icon

Kde najčastejšie kupujete oblečenie pre svoje deti?

bibinka100
1. feb 2018
sense
1. feb 2018

C&a, h&m...

somavi
1. feb 2018

H&M

7adina7
1. feb 2018

Tesco, pepco 🙂

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
mila23
1. feb 2018

Tesco, H&M, Reserved, Tchibo, George (kamoska objednava z Anglicka), Takko, obcas Lidl

noname26
1. feb 2018

Carters usa. FF hm len v predajni,co prislo z eshopu bol prodi predajni podradnejsi tovar.nechapem ale 2x taka skusenost a uz ju nebudem znova skusat

janci05
1. feb 2018

Najčastejšie Pepco a Kik. Občas Tesco a Takko. Cez e-shop som zatiaľ neobjednávala, keďže neviem ako by synovi sadli veľkosti. To značenie je niekedy divočina.

lavieenrose
1. feb 2018

my kupujeme teco pepco kik takko potom teta nosi z uk z asdy george , primark,...teraz som objednala zo zari tak som zvedava

tana85
1. feb 2018

asi najviac hm a next. vypredaj bol dobry aj v gap. a pekne je aj v zare, ale cutat zlozenie lebo vela veci je umelina a za tie peniaze...toto su vsetko aj eshopy

katkullka
1. feb 2018

Kik, lidl, pepco, h&m,

jananina
1. feb 2018

H&m,lindex,next,Zara,f&f občas takko

cichlida
1. feb 2018

Reserved -pre mna top, h&m, pepco niekedy, a le tak na 2 pouzitia - kvalita hrozna, a tesco sa podla mna desne zhorsilo, snazi sa napodobnovat znacky, uz je aj dost drahe, velkostne nesedi, vsetko.sa mi zmolkuje a sperie, popripade vytaha, veci do.cisla 104 boli ok. Zara a next tiez v poho. Par veci mam aj george a tiez ok.

cichlida
1. feb 2018

Jaj a lidl, mikinky, tricka, leginy, teplaky, termo.a ponozky, tam je cena umerna kvalite, taky zlaty stred

melbak001
1. feb 2018

second hand

mikaelita
1. feb 2018

H&M 👍🏻

simsalabim
2. feb 2018

Tchibo, Next, Lindex, Ernsting’s family (v Rakusku), H&M, C&A, Zara, Mango, vynimocne Tesco. Najkvalitnejsie sa mi zda Tchibo a Next.

ebi88
2. feb 2018

A co hovorite na kvalitu veci lindex? Vydrzia nieco? Otvorili u nas obchod. Celkom sa mi veci pacia, asi orvy obchod kde malemu sadla ciapka, mame aj jedno bodicko zo sekaci lindex, celkom ok sa mi vidi, neviem.

monikaresovska
2. feb 2018

Fuuuha kade-tade, kedze mame zahradu potrebujeme veci aj nie nove--takze sekač, mam odtial aj kusky krasne do skolky, a potom z MK nenosene veci od mamiciek, popripade nosene v top stave do zahrady🙂, a potom Kik, lidl, tesco, tchibo,teranova,reserved, C&A a H&M, v tescu uz menej, nejako sa zhorsili...ale musis aj vediet, ze aka velkost z ktorej znacky, lebo je to riadne mix-mas...este mam rada znacku Topolino,Next,George...

sadkoni
2. feb 2018

Ja veľa nakupujem pre moje netere v tescu a potom aj v hmku mávajú pekné veci ale tam chodím väčšinou keď majú výpredaje a aj pepco je celkom fajn ale veci odtiaľ im väčšinou moc dlho nevydržia ale tak pri malých deťoch je to asi jedno lebo z nich skôr vyrastú ako ich zničia

vevesh
2. feb 2018

co mi pride pod ruku a je v akcii, jednej znacky sa nedrzim - na vonku mam znackove- next, benneton,s.oliver, m.polo. ,tom tailor alebo handmade, na zahradu/ do piesku/ po dome- cista 100% original bavlna a kludne aj z aldi ci h&m

pumi21
2. feb 2018

Next tam majú pekné detské vecičky a aj v Zare 🙂

petrakucmanova
2. feb 2018

Tchibo, Lindex, H&M, Pepco ale najlepšie je asi to Tchibo. Väčšinou sledujem zľavy a podľa toho nakupujeme ;)

babatkoo
2. feb 2018

answear.sk h&m

katrinka8
2. feb 2018

@ebi88 - Lindex veci sú podľa mňa kvalitné, malý má pár tričiek, nosí ich často, veľa ich periem, a stále sú ako nové. Dcéra to isté, mikiny, tričká aj tepláky, legíny.

alexhr
22. feb 2018

George, lidl, CA, kik, pepco, v HM beriem veci na speci prilezitosti

silvi300
30. apr 2018

@bibinka100 H&M, Tesco, C&A, Pepco, Lindex, Zara, Kik

ninah1486
22. okt 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

asi všade kde ste napísali a potom eše cez rôzne eshopy

beahavala
26. okt 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

nemám jednu vyhradenú značku, kúpim čo sa mi páči

veve2233
Odpoveď bola odstránená