icon

Darovať na detskú oslavu len darček alebo aj peniaze?

Včera o 16:42

Ahojte, rozmohol sa trend detskych oslav, kde sa pozyvaju spoluziaci zo skolky do pomerne drahych kutikov.
Co patri darovat? Iba darcek ako napr. omalovanku alebo aj peniaze vzhladom na nakladmu oslavu?

Strana
z2
anonym_1e6098
Dnes o 05:15

Toto pred tym nebolo, takéto vymýšlačky..dcera chodí do škólky, kedď mala narodky, sme doniesili každému po čokoládke .. mamky nosia balíčky s fixami omalovankami, panebože, to je ako súťaž kto dá viac je lepsí

Ucitelke sa skladali na svadbu po 10€ (polovica dala polovica nie) .. nestačil od detí len kvietok ? Nechápem 🫣🫣🫣 na konci roka sa kupuje učitelkam drahá retiazka, načo? Bude to tá učitelka vobec nosiť?

Čo si rodičia nevymyslia 🫣🫣 hrozné niečo.. chceli spraviť decku oslavu, nech si ju aj zaplatia, darček by som kupila podľa toho, čo dieťa ma rado

anonym_0451cd
Dnes o 05:30
@anonym_1e6098

Toto pred tym nebolo, takéto vymýšlačky..dcera chodí do škólky, kedď mala narodky, sme doniesili každému po čokoládke .. mamky nosia balíčky s fixami omalovankami, panebože, to je ako súťaž kto dá viac je lepsí

Ucitelke sa skladali na svadbu po 10€ (polovica dala polovica nie) .. nestačil od detí len kvietok ? Nechápem 🫣🫣🫣 na konci roka sa kupuje učitelkam drahá retiazka, načo? Bude to tá učitelka vobec nosiť?

Čo si rodičia nevymyslia 🫣🫣 hrozné niečo.. chceli spraviť decku oslavu, nech si ju aj zaplatia, darček by som kupila podľa toho, čo dieťa ma rado

@anonym_1e6098 ...k tej retiazke: Asi nie, dnes už zlato nosia hádam iba tetušky a olašáci. Ak už šperk, tak náramok v štýle Pandora. Ale aj to je zbytočné, učiteľky to isto nevyžadujú.

anonym_096077
Dnes o 05:36

Nedávam peniaze a nekupujem ani kraviny (omaľovánky, pastelky, diamantové maľovanie, kľúčenky)....
Zoberiem dcéru a nechám ju vybrať menšiu hračku. Má aj staršie kamarátky 8-9 ročné, im sme kúpili 20€ poukážku.

anonym_92ccf1
Dnes o 05:59
@anonym_0451cd

@anonym_92ccf1 Bol aj klaun a detský punč?;)

@anonym_0451cd Ty drogujes či čo? Aký klaun a punč, píšeš úplne od veci. Ak si si nevšimla si v diskusie detské oslavy.

anonym_69af69
Dnes o 06:03

@anonym_autor 100€ do obálky, nech sa učí ako to chodí...

sense
Dnes o 06:04

Dcéra chodí od 4 rokov na takéto oslavy, aj my sme robili niekedy doma, niekedy v nejakej herní pre deti. Vždy sme dali alebo dostala darček, nikdy nie peniaze. Teraz keď mala 13 dostala od dvoch spolužiačok poukážku do obchodu. Nežijeme na SVK. A teda na oslavách boli vždy prítomné len deti, rodičia doviedli a vyzdvihli

anonym_0451cd
Dnes o 06:11
@anonym_92ccf1

@anonym_0451cd Ty drogujes či čo? Aký klaun a punč, píšeš úplne od veci. Ak si si nevšimla si v diskusie detské oslavy.

@anonym_92ccf1 Však preto KLAUN a DETSKÝ punč....droguješ či čo?

anonym_1e6098
Dnes o 06:30
@anonym_0451cd

@anonym_1e6098 ...k tej retiazke: Asi nie, dnes už zlato nosia hádam iba tetušky a olašáci. Ak už šperk, tak náramok v štýle Pandora. Ale aj to je zbytočné, učiteľky to isto nevyžadujú.

@anonym_0451cd sak pišem, že to je len výmyseľ rodičov😃 v dnešnej dobe nestačí ani kvet

Strana
z2