Označenie veci do škôlky
Ahojte,chcela by som sa opýtať dcérka nastupuje do škôlky, akým spôsobom ste označili veci? Že aj po vyprati tam ostane jej meno 🤗 Ďakujem za overené skúsenosti.
Objednala som etiketky s menom a nazehlila som ich na oblecenie. Daju sa po pouzivani lahko odstranit a vraj aj opat nazehlit na dalsie oblecenie, tam som ale este nedosla😏. Objednala som si balicek skolkarsky, su tam etiketky na oblecenie, do topanociek, aj na predmety ako dazdnik, poharik, kefka ...
Vybrala som si farbu, typ pisma, znak zvieratka - aby si aj mala poznala svoje oblecenie a otestujeme v septembri 🍒
My sme dali spravit razitko a nalepky na texti... oboje do skolky - s obrazkom... teda ak uz vies, ktoru bude mat skrinku, tak tu "kvetinku ci macicku" idealne aj na peciatku a orazitkovat... ak nevies, tak vyberte s dietatom nejaky pekny motiv a ono uz bude vediet, ze bunda s tym a tym obrazkom na stitku je jeho... lebo mne muz pravidelne nosil ine veci domov, ako boli ich, nie to ucitelka ci dieta.
@zuzana061215 jej to sú spomienky. Mamka mi na všetko vyšila moje meno. Farebnou nitkou.
Asi jediná som melej neoznačila veci do škôlky 😁 a nič sa jej nestratilo ani žiadna výmena
@zuzana061215 obycajna fixka na textil za par supiek, a napises s nou co chces, kedy chces a kam chces.
@zuzana061215 ja som tiež využila tie nálepky. A teda nielen na oblečenie. Na fľašu, keď bol výlet a kadečo. Odporúčam.

Nalepky s menom putmyname