icon

Krátkodobý pobyt matky v škôlke

mamicka1989
19. feb 2017

Bolo by vhodne keby školka umoznila matke aspoň krátkodobý pobyt v skolke, kym sa dieta pod jej vedenim naučí zvládat hygienu Neviem ci môžem iat na predlzenu matersku poradte

nikawero12
19. feb 2017

A prečo matka nenaučila dieťa zvládať hygienu ešte predtým, ako ju dala do škôlky, hmm?

moni244
19. feb 2017

Predlzena materska neexistuje, len rodicak, to po prve a podla toho aka skolka, ak sukromna, tak jasne, ta vychadza v ustrety platiacim zakaznikom, ak kde o statnu, tam silno pochybujem, navyse, aku hygienu mas na mysli?

juhseverzapad
19. feb 2017

@mamicka1989 to ju musíš naučiť doma a v škôlke, keby niečo, tak pomôžu. Zbytočne na predĺženú materskú

siska53
19. feb 2017

@mamicka1989 v sukromnej by mali. V statnej asi tazko. A veru..aka hygiena? Vsak tu ma ovladat z domu a v skolke doladuju..navyse sila kolektivu robi svoje.

loginexistuje
19. feb 2017

V statnej urcite nie to nie je ani zo zakona mozne aby tam rodic bol s dietatom len tak estte mate do septembra dost casu aby sa oducila od plienok

loginexistuje
19. feb 2017

Teraz citam v inej diskusii kde si to pred mesiacom uz riesila to pocikavanie tak ja by som sla tomu psychologovi co ti v skolke odporucali

mamicka1989
autor
19. feb 2017

Ona vie sa doma pytat v skolke pri mne vie a psychiatrička sa ma opýtala prečo si nedam predĺžiť matersku

mummy01
19. feb 2017

@mamicka1989 a ako z akeho dovodu predlzit? Ma dieta nejake ochorenie? Lebo kvoli hygiene asi tazko...jedine na neplatenom.

jeennyv
20. feb 2017

@mamicka1989 stracam sa v tvojom prispevku ..ako po prve co ma spolocne psychiatricka s hygienou? Ma v tomto mala nejaku poruchu ci chorobu?..po dalsie ak to nezvlada v skolke tak asi sa este neadaptovala ako dlho chodi do skolky? Ma zo skolky nejake problemy, ze tam jej to nejde? Ak ma problem so skolkou, to ze tam budes ty problem nevyriesi...vsade a nou pri hygiene nebudes..Ono v statnej ako bolo povedane okolo nej tancovat nebudu, v sukromnej ano a na predlzeny rodicak musi byt stanovena diagnoza a potvrdenia

fotoarch
20. feb 2017

@mamicka1989
Da sa ist na neplatenu rodicovsku dovolenku do veku 6 rokov. Vtedy za teba stat plati zdrav.odvody a roky sa ti rataju do dochodku( ak si sla na matersku zo zamestnania ) .
Dieta moze byt v skolke 4 hod.
Cize sa socializuje a ked je na teba naviazane - zvysom bude s mamkou.
Cize hygienu vie trafit doma 🙂
Su aj take citlive deticky. 4 hod v skolje je kompromis

mamicka1989
autor
20. feb 2017

Doma sa na WC pyta a mala mi tvrdi ze ju bije učiteľka aj v noci spi bez plienok a sucha postel a zvykne sa v noci pytat na WC problem bude v školke nakolko to doma vie

anjelicek26
20. feb 2017

@mamicka1989 no doma vediet nestaci, mala by to vediet povedat, alebo samostatne na ten zachod ist. Tvoj pobyt v skolke ako ma pomoct? Odijdes a problem sa zopakuje. Vela deticiek ma v skolke prvy rok nehodu... ale nie zasa, ze sa pocikava nakompletku... aj ked tu v nemecku bezne deti v skolke plienkuju, ale to je uz na inu debatu, na slovensku su ine normy. Ucitelka ju bije??? To by ma desilo viac, ako to pocikavanie...

jeennyv
20. feb 2017

omg uz viem, aky bol tvoj predosly prispevok..skoda reci na teba, ked si dieta co sa boji v danej skolke nechala tam, najskor asi kvoli pohodlnosti aj si pamatam co som ti minule napisala, uz viem kolka bije..

BABY ona nechava svoje dieta v skolke, kde sa ocividne dieta boji a je nejaky problem a je zrele na preradenie do inej skolky, ale ona ho tam nechava aj tak... ako k tomu uz nemam slov...ma bydlisko blizko kosic, kde je plna prdel skolok a ked sa chce da sa nosit, no ona radsej necha dieta nech ma problemy....

juhseverzapad
20. feb 2017

Možno sa v škôlke ani nič zlé nedeje. Možno je dievčatko iba mamkin cecok

sense
20. feb 2017

@mamicka1989 ak by mi dieta tvrdilo ze ju ucitelka bije, tak by som sa na to spytala uciteljy a dieta tamviac nedala...

mamicka1989
autor
20. feb 2017