icon

Nosí vaše dieťa sladkosti na meniny do školy?

26. apr 2026

Nosí Vaše dieťa sladké spolužiakom aj na meniny alebo iba na narodeniny? Napíšte prosím aj lokalitu.

anonym_daf6e5
26. apr 2026

BA nosí aj aj. Nemusíš kúpiť sladkosti za 100 eur, stačia aj gumenne cukríky z Lidla.
Druhy stupeň už nenosí nič

thereisabear
26. apr 2026

BA, nosia aj aj

cyberk
26. apr 2026

BA nosime aj aj, neviem ako ini rodicia v triede, a je mi to jedno 🙂 my nosime lebo chceme, aj ked ma meniny cez vikend, tak v pondelok donesieme nieco 🙂

hsara99
26. apr 2026

TT, tým, že ma meniny a narodeniny v jednom týždni nosí len 1 “väčší” balíček pre každého spolužiaka 🙂

ria_sprout
26. apr 2026

Ba, už nemám škôlkarov, ale áno nosili aj aj. Na meniny sladkosti, na narodeniny nejakú malú blbosť z tedi, napríklad loptičky, gumy na gumovanie, Jojo alebo podobne.

demodun
26. apr 2026

Žilina, nosia aj, aj.

anonym_75b710
26. apr 2026

Deti nenosia od druhého stupňa nič. Ani na meniny, ani na narodeniny.

majasimon
26. apr 2026

Sereď - nosí aj aj. Naši si tento zvyk zachovali aj na druhom stupni

gab1sol
26. apr 2026

BA, aj, aj. Vždy sme kúpili kinder čokolády (jedna malá pre jedno dieťa) a jablká, ktoré pani učiteľka nakrájala. Tento rok si dievčatá vymysleli Mamba cukríky namiesto čokolády.

minesasubu
26. apr 2026

Ba áno - syn doniesol na meniny ( sušené jablčka, tyčinky a dzus to im učitelka rozdala v triede a každému mini darček ) , Vianoce ( malé darčeky) , bude deň deti a aj na narodeniny donesie
občas prinesiem do školky ovocie alebo tie tyčinky z dm pre všetky deti
lebo chcem a syn tiež rád nosi do školky napriklad aj kriedy, papiere a pod

hablko2
26. apr 2026

@anonym_autor Čadca aj, aj. Prvý aj druhý stupeň

anonym_806f1a
26. apr 2026

@anonym_autor ba a ano nosi..vitaminove lizatko, cukriky, merci cokoladky..

anonym_f9ca5b
26. apr 2026

Nenosí. Západ sk

anonym_5cd3ee
26. apr 2026

TT nosime, ale nie sladkosti, niektorí rodičia si to ešte v školke neželali a prakticky sú na škole v povodnom zložení, tak sú to nálepky, drobnosti z 3D tlačiarne, náramky, gumy na gumovanie, gumičky do vlasov, perá, prívesky rozne čo práve fičí a čokoľvek vačšinou z Aliepressu, ale pšt, lebo keď to praskne aj to zatrhnú bio mamičky.

anonym_7b469a
26. apr 2026

Moje deti nosia len na narodeniny sladkosti, keďže meniny majú cez sviatky a to sú všetci doma.

vandica
26. apr 2026

@anonym_autor okres NM, áno nosia.

tulipanka99
Včera o 21:07

BA, nosíme aj na meniny aj na narodeniny, ale nič veľké. Väčšinou len nejaké cukríky alebo malé balíčky pre deti v triede. Keď má meniny cez víkend, berieme to buď v piatok, alebo v pondelok. Doma si len pozrieme, kto má sviatok tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/meniny/ a keď niekomu píšeme, hodí sa aj takéto krátke želanie: https://www.zones.sk/studentske-prace/basne/135...