Problémy v škôlke
Som veľmi šokovaná, ale dnes som zistila, že moje dieťa chodí v škôlke za dvere za trest. Netvrdím, že moje dieťa je dokonalé, je to dieťa. Možno je nepozorné, ale biť sa s nikým určite nebije.
Učiteľky ma nikdy o jeho zlom správaní neinformovali, práve naopak, že je super. A preto som v tom šoku.
Dieťa môžu kľudne ujsť, keďže sú len dole vchodové dvere, ktoré otvorí bez problémov.
Som strašne nahnevaná a zároveň sklamaná takýmto správaním. Treba určiť hranice u detí, to plne podporujem, ale nie že 4ročné dieťa pošlem za dvere.
Čo mám robiť? Prosím poraďte.
jasne… podla popisu maj genialne deti, aj kamoska, ktorej syna chceli dat do pomocnej skoly (len ty si daj trosku pozor na gramatiku…), vinna je ucitelka… ani nevies, ako to bolo
@pallacinka29 dieta je vzdy z 2ludi. To ze ja som neni genialna v gramatike, neznamena, ze bude tupy aj on v nej. Ale rozpravat vedel skoro. Nema cerstvo 4roky. Kolke deti nevedia poriadne slovensky este a uz chodia na anglictinu. 🤷🏼♀️
Ked neveris a ides do mna rypat, tam si chod na plochu vyryvat a neprosim sa ti, aby si ma urazala.
Porozpravaj sa s ucitelkou, riaditelkou a v prvom rade s dietatom,nech Ti vzdy povie kedy siel za dvere. A k bitkarom,nech mu to vrati rovnako lopatkou po hlave. Podobne riesim teraz. Nevie sa branit a zaudeni spoluziaci si zgustli. Ale su tak vychcani, ze iba rozpravaju sprostosti na dvore a ublizuju iba ked nevidi ucitelka,alebo led zastupuje druha ucitelka.
Podľa mňa kľudne to môže byť pravda, ja si pamätám, že nás tiež učiteľka poslala za dvere, keď niekomu nebolo rady, síce to bolo už na ZŠ, ale podľa mňa takúto vec si dieťa nevymysli. Každopádne treba sa s učiteľkou porozprávať.
Ja ti verim, ze sa nebije, su aj take deti. Ja mam prveho takeho, jeho biju a on radsej ustupi a ide prec. To tiez nie je dobre. Stale mu vtlkam do hlavy ze sa musi branit ale on je jednoducho taka povaha. Radsej sa hra sam ako s bitkarmi. Daj vediet, ako si pochodila v skolke, len to nenechaj tak ale vydiskutuj si to s ucitelkami, lebo sa maly uzavrie do seba a moze to byt pre neho este horsie
@janickacrazy @sluchatka viem ze tie ucitelky su schopne klamat aj do oci, preto dietatu verim. Mame s nimi uz aj iny problem, o ktorom sme uz komunikovali aj so zriadovatelom. Ked bude manzel doma spravime stretnutie nas, uciteliek a zriadovatela. Chcem vidiet ich pohlad, ked ich s tym budem konfrontovat 1.x.
Moje dieta sa tu zial necitilo dobre od zaciatku, ale chcela som nech ma kamaratov. A teraz uz viem preco. Som velmi sklamana takymto pristupom. Nevravim, ze to maju ucitelky lahke, lebo nemaju, ale asi si zvykli, ze cez koronu poberali peniaze za nic a teraz uz zmysluplne sa im venovat je proste problem.

@pallacinka29 moje dieta komunikuje perfektne. R vedel v 2rokoch, nesusle.