icon

Dávate kvietok pani učiteľkám?

adelsa
27. jún 2016

dobry den, moj syn ma 4 roky, chodi po prvy krat do skolky. a preto ma zaujima ako to chodi. nosite ku koncu sk.roka kvet?

Strana
z2
eriksonka1234
29. jún 2016

@veverickav Veľmi krásny názor, som vďačná, že ešte úplne nevymreli ľudia s normálnymi názormi a dobrým srdcom 🙂

ssslnieckooo
29. jún 2016

U nás v škôlke sú tri učiteľky. Dve pomaly v dôchodkovom veku, jedna mladučká, mladšia ako ja. Všetky tri sú super, ale tie dve staršie, predsa len u nich vidím taký iný prístup, láskavejší, viac deti pochopia a mám pocit aj viac naučia. Takže nehádzala by som všetky "staršie" pani učiteľky do jedného vreca. Ja im každej jednej nesmierne ďakujem, že naučili malého ktorý je zatiaľ len svojho prvého pol roka v škôlke veľmi veľa a tak dostane každá ružičku spolu s pani upratovačkou aj kuchárkou. Je to aspoň také malé poďakovanie nielen za to čo ich učia, ale aj za ich láskavý prístup, a za to, že môj syn chodí od začiatku do škôlky veľmi rád, bez plaču a zbytočných emócií. Jednoducho vždy na záver niečoho, sa poďakovať treba. Ak už nič iné, tak je to aspoň úcta a slušnosť..

ludka140281
29. jún 2016

dávame aj v školke aj v škole a nielen pani učitelke,,,v školke aj pani upratovačke,lebo pomáhala cele dni pani učitelke s krmením a vážim si to...je to málo,ale aspon kvetom vyjadríme ďakujem 🙂

alicka850
29. jún 2016

My sme davali kvietok kazdy rok na konci roka a teraz ked uz koncime skolku, budeme davat take male kyticky a upiekla som pani ucitelkam aj tortu. Je to len me podakovanie za 4 roky starostlivosti a lasky,ktoru davali nasim detom.

sojaso
29. jún 2016

@mirkaaa80 vela rodicov ma tento nazor, ale podla mna je ucitelka nahradna mama, aspon by sa nou mala stat, je mi luto, ze to velakrat tak nie je a niektore ucitelky vazne nepochopili svoje poslanie, sama sa bojim, az pojde moja dcera do skolky ako to bude, ale chcem verit, ze budeme mat stastie na nasu pani ucitelku a tej kvietok urcite posleme, lebo medzi dietatom a ucitelkou by mal vzniknut krasny vztah dovery a porozumenia, preto nesuhlasim s tym nazorom, ved oni maju za to plat, ano plat maju za to tie ucitelky, ktore odvedu svoju pracu a idu domov, ale tie ktore miluju nase deti, davaju im kus zo seba, tie to platovo nemaju vyrovnane nikdy, ale svoju pracu robia aj tak s laskou a za to je ten kvietok, ako male podakovanie a ucta, ze su tu pre nase dieta, no najst takeho ucitela je naozaj velkym stastim

veverickav
29. jún 2016

@eriksonka1234 dakujem... aspon niekto to pochopil 😵

mirkaaa80
29. jún 2016

Tak moj nazor na ucitelky v škôlke - že netreba dávať žiadne kvietky prameni len z mojej skúsenosti, bohužiaľ nie dobrej. Syn chodil 3 roky a vždy mal staré rakety, ktoré sa správali jak gestapacky, pekného slová pre tie deti nemali, stále na ne iba kricia- hlavne keď rodič prišiel nečakane bol prekvapený ako " s láskou" sa ucitelka správa, žiadne pekne oslovenie, pochvala, nič. Deti z nich majú strach. Bežné sa deti počas obeda alebo spanku pocikali alebo pokakali, lebo majú zakázané vtedy chodit na záchod! Banujem že som syna dala do takej skolky, bohužiaľ som bola vtedy rada že ho vôbec zobrali. Dúfam, že v škole bude mať šťastie na učiteľku ktorú jej práca baví a jej poslaním. Takej rada donesiem aj nar.tu tortu.

alicka850
30. jún 2016

@mirkaaa80 ved o to ide- ze tym kvietkom vyjadrit vztah, ktory maju deti k pani ucitelkam. My sme mali stastie, pani ucitelky deticky lubia a naopak. Tazko sa nam lucilo vcera,aj sme si poplakali vsetci. Ak by to bolo ako pises ty, asi by som zvazovala aj ja.

eriksonka1234
30. jún 2016

@mirkaaa80 tak toto mi je nesmierne ľúto, keď takéto čítam. Toto by fakt nemalo existovať... Ja moje deti v triede strašne ľúbim a vždy rozmýšľam, ako ich potešiť. U nás sa na toaletu ani nemusia pýtať. Vedia, že keď sa zobudia a potrebujú, automaticky idú na WC. Nikdy by som nemenila svoje povolanie a je pravda, že by ho nemal kadekto robiť.

collina
3. aug 2016

Niektoré z Vás,milé dámy,neviete ani o čom píšete.Keby ste si vyskúšali prácu učiteľky v škôlke,písali by ste inak.Okrem toho,učiteľky nečakajú ani na kvety,kávu,ani na sladkosti od Vás,milé mamičky.Stačil by im pozdrav.O platoch písať nebudem,lebo sa to ani platom nazvať nedá.Ak by tak dobre učiteľky zarábali,ako si myslíte,bolo by v školstve viac mladých učiteliek,nemuseli by robiť tzv.opotrebované,staré.

eriksonka1234
3. aug 2016

@collina veru, ani ja nečakám kvet, ani žiadnu pozornosť, stačili by milí, chápaví rodičia, ktorí by pochopili, že keď je dieťa napr. choré, tak ho jednoducho prevziať nemôžem, a kopec iných DROBNOSTÍ, ktorým by nám zjednodušili prácu 🙂

Strana
z2