icon

Dali by ste svoje dieťa do škôlky cez leto?

Včera o 10:41

Ahojte. Posledné dni mám také výčitky svedomia. Som v 8 mesiaci tehotenstva, čoskoro nastupujem na materskú. Dcéra má 4 roky. Prihlásila som ju do škôlky aj cez leto, na 5 týždňov. Je energické dieťa, má rada kolektív a do škôlky chodí rada, teší sa. Len mám výčitky, že ja budem doma, a ona bude chodiť do škôlky, či som urobila dobre, a mohli sme aj ušetriť, kedže tá letná prevádzka je dosť drahá. Na druhú stranu si poviem, že potom bude určite aj 5 týždňov doma, lebo začiatkom septembra ju nedám do škôlky, aby nepriniesla nejakú chorobu bábätku, tak nastúpi možno v polke septembra. Musela som to nahlásiť a vyplatiť dosť v predstihu, a nevedela som, ako sa budem zdravotne cítiť. Bývam dosť unavená, a mám pocit, že jej nezvladam robiť program v týchto horúčavách. Ona je zvyknutá chodiť do škôlky + krúžky (ktoré teraz tiež nebude mať).

Strana
z2
bosorkabb
Včera o 18:31
@mooonika1975

@bosorkabb to ale máloktorá ma , klímu myslím, a aj program .

@mooonika1975 v našom meste skoro každá. Aj ZŠ,teda okrem jednej.
Nie je MŠ ako MŠ.

anonym_9860f5
Včera o 18:44
@mooonika1975

@bosorkabb to ale máloktorá ma , klímu myslím, a aj program .

@mooonika1975 to je chyba vášho zriadovatela, že nenájde 2 t eur na klímu.Ked sa nebudete sťažovať, tak sa nič nezlepší.Moje deti chodia do dedinskej škôlky a obidve majú klímu.
@anonym_autor ja by som ju dala na pol dňa, alebo nie na celé leto.Program jej vymyslis aj doma nemusíš s ňou behať v teple po ihrisku.

anonym_475b14
Včera o 21:15

@anonym_autor 1.ak to má dieťa rado škôlke prečo nie
2. Môžeš ju dať na pol dňa .
3.ja by som sa nebála či zvládnem robiť dieťaťu doma program ale či ne donesie dáku chorobu zo škôlky.

Ja do roboti nechodím ale dcérka je do 24.7.2026 prihlásená do letné škôlky aby bol do dostatok deti restive sme sa tak dohodli viacerí aby škôlka fungovala pre tých čo potrebujú akeby je nízky záujem tak to zriaďovateľ neumozny.
Ale nebude chodit každý deň a chodu už iba na pol dňa . Do škôlky .

anonym_475b14
Včera o 21:21
@anonym_475b14

@anonym_autor 1.ak to má dieťa rado škôlke prečo nie
2. Môžeš ju dať na pol dňa .
3.ja by som sa nebála či zvládnem robiť dieťaťu doma program ale či ne donesie dáku chorobu zo škôlky.

Ja do roboti nechodím ale dcérka je do 24.7.2026 prihlásená do letné škôlky aby bol do dostatok deti restive sme sa tak dohodli viacerí aby škôlka fungovala pre tých čo potrebujú akeby je nízky záujem tak to zriaďovateľ neumozny.
Ale nebude chodit každý deň a chodu už iba na pol dňa . Do škôlky .

@anonym_475b14 a ešte by som nechcela možno doma aj do polky septembra ak je to možné

Strana
z2