icon

Čo obliecť dieťaťu na prvý deň do škôlky?

22. júl 2026

Ahojte mamičky idem dávať od septembra dieťa do škôlky prvý krát . dávali ste dieťaťu prvý deň do škôlky rifle alebo ste dávali hneď tepláčiky aj keď to bolo na začiatok roka ďakujem

anonym_eb39e8
22. júl 2026

@anonym_autor hlavne pohodlne, čiže teplaciky, legíny, kratase, podľa počasia
Nie rifle

anonym_6e977e
22. júl 2026

prvý deň krátke nohavice a tričko, ak bude chladnejšie tenké tepláky. Ráno v šatni nie je čas na prezliekanie.

milan2711
Odpoveď bola odstránená
ivanaks
22. júl 2026

Daj tepláky (alebo kraťasy, ak bude teplo). Môže sa obliať polievkou (ako môj v prvý deň v škôlke), môže sa zašpiniť v pieskovisku alebo od trávy. Určite pohodlnejšie budú tepláky než rifle.

anonym_569538
22. júl 2026

Na rifle bude čas v škole. Do škôlky nosili moje deti len tepláky alebo legíny. V zime na to ešte softšelové gate.

anonym_96effe
22. júl 2026

@anonym_autor nič špeciálne sme nedávali. Nejaké krajšie tričko a teplákové kraťasy. Tie deti trávia veľa času na koberci, vonku v tráve, pieskovisku, pracujú s lepidllom, samé sa kŕmia 😁 takže slušné oblečenie by som odložila na iné príležitosti ako škôlka. Hlavne nech mu je pohodlne.

anonym_fa6f95
22. júl 2026

Ked chcem aby syn bol oblečený "krajsie" ale stale pohodlne, davam lanove nohavice. Su na gumicku, prinemne, volne ale nie su to tepláky

thereisabear
22. júl 2026

Tepláky.

galganka
22. júl 2026

Čokoľvek, v čom vie ísť dieťa samé na záchod.

andrejka1974
22. júl 2026

@anonym_autor daj v čom sa bude cítiť pohodlne a hlavne treba rátať , že deti sa zašpinia ja som dávala hneď tepláky alebo kraťasy

kavasmliekom
22. júl 2026

@anonym_autor od prvého dňa v bežnom oblečení, pohodlnom.

euka210
22. júl 2026

@anonym_autor deti to absolutne nevnimaju, kratasy a tricko...aj tak bude poobede zrejme spinave

taktotedanie
28. júl 2026

@anonym_autor ziadne rifle
Leginy a tricko, hlavne pohodlne, dievcatam ziadne saty hlavne ak idu prvykrat,