Čo doniesť pre deti do škôlky na narodeniny?
Ahojte, ked ma dieta narodky co nosite? Preferujem cokolvek domace nad cukriky a lizatka.
Nejaky napad? Najlepsie nepeceny 🙈
@anonym_autor Mali sme zákaz nosiť čokoľvek doma pečené/ nepečené z hygienických dôvodov. aj kvôli alergénom
Jedine ovocie kúpené v obchode, ale to sa deťom neráta.
Nosili sme malé Kinderčokoládky alebo niečo podobné
syn doniesol mini tortu ( žiadne dieťa z triedy nemá alergiu ani nič podobné) deťom baliček - mini bublifuk, nalepky , viacfarebnú ceruzku a tie tyčinky z dm
U nas tiez bolo zakazane nosit domace vyrobky. Vacsinou sme priniesli bublifuk, nalepky a pod. Ked bola dcera predskolacka tak doniesla kazdemu zosit s ceruzkou a gumou
ja som viac krat do jasiel robila balicky.. zvacsa omalovanky a tak, yumearth lizatka :DD vtedy som ich objednavala cez iherb. osobne ak nemaju v skolke zvyk "oslvaovat" ze im daju ovocie zjest, tortu, kolac.. proste urobia obcerstvenie,tak nic taketo by som nenosila. malu drobnost, co dieta rozda, daju si od skrinky a vezmu..
Normalne dakde kde predavaju cukriky na vahu a tak, tak pridem, naberem a toto rozdavaju.
@anonym_autor tiež sme mali zakázané domáce vrátane ovocia z vlastnej záhrady.
sukromna skolka? tam sa mamicky predbiehaju, ktora donesie viac v balicku veci pre dieta, do toho tortu, ovocie v cokolade a pod... :D v statnej? staci lizatka porozdavat, alebo nejake kapsicky a pod..
sukromna skolka? tam sa mamicky predbiehaju, ktora donesie viac v balicku veci pre dieta, do toho tortu, ovocie v cokolade a pod... :D v statnej? staci lizatka porozdavat, alebo nejake kapsicky a pod..
@cyberk
Presne ako hovoris, ale Slovensko je suvix proti Svajciarskej sukromnej🥳
@anonym_autor videla som fotku, ako jedna mama nalepila na banány nalepovacie oči a dokreslila fixou úsmevy, bolo to milé, deťom by sa to mohlo páčiť
syn doniesol mini tortu ( žiadne dieťa z triedy nemá alergiu ani nič podobné) deťom baliček - mini bublifuk, nalepky , viacfarebnú ceruzku a tie tyčinky z dm
@minesasubu a toto všetko doniesol naraz?
@minesasubu a toto všetko doniesol naraz?
@markaterka jasne ved to su drobnosti , zmestilo sa to do maleho balíčka
@anonym_autor najprv si zisti, že či vôbec môžeš niečo domáce doniesť? U nás bolo zakázané, deti mohli rozdávať len to, čo bolo zabalené.
@cyberk
Presne ako hovoris, ale Slovensko je suvix proti Svajciarskej sukromnej🥳
U nas fici mini haribo/ lizatka a nejake nalepky do balickov, sme v AT, na oslavu v skolke prave radi ovocie nakrajane
Ak chceš potešiť deti, kúp normálne sladkosti - malé gumíky, Brumík, keksíky ako napríklad Milka Leo... Ak si chceš potešiť ego, daj im ovocie a ak sa chceš prezentovať, kúp niečo nechutné a zdravé, čo síce chutí ako bahno, ale hlavne, že to pre niektoré matky in.
@anonym_autor u nas je odpoeucane nic domace a nic pecene
Ovocie so supkou, nic doma narezane vecer a cely vecer v chladnicke
A osobne sa mi nepacia ani sladkosti typu kinder, ci hore spominany brumik, Leo a podobne debility
Ja osobne kupujem veci balene, ovocie so supkou alebo drobnosti pre deti
Nic doma upecene, nic co nema obal a pod z hygienickeho hladiska
toto by mali už konečne zakázať
@anonym_autor u nas mali uspech ovocne misy, alebo "spizy" typu hrozno, jahody ale neviem ako to bude kedze este nie su jahody v sezone
Na jedenie nedavam nic. Bublifuk a male auticka hot wheells, ano aj pre dievcata
Ahoj.
V lidli sa dá kúpiť celá krabica takýchto kukuričných plnených chrumiek. Su balené po dvoch.
https://www.zlacnene.sk/akcia/alaska-kukuricne-...
Takéto ovocné tyčinky
https://www.grizly.sk/slimak-bob-ovocny-platok-...
Takéto ovocné kúsky:
https://www.mojadm.sk/fruitfunk-ovocne-kusky-ja...
Alebo tieto lízatká:
https://www.mojadm.sk/mivolis-lizanky-z-hroznov...
Pripadne nejaké medovníčky malé. Buď doma pečené alebo kupované s rozumným zložením.
Úprimne, v škôlke oslavuje každú chvíľu niekto meniny/narodeniny a netreba to preháňať.
Sladkostí majú deti dosť.
A prkotiniek ako sú bublifuk tiež..
Ja za toto nie som.
Ale každý ako uzná za vhodné samozrejme 🙂
Z nejedlého balónik alebo samolepka...nemusí to byť nič prehnané 🙂

Ovocie. Hlavne nič nepeč.