Nosí vaše dieťa sladkosti na meniny do školy?
Nosí Vaše dieťa sladké spolužiakom aj na meniny alebo iba na narodeniny? Napíšte prosím aj lokalitu.
BA nosime aj aj, neviem ako ini rodicia v triede, a je mi to jedno 🙂 my nosime lebo chceme, aj ked ma meniny cez vikend, tak v pondelok donesieme nieco 🙂
TT, tým, že ma meniny a narodeniny v jednom týždni nosí len 1 “väčší” balíček pre každého spolužiaka 🙂
Ba, už nemám škôlkarov, ale áno nosili aj aj. Na meniny sladkosti, na narodeniny nejakú malú blbosť z tedi, napríklad loptičky, gumy na gumovanie, Jojo alebo podobne.
Deti nenosia od druhého stupňa nič. Ani na meniny, ani na narodeniny.
BA, aj, aj. Vždy sme kúpili kinder čokolády (jedna malá pre jedno dieťa) a jablká, ktoré pani učiteľka nakrájala. Tento rok si dievčatá vymysleli Mamba cukríky namiesto čokolády.
Ba áno - syn doniesol na meniny ( sušené jablčka, tyčinky a dzus to im učitelka rozdala v triede a každému mini darček ) , Vianoce ( malé darčeky) , bude deň deti a aj na narodeniny donesie
občas prinesiem do školky ovocie alebo tie tyčinky z dm pre všetky deti
lebo chcem a syn tiež rád nosi do školky napriklad aj kriedy, papiere a pod
@anonym_autor ba a ano nosi..vitaminove lizatko, cukriky, merci cokoladky..
Nenosí. Západ sk
TT nosime, ale nie sladkosti, niektorí rodičia si to ešte v školke neželali a prakticky sú na škole v povodnom zložení, tak sú to nálepky, drobnosti z 3D tlačiarne, náramky, gumy na gumovanie, gumičky do vlasov, perá, prívesky rozne čo práve fičí a čokoľvek vačšinou z Aliepressu, ale pšt, lebo keď to praskne aj to zatrhnú bio mamičky.
Moje deti nosia len na narodeniny sladkosti, keďže meniny majú cez sviatky a to sú všetci doma.
BA, nosíme aj na meniny aj na narodeniny, ale nič veľké. Väčšinou len nejaké cukríky alebo malé balíčky pre deti v triede. Keď má meniny cez víkend, berieme to buď v piatok, alebo v pondelok. Doma si len pozrieme, kto má sviatok tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/meniny/ a keď niekomu píšeme, hodí sa aj takéto krátke želanie: https://www.zones.sk/studentske-prace/basne/135...

BA nosí aj aj. Nemusíš kúpiť sladkosti za 100 eur, stačia aj gumenne cukríky z Lidla.
Druhy stupeň už nenosí nič