Podozrenie na ADD u predškoláčky
Ahojte. velmi by mi pomohlo keby sa mi ozvu mamy ktore maju dievcatko ktoremu v 5-6rokov vyslovili v cppp podozrenie na ADD (nie s hyperaktivitou.) Najma ma zaujima ci vam to pedopsychiater alebo neurolog potvrdil co sa dialo dalej. Ci Vam fungovali pomohli rozne intervencie (biofeedback snoezelen elkonin muzikoterapia atd atd)
Ako vase deti s ADD funguju v zivote a v skole najma? aky maju sebaobraz a emocionalitu?
Ja som zo vsetkeho zmatena... Neviem ci moje dieta diagnozu ma alebo nema sme v procese diagnostickom.
Stale si cast mna mysli ze mozno je to kombinacia povahy dvojjazycnosti a dozretia. Ale zas nechcem sa falosne nadejat chcem jej pomoct. Mam rozne obavy o nu... o jej prezivanie a sebaobraz....ze sa bude trapit v skole a v zivote.ponohli by mi pribehy mam ktore si tyn presli a prechadzaju
Ako sa jej to prejavuje, ked spominas prave prezivanie a sebaobraz? Poznam dievcatko s add, uz je na druhom stupni zs. Je to narocne v skole, ale inak je to zlata vesela baba.
@anonym_autor aký majú sebaobrana a emocionalitu? 🫣Uf, je to len ADD u predškolaka.🤦

@anonym_autor nádych, výdych a ukludni sa. Je to obyčajná porucha pozornosti, nie nevyliečiteľna choroba. Má ju veľa ľudí, normálne a plnohodnotne žijú. Pracujem s deťmi s rôznymi diagnózami a toto sa dá v pohode zvládnuť. Hlavne bud v kľude, ak sa potvrdí, porad sa u psychológa aké konkrétne terapie sú pre ňu vhodné. Pekne sa dá s tým pracovať aby sa prejavy a dôsledky minimalizovali.