Kedy začať organizovať detské oslavy s kamarátmi?
Ahojte, od akého veku detí robíte oslavy s kamarátmi zo škôlky/školy?
Všimla som si že aktuálne je trend robiť tieto oslavy s kamarátmi už v škôlke, trošku ma to prekvapuje, ale tak zaujíma ma ako to máte alebo vnímate vy 🙂
@anonym_autor vnímam to tak, že je zo oslava narodením toho dieťaťa tsk preco nepozvať nejakých 3-4 kamosov a nemať maličkú oslavu
Nič zle na tom nevidím
Ja som robila 5 ročnej, ale pozvala si jednu naj kamarátku a jedného naj kamaráta, čo boli taká trojica od nástupu do škôlky, čiže od troch rokov. Áno, keď to v škôlke začulo jedno dievčatko, tak sa začalo viac okolo mojej motať a akože kamarátiť, aby pozvala aj ju. Tak ju pozvala, takže mala 3 deti. Ale žiadne problémy medzi ostatnými deťmi to nespravilo. Teraz oslavovala 10, stále sme volali tú jednu naj kamošku a naj kamoša zo škôlky (do školy už spolu nechodia) + 3 spolužiačky z triedy. Ak má nejakého svojho naj kamoša/kamošku, tak stačí zavolať iba jeho/ju a 2hodinky sa spolu pohrajú, to netreba ani nič špeciálne tým deťom vymýšľať.
@anonym_autor Staršia dcéra má 26, čiže už pred 20 rokmi mala veľkú oslavu so spolužiakmi.
@anonym_autor Robili sme raz, ked mal syn 6 a dcera 4 roky. A on bol na zopar pozvany. Ale nebolo to pravidlo. Len zopar deti malo taku oslavu, ze volali aj kamaratov zo skolky.
Za mna to zas nie je povinnost to organizovat. Len ked dieta tuzi a vy ste s tym ok.
Najlepsie nikdy
@anonym_autor ja neznášam takéto opicenie sa
po vzore amerických filmov....kamaráti zo škôlky a zo školy k nám chodili pravidelne.Raz dostali zákusok, chlebík, puding - kedy čo bolo. Ale oslavy sme nikdy nerobili....
My sme mali tento rok prvú oslavu kde pozvala moja kamarátky zo školy, bolo ich päť dokopy. Boli u nás v detskej izbe sa hrali s legom cca 5-6 hodín. Mali tortu, slané, sladké, malinovky a všetci boli spokojný.
Len potom keď počujem od kamaratiek že ony sa predbiehajú kde kto bude mať oslavu v meste, aby bolo čo najdrahšie aby sa s tým mohli chváliť sa. No neviem, potom že po kom sú niektoré deti zlý a šikanujú slabších.
My sme mali tento rok prvú oslavu kde pozvala moja kamarátky zo školy, bolo ich päť dokopy. Boli u nás v detskej izbe sa hrali s legom cca 5-6 hodín. Mali tortu, slané, sladké, malinovky a všetci boli spokojný.
Len potom keď počujem od kamaratiek že ony sa predbiehajú kde kto bude mať oslavu v meste, aby bolo čo najdrahšie aby sa s tým mohli chváliť sa. No neviem, potom že po kom sú niektoré deti zlý a šikanujú slabších.
@anonym_d026e6 preto netobim zo seba OVCU

náš už bol ako 5 ročný, nechápem načo to už začali, bol s tým aj problém, že niektoré deti šikanovali tých, čo neboli pozvaní.