icon

Tetovanie učiteľky v materskej škole

kasokri
8. apr 2018

Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2018

@jajka257 tak cierna sa na matiku hodi viac ako blond😀 Musim si nejaku inu farbu vymysliet😀

jajka257
9. apr 2018

@dskjhfdlkdjhl ja mam farbene. Original spinavy blond. Smejem sa, ze to je umela inteligencia. Ale je to celkom sranda, ked niekto zahlasi, ze blondiny su sproste a uz idem.... 😂😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2018

@jajka257 Tak vies, musi byt aj kontrapriklad na mnozine blondavych a naco jeden, ked mozu byt dva😀

jajka257
9. apr 2018

@dskjhfdlkdjhl ved toto😀ale mozeme to rozdelit na podmnoziny. Ty budes reprezentovat podmnozinu pre VS a ja to dam za podmnozinu ZS a sem tam SS. A vlastne vytvarame dokaz sporom a zabezpecime, ze uz sa nam blodavym nikto nebude smiat..... 😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2018

@jajka257 ja som len zvedava, ako na tuto nasu debatu zareaguju odporkyne tetovania😘

jajka257
9. apr 2018

@dskjhfdlkdjhl hmmm, no na mna mozno poslu ohen a siru pekelnu, lebo idem zlym prikladom a tebe to mozno prejde, lebo si vlasy nefarbis😀😀😀ale inac je to niekedy sranda mat taky svojsky styl. Pamatam si par rokov dozadu. Ja milujem trojuholniky a ulohou je vzdy najst trojuholnik. A raz som tak santila s rovnostrannym, normale som si to uzivala a zrazu sa ma jedna ziacka opyta:pani ucitelka, vy patrite medzi slobodomurarov? Ze preco? No ten trojuholnik s kruznicou vyzera ako ich znak a tvrdite, ze je zaujimavy svojimi vlastnostami..... Skoro som odpadla id smiechu...

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2018

@jajka257 co vsetko sa clovek o sebe nedozvie😲
Ak sa chces pobavit a zaroven aj potesit, tak si precitaj toto
http://www.talnet.cz/documents/18/29893524-dcda...
Obzvlast ma pobavil posledny odstavec na 2. strane (pokracuje aj na tretej), to je fakt dobre. Inak, cely clanok je strasne fajn😉

mircalla
9. apr 2018

@alaguema Chcela som napisat daco podobne. Nastasie neposudzujem schopnosti a doveryhodnost mojich kolegov ci inych ludi podla kerky, tak hlboko dufam nikdy neklesnem.

slimstar
9. apr 2018

@bielavila hej je mi lúto tvojich detí, že budú preberať tvoje obmedzené názory. Iné vám to celkom pekne vysvetlili, čo som čítala dalšie strany, takže ak to nechápete, nie je o čom. To je tak, alkoholik s červeným nosom, čo visí nad hrobom, sa bude zastávať alkoholu. Drogovo závislí ťa bude presviedčať, ako si on užíva užíva život, ked berie drogy. A človek s tetovaním, ťa bude presviedčať aké to je krásne a dobré, mať obrázky resp. jazvy na tele na celý život a takto sa dobrovolne zjazviť. Načo ste si to teda dávali na telo ? aby ste sa ukázali, že ste niečo viac, aby ste ohurovali predsa okolie, aby ste boli výnimočný či iný - aké povrchné.

jajka257
9. apr 2018

@dskjhfdlkdjhl zajtra docitam cele, ale je to vyborne. Nuz a len tak od veci, MK je tiez paradox, otazkou je, kam ho zaradit. Vzdy sa chytam za hlavu, kde to citam niektore nazory, ale hovorim si, ze aspon vidim svet ocami dnesnych rodicov a zas som pri paradoxe, znie to sice rozumne, ale neplati😂😂😂

puklica13
9. apr 2018

@slimstar nuž v tvojom prípade platí "kde nič nie je ani smrť neberie" dvojnásobne 😚

luliu
9. apr 2018

@slimstar vieš čo je povrchne? Odcudzovat niekoho kvôli tetovaniu

domculik
9. apr 2018

@kasokri Ahoj, oficialne to nie je zakazane ale ja si myslim ze sa to na ucitelku malych deti nehodi. Aj u nas jedna ma, vsimla som si to, nehodi sa mi to na ucitelku, ale holt - pohovorom ocividne presla a pokial s nou nemam ine problemy tak to respektujem.

kapustovafliacka99
9. apr 2018

Precitala som si letmo diskusiu. Nuz ja len, necudujem sa, ze je Slovensko tak zaostale a v p..i, ked uz kvoli obycajnemu tetovaniu ste niektore schopne vyskriabat druhej osobe oci. Ze sa nehanbite. Mentalita ako v praveku.

0silvia0
9. apr 2018

@domculik a na aké povolania sa tetovanie tebe osobne hodí? Kaderníčka? Murár? Predavačka môže byť? Poštárka?

domculik
9. apr 2018

ALE - samozrejme zavisi aj od druhu tetovania, pretoze toto MOZE pokazovat na intelektualnu uroven. Ak ma ucitelka v materskej skole vytetovane na ramene nejake vulgarne napisy tak samozrejme to je debata o niecom inom 🙂

domculik
9. apr 2018

@0silvia0 nehodi sa mi to jednoducho na vychovne povolania a povolania ktore by mali byt pre ludi urcitym sposobom vzor.

