Čo obliecť dieťaťu na prvý deň do škôlky?
Ahojte mamičky idem dávať od septembra dieťa do škôlky prvý krát . dávali ste dieťaťu prvý deň do škôlky rifle alebo ste dávali hneď tepláčiky aj keď to bolo na začiatok roka ďakujem
prvý deň krátke nohavice a tričko, ak bude chladnejšie tenké tepláky. Ráno v šatni nie je čas na prezliekanie.
Daj tepláky (alebo kraťasy, ak bude teplo). Môže sa obliať polievkou (ako môj v prvý deň v škôlke), môže sa zašpiniť v pieskovisku alebo od trávy. Určite pohodlnejšie budú tepláky než rifle.
Na rifle bude čas v škole. Do škôlky nosili moje deti len tepláky alebo legíny. V zime na to ešte softšelové gate.
@anonym_autor nič špeciálne sme nedávali. Nejaké krajšie tričko a teplákové kraťasy. Tie deti trávia veľa času na koberci, vonku v tráve, pieskovisku, pracujú s lepidllom, samé sa kŕmia 😁 takže slušné oblečenie by som odložila na iné príležitosti ako škôlka. Hlavne nech mu je pohodlne.
Ked chcem aby syn bol oblečený "krajsie" ale stale pohodlne, davam lanove nohavice. Su na gumicku, prinemne, volne ale nie su to tepláky
@anonym_autor daj v čom sa bude cítiť pohodlne a hlavne treba rátať , že deti sa zašpinia ja som dávala hneď tepláky alebo kraťasy
@anonym_autor deti to absolutne nevnimaju, kratasy a tricko...aj tak bude poobede zrejme spinave

@anonym_autor hlavne pohodlne, čiže teplaciky, legíny, kratase, podľa počasia
Nie rifle