icon

Čo obliecť dieťaťu na prvý deň do škôlky?

Dnes o 15:11

Ahojte mamičky idem dávať od septembra dieťa do škôlky prvý krát . dávali ste dieťaťu prvý deň do škôlky rifle alebo ste dávali hneď tepláčiky aj keď to bolo na začiatok roka ďakujem

anonym_eb39e8
Dnes o 15:14

@anonym_autor hlavne pohodlne, čiže teplaciky, legíny, kratase, podľa počasia
Nie rifle

anonym_6e977e
Dnes o 15:14

prvý deň krátke nohavice a tričko, ak bude chladnejšie tenké tepláky. Ráno v šatni nie je čas na prezliekanie.

milan2711
Dnes o 15:37

@anonym_autor ahoj kedze este nemam dieta tak ti nemozem velmi poradit

ivanaks
Dnes o 15:56

Daj tepláky (alebo kraťasy, ak bude teplo). Môže sa obliať polievkou (ako môj v prvý deň v škôlke), môže sa zašpiniť v pieskovisku alebo od trávy. Určite pohodlnejšie budú tepláky než rifle.

anonym_569538
Dnes o 16:47

Na rifle bude čas v škole. Do škôlky nosili moje deti len tepláky alebo legíny. V zime na to ešte softšelové gate.

anonym_96effe
Dnes o 16:50

@anonym_autor nič špeciálne sme nedávali. Nejaké krajšie tričko a teplákové kraťasy. Tie deti trávia veľa času na koberci, vonku v tráve, pieskovisku, pracujú s lepidllom, samé sa kŕmia 😁 takže slušné oblečenie by som odložila na iné príležitosti ako škôlka. Hlavne nech mu je pohodlne.

anonym_fa6f95
Dnes o 17:29

Ked chcem aby syn bol oblečený "krajsie" ale stale pohodlne, davam lanove nohavice. Su na gumicku, prinemne, volne ale nie su to tepláky

thereisabear
Dnes o 17:49

Tepláky.

galganka
Dnes o 17:52

Čokoľvek, v čom vie ísť dieťa samé na záchod.

andrejka1974
Dnes o 18:10

@anonym_autor daj v čom sa bude cítiť pohodlne a hlavne treba rátať , že deti sa zašpinia ja som dávala hneď tepláky alebo kraťasy

kavasmliekom
Dnes o 18:19

@anonym_autor od prvého dňa v bežnom oblečení, pohodlnom.

euka210
Dnes o 18:53

@anonym_autor deti to absolutne nevnimaju, kratasy a tricko...aj tak bude poobede zrejme spinave