne divadielka prednášky navštevujú domov dôchodcov v našej obcí prechádzky po okolitej prírode predškoláci mali lyžiarky a plavecký, rôzne činnosti podľa toho aké je obdobie

@anonym_autor deti mám už v škole, ale vždy mali vystúpenia, besiedky, ku dňu matiek, október - mesiac úcty k starším, vianočné besiedky, ...