icon

Robia to aj vaše 5 ročné deti?

4. nov 2021

Dobrý deň, robia aj vaše 5 ročne deti to, že keď zbadajú nejakú vec, napr zbadá traktor a zakričí "traktor", alebo vajicko a zakričí "vajicko".
Príde mi to k jeho veku už neprimerane

puertorico
4. nov 2021

môj skoro 7ročný keď vidí traktore, kombajny, bagre a motorky. On vyrastal medzi takýmito strojmi, je telom aj dušou traktorista a motorkár takže si z toho nič nerob

anjelicek26
4. nov 2021

Ja dodnes vykrikujem -traktor, bocian, zajac pri soferovani 😂😂😂

ewell13
4. nov 2021

@anjelicek26
Ja tiez vzdy kricim, traktor, domiesavac,...
Vzdy ked boli deti male sme im to chceli ukazat a dodnes nam to zostalo
Najlepsie ked ideme s muzom sami v aute a vzdy jeden z nas zakrici ,, aha, vlacik,,.
A potom sa zbadame ze deti niesu v aute😀

autor
4. nov 2021

@puertorico
@anjelicek26
@ewell13 ale on to robí aj pri úplne bežných činnostiach, a niekedy tak zhukne ze ide na mňa priskocit

puertorico
4. nov 2021

nevadííí , veď je ešte maličký, zlatučký 🙂

rebekamarcusko
4. nov 2021

Je to uplne normalne,aj moji chalani zakricia ked vidia nieco comh sa tesia. Starsi ma 8 ,mladsi 6😊

lolita555
4. nov 2021

Asi vám nahral môjho 7 ročného ako huka,moje známe povedia že ich by odpálilo keby ho majú doma,vaše dieťa je v poriadku

adamadent
4. nov 2021

@anjelicek26 som sa pobavila.... Vždy vykriknem vlak keď šoférujem... Aj keď neveziem deti....

zojazoja
4. nov 2021

božeee 🙂 vsak to robim aj ja, dospela 🙂 🙂

negymama
4. nov 2021

horsie by bolo, keby videl traktor a zakrical. Vajicko!

negymama
4. nov 2021

je skratka taky zdielaci odusevneny typ, co na srdci to na jazyku. v 5 rokoch je to uplne normalne

vilma7
4. nov 2021

Nie nerobí to syn. Nevykrikuje, len ak tak pekne povie...aha aký pekný oltimer.

janulik2008
4. nov 2021

Mám 27 a keď vidím niečo Harry Potter tak tiež že AHA TRIČKO 😀😀😀

kristina2412
5. nov 2021

Ja to robím keď vidím smetiarske auto, potom mi tí chlapci ešte aj zakývajú a radosť prevelka 😄😄😄

danulicek
5. nov 2021

Robím to aj ja a to mam 35 🙈 keď pristáva záchranársky vrtuľník (byvame pri nemocnici), tak ja ich volám, nech sa idu pozriet 🙈

Inak mam 5rocneho a robí to bežne. Nikdy mi neprislo divne, že takto prejaví emócie. Asi preto, že to robí aj 8,5 ročný 🤷🏻‍♀️ A podľa mna je to v poriadku. V dnešnej dobe ľudia zabúdajú alebo nechcú prejaviť bezprostrednú radost. Na deťoch to je čarovne.

nikha2809
5. nov 2021

Ja keď som bola druhý krat tehotná nechcela som už veľmi šoférovať pred pôrodom a tak som šla na poradňu busom a na celý autobus kričím aha vlaaacik 😂😂😂😂ta hanba 😂😂

veronice
5. nov 2021

@anjelicek26 presne toto som chcela napisat 🤣👍

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená