Robia to aj vaše 5 ročné deti?
Dobrý deň, robia aj vaše 5 ročne deti to, že keď zbadajú nejakú vec, napr zbadá traktor a zakričí "traktor", alebo vajicko a zakričí "vajicko".
Príde mi to k jeho veku už neprimerane
@anjelicek26
Ja tiez vzdy kricim, traktor, domiesavac,...
Vzdy ked boli deti male sme im to chceli ukazat a dodnes nam to zostalo
Najlepsie ked ideme s muzom sami v aute a vzdy jeden z nas zakrici ,, aha, vlacik,,.
A potom sa zbadame ze deti niesu v aute😀
@puertorico
@anjelicek26
@ewell13 ale on to robí aj pri úplne bežných činnostiach, a niekedy tak zhukne ze ide na mňa priskocit
Je to uplne normalne,aj moji chalani zakricia ked vidia nieco comh sa tesia. Starsi ma 8 ,mladsi 6😊
Asi vám nahral môjho 7 ročného ako huka,moje známe povedia že ich by odpálilo keby ho majú doma,vaše dieťa je v poriadku
@anjelicek26 som sa pobavila.... Vždy vykriknem vlak keď šoférujem... Aj keď neveziem deti....
je skratka taky zdielaci odusevneny typ, co na srdci to na jazyku. v 5 rokoch je to uplne normalne
Ja to robím keď vidím smetiarske auto, potom mi tí chlapci ešte aj zakývajú a radosť prevelka 😄😄😄
Robím to aj ja a to mam 35 🙈 keď pristáva záchranársky vrtuľník (byvame pri nemocnici), tak ja ich volám, nech sa idu pozriet 🙈
Inak mam 5rocneho a robí to bežne. Nikdy mi neprislo divne, že takto prejaví emócie. Asi preto, že to robí aj 8,5 ročný 🤷🏻♀️ A podľa mna je to v poriadku. V dnešnej dobe ľudia zabúdajú alebo nechcú prejaviť bezprostrednú radost. Na deťoch to je čarovne.
Ja keď som bola druhý krat tehotná nechcela som už veľmi šoférovať pred pôrodom a tak som šla na poradňu busom a na celý autobus kričím aha vlaaacik 😂😂😂😂ta hanba 😂😂

môj skoro 7ročný keď vidí traktore, kombajny, bagre a motorky. On vyrastal medzi takýmito strojmi, je telom aj dušou traktorista a motorkár takže si z toho nič nerob