Robia naozaj učiteľky v škôlke deťom zle?
Dnes som zaznamenala v komentaroch ako ucitelky v skolke robia detom zle. Otvoria okna aby prechladli, urazaju ich a podobne. Je to pravda a naozaj robia ucitelky v skolke zle detom? Zaujimate sa od dietata ako sa ucitelka spravala?
@anonym_a5caa8 nie, my máme primárne vetrat v zime aby deti prechladli, kašľať na deti a robiť im zle.
Tiež som aj matka a moje deti vôbec nemali ľahkú adaptáciu. Ale chodiť šmirovat cez plot ma fakt nenapadlo. Viac k tomu nemám čo dodať.
@anonym_1ae769 No vidíš, to že Tebe to bolo šum a fuk je Tvoja vec, ale mne to neberie právo, aby som si svoje dieťa išla do škôlky odsledovať a kebyže môžem, tak pochopiteľne vstúpim aj na dvor a sadnem si tam na lavičku a pozorujem syna a nepôsobím, ako jedna z " hlupých matiek " za stromom, lenže to by stratilo asi že tu pointu, že by ma dieťa videlo a bolo by po všetkom ... Ja som len nerozumela tomu, prečo učiteľka tvrdila, že je všetko ok a pritom nebolo
@anonym_autor pred cvičením, ak sú deti mimo triedy, VŽDY sa v triede vetrá! Ak by prišla hygiena, zatvorili by škôlku. Ak vadí tvojmu dieťaťu čerstvý vzduch, treba si ho nechať doma…. Ako to môže niekto považovať za zbližovanie?😵💫
@anonym_149578 keby sa na nete toto riesilo a ty mas dieta v skolke?
@anonym_autor mne to príde primitívne…
@anonym_autor pred cvičením, ak sú deti mimo triedy, VŽDY sa v triede vetrá! Ak by prišla hygiena, zatvorili by škôlku. Ak vadí tvojmu dieťaťu čerstvý vzduch, treba si ho nechať doma…. Ako to môže niekto považovať za zbližovanie?😵💫
@anonym_7dd4a7 tu sa bavime o inom vetrani a nie ked su deti mimo triedu.
@anonym_1ae769 No vidíš, to že Tebe to bolo šum a fuk je Tvoja vec, ale mne to neberie právo, aby som si svoje dieťa išla do škôlky odsledovať a kebyže môžem, tak pochopiteľne vstúpim aj na dvor a sadnem si tam na lavičku a pozorujem syna a nepôsobím, ako jedna z " hlupých matiek " za stromom, lenže to by stratilo asi že tu pointu, že by ma dieťa videlo a bolo by po všetkom ... Ja som len nerozumela tomu, prečo učiteľka tvrdila, že je všetko ok a pritom nebolo
Kazda matka by to mala urobit a nie nechat dieta na pospas.
@anonym_autor mne to príde primitívne…
@anonym_149578 teraz si zober, ze chcu schvalit povinnu skolku od troch rokov. Nechcem si to ani predstavit co to bude s detmi. Este mensie chudatka.
@anonym_149578 teraz si zober, ze chcu schvalit povinnu skolku od troch rokov. Nechcem si to ani predstavit co to bude s detmi. Este mensie chudatka.
@anonym_autor nič sa nezmení veď aj tak vsetky deti prevažne idú ako 3 ročne do škôlky. Takže to máš jedno len si rodičia budú musieť riešiť ospravedlnelky.
@anonym_autor nič sa nezmení veď aj tak vsetky deti prevažne idú ako 3 ročne do škôlky. Takže to máš jedno len si rodičia budú musieť riešiť ospravedlnelky.
@anonym_149578 snad tym zvysia aj kontroly v skolkach.

@anonym_autor nemám sa báť čoho len si to dajte trošku na seba keby na nete sa riešilo že si dovolíte otvorit okno a vyvetrať.
@anonym_149578 keby sa na nete toto riesilo a ty mas dieta v skolke?