mircalla
9. apr 2018

@mijo53 Inak pracovala som v bankach dokopy spolu 11 rokov. Prva bola holandska, viac casual dress code, uplne v pohode ludia, tykanie, neformalna atmosfera....ludia tam boli ozaj stastni.
Druha bola taka kopia socializmu, okrem toho, ze tam nic nefungovalo, to bolo samy pan inzinierka, pani magisterka (verim, ze to by sa ti pacilo), nechutne formalne. Nejaky riaditel nikdy nevysiel medzi ludi, zatial co v tej holandskej banke sme si sli s riaditelom sadnut na pivo a zasmiali sme sa, hocikedy neformalne pokecali. Ludia v tej druhej obleceni podla noriem, ale to bolo tak vsetko, inak prudky amaterizmus, vedomosti ci profesionalita neprovnatelne....Takze posudzuj dalej ludi podla kerky, ma to daco do seba

savmebej
9. apr 2018

@kasokri tetovanie a znackovanie sa pouziva v polnohospodarstve u krav,pri ovciach a koziach...ucitel,ktory pedagogiku studoval,vie,ze na deti vplyva priamo aj nepriamo,vychovava ich a vzdelava a ma byt pre ne pozitivnym vzorom.Nema chodit po baroch,vulg.sa vyjadrovat,nema mat tetovanie,piercing...ak chces byt ucitelka,mala by si k tomu instinktivne dospiet sama,pripadne sa vrat k pedagogike alebo teorii vychovy,tam mas popisane,ako sa ma ucitel spravat

jajka257
9. apr 2018

@savmebej a rodicia su na co? Ti nemusia byt prikladom a vzorom? A v ramci ironie, ucitel nemoze chodit do baru, ked zaplati hypoteku, neostane mu ani chlieb a vodu😂

kapustovafliacka99
9. apr 2018

Pokial nema niekto hakovy kriz na cele ci vulgarizmy po tvari alebo niekde na viditelnom mieste, nerozumiem preco by nemohol ucit. A uz vobec nechapem tomu ze/ ucitel ma byt pozitivnym vzorom / nma chodit po baroch, nema mat piercing a tetovanie. Moztee prosim niektore uplne logicky vysvelit aky suvis ma tetovacka s tym, ci dotycny chodi do baru alebo nie? A tiez mi prosim povedzte, preco by ucitel vo volnom case nemohol ist do baru? Ci ucitel nema pravo na sukromny zivot? Pokial nie je narkotik, alkohol, kurevnik, pedofil a iny skvost, preco by si nemohol dat jedno pivo alebo si nechat vytetovat obrazok na telo? Kto vam dal pravo rozkazovat a hovorit inym do sukromia? Ci? niektore by ste najradsej urcovali aj farbu nausnice. Bu bu bu ucitelky zo zlatymi nausnicami nemozu ucit. Iba so striebornymi bububu! Taky isty nezmysel ako to vase tetovanie. Radsej keby ste sa starali o to, ze mate zaostale skolstvo, detiska su drze a papulnate. Jedno dakujem a jedno prosim z nich nevylezie ani za svateho. Co tak sa starat o vychovu svojho decka sam a nezvalovat svoju neschopnost na tetovanie inych ludi?!! Teraz vam vadia minisukne, piercingy, tetovania. Zajtra vam bude vadit farba bluzky? Ci dlzka rukavov na tricku? Farba ocnych tienov? Uvedomte si, ze hundrete do niecoho, do co vam prakticky nic nie je. Paradox je, ze v mojom okoli su prave ti potetovani najmilsi a najpohodovejsi ludia a naj priatelia. Za to o pedofilnych fararoch bez tetovania citam takmer na dennom poriadku. Ako mi to vysvetlite?

puklica13
9. apr 2018

@savmebej a čo tvoj nick..ten o čom vypovedá?

zuzana76
9. apr 2018

@savmebej zato studenti, ti su v baroch peceni vareni

jajka257
9. apr 2018

@kapustovafliacka99 nuz, ucitel v tomto state ma pravo drzat hubu a krok. Nema pravo prejavit svoj nazor, nema pravo chodit do baru ci fajcit. Ma pravo nechat si vynadat a buzerovat sa. 😂😂😂😂A najlepsie robit vsetko podla ocakavani rodicov...

savmebej
9. apr 2018

@kapustovafliacka99 to nevadi ze ty tomu nerozumies

kapustovafliacka99
9. apr 2018

@savmebej neviem kde je to tu, ja som uz prec chvalabohu. Vies nebudem sa s tebou hadat. Ani svoju korytnacku neucim sach, lebo nema na to mentalne vybavenie. Takze tak. Ak si ucitelka, dakujem Bohu, ze moje dieta ucit nebudes :D :D Dufam ze mas ruzenec na krku a nosis suknu az po clenky.

zuzana76
9. apr 2018

@kapustovafliacka99 mzslela tuto temu a tento portal, ale ved sama je jej ucastnikom

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2018

@savmebej nastastie, Ty o tom nerozhodujes, akurat na MK sa asi potrebujes vyventilova, ze svet nebezi podla Teba😉

bielavila
9. apr 2018

@slimstar ja nemam ani jedno tetovanie takze tak a o tom ako obmedzene zniete uz ani nebudem pisat, ste na smiech ...

bonovka
9. apr 2018

@puklica13 o nadpriemernej inteligencii a vzore spravania sa pre deti,ved tym sa tu tak velmi ohana urazajuc ostatnych,tak svoje vystupovanie zrejme povazuje za to,ktore by mali deti nasledovat..
Nuz..pevne verim,ze moje deti budu chodit s ocami a myslou otvorenymi dokoran a nebudu mat v hlave mantinely,ktore obmedzia ich myslenie od bodu A po bod B a vsetko mimo bude nepripustne..