Kde najčastejšie kupujete oblečenie pre svoje deti?
Tesco, H&M, Reserved, Tchibo, George (kamoska objednava z Anglicka), Takko, obcas Lidl
Carters usa. FF hm len v predajni,co prislo z eshopu bol prodi predajni podradnejsi tovar.nechapem ale 2x taka skusenost a uz ju nebudem znova skusat
Najčastejšie Pepco a Kik. Občas Tesco a Takko. Cez e-shop som zatiaľ neobjednávala, keďže neviem ako by synovi sadli veľkosti. To značenie je niekedy divočina.
my kupujeme teco pepco kik takko potom teta nosi z uk z asdy george , primark,...teraz som objednala zo zari tak som zvedava
asi najviac hm a next. vypredaj bol dobry aj v gap. a pekne je aj v zare, ale cutat zlozenie lebo vela veci je umelina a za tie peniaze...toto su vsetko aj eshopy
Reserved -pre mna top, h&m, pepco niekedy, a le tak na 2 pouzitia - kvalita hrozna, a tesco sa podla mna desne zhorsilo, snazi sa napodobnovat znacky, uz je aj dost drahe, velkostne nesedi, vsetko.sa mi zmolkuje a sperie, popripade vytaha, veci do.cisla 104 boli ok. Zara a next tiez v poho. Par veci mam aj george a tiez ok.
Jaj a lidl, mikinky, tricka, leginy, teplaky, termo.a ponozky, tam je cena umerna kvalite, taky zlaty stred
Tchibo, Next, Lindex, Ernsting’s family (v Rakusku), H&M, C&A, Zara, Mango, vynimocne Tesco. Najkvalitnejsie sa mi zda Tchibo a Next.
A co hovorite na kvalitu veci lindex? Vydrzia nieco? Otvorili u nas obchod. Celkom sa mi veci pacia, asi orvy obchod kde malemu sadla ciapka, mame aj jedno bodicko zo sekaci lindex, celkom ok sa mi vidi, neviem.
Fuuuha kade-tade, kedze mame zahradu potrebujeme veci aj nie nove--takze sekač, mam odtial aj kusky krasne do skolky, a potom z MK nenosene veci od mamiciek, popripade nosene v top stave do zahrady🙂, a potom Kik, lidl, tesco, tchibo,teranova,reserved, C&A a H&M, v tescu uz menej, nejako sa zhorsili...ale musis aj vediet, ze aka velkost z ktorej znacky, lebo je to riadne mix-mas...este mam rada znacku Topolino,Next,George...
Ja veľa nakupujem pre moje netere v tescu a potom aj v hmku mávajú pekné veci ale tam chodím väčšinou keď majú výpredaje a aj pepco je celkom fajn ale veci odtiaľ im väčšinou moc dlho nevydržia ale tak pri malých deťoch je to asi jedno lebo z nich skôr vyrastú ako ich zničia
co mi pride pod ruku a je v akcii, jednej znacky sa nedrzim - na vonku mam znackove- next, benneton,s.oliver, m.polo. ,tom tailor alebo handmade, na zahradu/ do piesku/ po dome- cista 100% original bavlna a kludne aj z aldi ci h&m
Tchibo, Lindex, H&M, Pepco ale najlepšie je asi to Tchibo. Väčšinou sledujem zľavy a podľa toho nakupujeme ;)
asi všade kde ste napísali a potom eše cez rôzne eshopy
nemám jednu vyhradenú značku, kúpim čo sa mi páči

C&a, h&m...