Čo obliecť dieťaťu prvý deň do škôlky?
Dobry den, co obliekate dietatku prvy den do skolky? Nasa mala pojde prvy krat do skolky. A moja druha otazka - Aj kyticka sa hned prvy den nosi?
ziadne kvety, len dobra nalada 🙂 a oblecenie slusne, ale prakticke, co si vie obliect/vyzliect 🙂
Bežné oblečenie ako bude chodiť aj neskôr. Za mňa kvietok áno.
@anonym_autor dieťa sa potrebuje cítiť dobre, nie vyzerať ako z katalógu. Daj to v čom je aj doma a vie si to vyzliecť. Ráno budeš rada ak nebude revať nie aj kytice dávať. To si nechaj na koniec roka.
Aj nas pojde, kvety urcite nebudem nosit a obleciem ho pohodlne do teplackov/kratasov podla pocasia.
pohodlne, ako tu už písali iné, ja by som dala jeden kvietok.
@anonym_autor kytica nie, na to nemaju cas pri takych malych a revajucich detoch, oblecenie pohodlne ktore moze zaspinit...tricko, leginy
@anonym_autor Hlavne pohodlne. Kvety som nedavala. Ucitelky mali co robit s revajucimi detmi, nie aby sa zaoberali mojou kyticou.
@anonym_autor 1.obliect to čo si vie aj sama vyzliecť a obliecť a za2.aby to bolo pohodlné kdeže deti sa veľa hrajú na koberce atď .
A za druhé kľudne môžete doniesť kvietky nosíme aj na začiatku roku aj na konci mojej to osobne to i radosť keď tu kvetinu donesie a potom dá pani učiteľke a pre nas je to niekaj cesta ku pani učiteľke lepšie za zoznámiť keďže dcérka má problém stim aj keď už pôjde 3 rok ale zas bude mať pravdepodobne inú pani ucitlaku a moja je vysoko citlivé dieťa a a tak úzkostliva a tak viem sme isto že učiteľka vie ako sa dcéra vola a dcéra vie ktorá je pani učiteľka aké má meno .a vie že som pani učiteľke povedľa kedy ponu.pridem

@anonym_autor Nic specialne neobliekaj, leginy, tricko. Kyticu iste nie, deti tam budu revať, učiteľka iste nebude riesit nejake kvety.