icon

Musím uviesť na prihlášku do materskej školy aj meno priateľa?

3. mar 2026

Za chvíľu budeme prihlasovať malú do škôlky. Treba tam aj priateľov podpis ako otca, či stačí môj? Je na dlhšiu dobu v zahraničí, čiže asi by to bol problém.

anonym_d2007c
3. mar 2026

K tomu sa priklada tlačivo ze nie je mozne momentálne dat aj podpis otca

autor
3. mar 2026
@anonym_d2007c

K tomu sa priklada tlačivo ze nie je mozne momentálne dat aj podpis otca

@anonym_d2007c to tlačivo mi dajú v škôlke, či to si sama nejako sformulujem?

mondolina
3. mar 2026

@anonym_autor
priateľ nie je otec.

a0
3. mar 2026

Dávaš tam meno otca a rovnako sa otec musí podpísať, prihlášky mávajú zvyčajne škôlky na webe. Nič neformuluješ.

autor
3. mar 2026
@mondolina

@anonym_autor
priateľ nie je otec.

@mondolina píšem, že priateľ je otec

autor
3. mar 2026
@a0

Dávaš tam meno otca a rovnako sa otec musí podpísať, prihlášky mávajú zvyčajne škôlky na webe. Nič neformuluješ.

@a0 Takže iba elektronicky sa to vypisuje? Žiadne podpisy?

anonym_04e673
3. mar 2026
@anonym_autor

@a0 Takže iba elektronicky sa to vypisuje? Žiadne podpisy?

@anonym_autor ak by si potrebovala podpis na čokoľvek tak sa dá podpisovať elektronicky aj zo zahraničia cez čipový občiansky preukaz a má to rovnakú právnu váhu ako notársky overený podpis
dokonca škôlky by mali vedieť prijímať listy cez slovensko.sk

mamina7070
3. mar 2026

prihlasky sa davaju az v maji, dovtedy nebudes v kontakte s otcom dietata? ak je nepritomny bolo by dobre dat si cez sud zverit dieta do starostlivosti

aaadkaaa
3. mar 2026
@mamina7070

prihlasky sa davaju az v maji, dovtedy nebudes v kontakte s otcom dietata? ak je nepritomny bolo by dobre dat si cez sud zverit dieta do starostlivosti

@mamina7070 otec musi podpisovat aj ak je dieta zverene matke, pokial nie je zbaveny rodicovskych prav

evelynka86
3. mar 2026

Ty to podpises a priložís obyčajný sebou formulovany papier že otcov podpis nebolo možné vybaviť lebo.. keď poguglis, niekde bola napísaná oficiálna formulácia. Neviem či to nebolo aj priamo pri vysvetlení ako sa má vypĺňať prihláška.. robila som to isté pred 2 rokmi.. nikto s tým nemal problém, žiadneho notára ani súd ani nič podobné som neriešila.

mamina7070
3. mar 2026
@aaadkaaa

@mamina7070 otec musi podpisovat aj ak je dieta zverene matke, pokial nie je zbaveny rodicovskych prav

@aaadkaaa ano to som tym nechcela povedat ale je v lepsej pozicii ona ako matka ak ma zverene dieta ak je otec dlhoodbo nepritomny

arasidka123
Dnes o 16:38
@anonym_autor

@anonym_d2007c to tlačivo mi dajú v škôlke, či to si sama nejako sformulujem?

@anonym_autor my sme si sťahovali zo stránky škôlky všetky papiere