Problémy so škôlkami a plánovaním pracovného času
Ahojte, no toto sú nervy. Pracujem (pochopiteľne, ale podla učiteliek v škôlke asi nie...) 7,5 hodin. Škôlka je
,,otvorená" 6-16 :00. Učiteľky vkuse niečo vymýšľajú. Často žiadajú, aby som pre dcéru chodila skôr. Alebo (!) nemajú IBAN na posielanie školného, treba platiť v hotovosti, ale pozor, iba do 15:15, potom to už nezaplatíte. Idú zdobiť stromček? Prídite skôr pre deti.
Samozrejme neoficiálne, len to povedia, žiadny oficiálny oznam. A ja sa pýtam....je to tak všade? S nikým sa nestriedam, s dcérou som sama. Kvôli tymto výmyslom škôlky som prišla už o dve práce, lebo šak kto by to akceptoval? Čo som čítala, tak škôlka nemôže požadovať prichod rodiča skôr.
Aj teraz- je besiedka. Zas ma vyzvali aby som prišla do 14:30. Aj keď je besiedka, musia zadovážiť starostlivosť o dieťa, nie aby rodič stále pracovne vymeškával. Dcéra na besiedku nejde. A ja už mám toho plné zuby toto naháňanie. Tak sa pýtam ak je tu niekto, kto sa v tomto vyzná, čo robiť. Riaditeľka je trubiroh, kope za učiteľky, nie rodičov. Každý týždeň žiadajú nejaký skorší odchod, popripade minimalne 3x do mesiaca.
Dá sa s tým niečo robiť? Pracujem do 15:00. Klasicky.
Ďakujem
@fazulka21 😂😂 kľudne buďme kamošky 😂
Stalo sa to asi raz že učiteľky svojvoľne ráno povedali či môžeme prísť pre malú skôr v ten deň, lebo....už neviem aký bol dôvod. Povedala som že nemôžem, lebo mám prácu a keď tak mi to mali oznámiť skôr a písomné. Podľa mňa riaditeľka o tom ani nevedela.
Mňa nemajú moc radi čo ti poviem 😅
@anonym_ae7d87 ja budem riešiť. Aj keď za dva mesiace už dcéra pôjde do školy, aj tak to budem riešiť.
@anonym_aa2669 chápeš že tá pizda by nechala dcéru na besiedke? Bezo mňa? Bola by tam jediná.
@fazulka21 nenechaj si skakat po hoave tymi zenami

@fazulka21 😂😂 kľudne buďme kamošky 😂
Stalo sa to asi raz že učiteľky svojvoľne ráno povedali či môžeme prísť pre malú skôr v ten deň, lebo....už neviem aký bol dôvod. Povedala som že nemôžem, lebo mám prácu a keď tak mi to mali oznámiť skôr a písomné. Podľa mňa riaditeľka o tom ani nevedela.
Mňa nemajú moc radi čo ti poviem 😅
@anonym_ae7d87 ani mňa. Ale že vôbec... A je to vzájomné.