Tetovanie učiteľky v materskej škole
Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?
@dskjhfdlkdjhl to z vy ste sproste a neviete o tom,moja chyba to nie je, su to pravidla v pedagogike,osobnost ucitela,ako sa ma spravat
môžu mať tetovanie..podľa mňa by nemalo byť vulgárne alebo extra výrazné, ale videla som učiteľa takmer celého potetovaného..prvý dojem zmiešaný, ale rodičia si zvykli a deti ho milujú a myslím si, že to by bolo a je pre mňa dôležité - spokojné dieťa.
@savmebej z deraveho duba len sova vyleti. To sice v pedagogike asi nenajdes, ale sadne to na Teba uplne presne😉
U mna zalezi na profesionalite, pristupe ucitelky k dietatu. Jej ochota, reakcie, ako sa sprava k synovi. Aky je vzor pre decka, t.j. ohladom alkoholu, kradezi, klamstiev. Proste aby ucile deti slusnost. Ako reaguje ked je napr uraz. Samozrejme urcite mantinely a ocakavania musi splnit ako kazdy, ale to som uz menovala hore, byt proste upravena, v cistom, nepachnut od chlastu atd. Nebuem sa opakovat. Ale aby som riesila to do akych farieb sa oblieka, alebo ake ma tetovania. Nic mi do toho nie je, hoci by mala tetovacku na tvari ako Tyson. V zivote by som si nedovolila opytat sa preco ma tetovanie nedajboze sa na nu stazovat kvoli tomu. Asi by ma riaditelka skolky riadne vysmiala. Este stale mi to nejde do hlavy, preco toto vobec niekto riesi.
@dskjhfdlkdjhl vidis, a uz sme sproste😂😂😂😂
V osobnosti pedagoga neni o tetovani nic pisane ucim sa to teraz a sama mam tetovania myslim,ze to aky clovek je a ako k detom pristupuje nema s tetovanim nic spolocne a ucitel alebo vychovavatel je poslanie na ktore nema kazdy,skor by sa mami alebo otcovia mali zamyslet nad tym ci a ako travia so svojimi detmi volny cas a ci ich nieco ucia...
Tie pravidla su z ucebnice, ktoru tlacili niekedy za sociku?
@jajka257 Vecer je pred nami, tych titulov bude viac😵
@savmebej paneboze to co tu dristas???? Akoze nemoze ist ucitel do baru???? Co si sa uz nacisto pomiatla? Som vystidovana ucitelka, som bez tetovacky, mozem si robit co len chcem, ked budem chciet potetujem sa aj cela, chodim po baroch, festivaloch, po kinach na horory aj neslusne komedie, doma dokonca neslusne sexujem so svojim mazelom a dam si aj pohar vina ked man chut, som aj matka a onedlho uz dvojnasobna, som slovodny clovek, stastny ze sa nenusim hanbit za seba svoje nazory, svoju otvorenost, Mam detom aj ziakom co ponuknut, som im dobry vzor ci by som mala alebo nemala tetovanie... v prvom rade ma rodic byt vzorom pre dieta, ucitel ma ucit s nie skryvat svoju identitu, ty si aky vzor pre svoje deti ked mas take nazory? Co z nich vychovas? Dalsie obmedzene netolerantne bytosti co budu sikanovat inakost???Nehanbis sa za seba a za to co tu uz druhy den vypisujes??? Nechapem ze v 21 storoci moze mat niekto take nazory a ak ich aj ma mal by si ich nechat pre seba lebo si len robis hanbu
@puklica13
@luliu neodpovedali ste na otázku. Načo ste si to dali na telo. Ked si zafarbíš vlasy, zmeníš účes, môžeš ich ostrihať, ked nie je niečo v móde tak to zahodíš a kúpiš si iné oblečenie. Ale načo si dávať obrázky na kožu ? Nerobíš to náhodou preto, aby si bola iná, aby si ohúrila okolie, lebo teraz je to v móde, všade v tv to vidíš, tak si to dáš ?
@alaguema možno mala na pohovoroch nepriesvitnú blúzku, mne o bankových pracovníkoch nemusíš veľa rozprávať, ešte možno malá tetovačka na tom zadku, čo nevidím ale celá ruka od lakťa po rameno, rozsiahle tetovanie to nemusím , vieš niekedy boli potetovaní basisti a to tiež o niečom vypovedalo, tak ako sa tebe páči, mne sa nepáči, minisukne sa mi páčia na dobrej postave, ale nie také čo nezakryjú ani zadok, hole brucha to tiež nemusím, normálny elegantný štýl mám rada a kde treba tak aj športový
Dnes som sa dobre nasmiala, na tých vašich príspevkoch. Ved si ešte aj odporujete samé sebe. Predtým som čítala od nejakej čo je za tetovanie, že deti nech si vyberú a teda preferuje tú liberálnu výchovu a ďalšia napíše že tá liberálna výchova nie je normálna a dalej tu nadáva na ľudí, čo sa im tetovačky nepáčia. Ešte som sa dozvedela, že deti nemajú mať mantinely, veľmi poučné čítanie naozaj. A že to, ak sa niekto dá potetovať, spraví si ten tunel v uchu, to je absolútne nechutné, to je akože inakosť a tú treba tolerovať, krásne.
Najkrajšia je prirodzenosť, krásna žena je každá, ale prirodzená. To je jedno, či je vysoká, chudá, alebo tučná. To je tá inakosť, ktorú hádam každý z nás toleruje. Prirodzený, úprimný a veselý človek, áno aj v sukni, je ten asi najkrajší, aký môže byť.
@adriannasvk neodvrhne rodič dieťa to je pravda, ale rozprávala som s jednou matkou, ktorá si predo mnou vylievala srdce, že dospelý syn si dal tetovanie na celú ruku a veľmi ich to s manželom mrzí, ale čo urobia, dal si trvalé, aj napriek tomu, že vedel, že sa im to nepáči, čas zahojí všetky rany ale nebol z toho nadšená
Ahojte, som na koniku nová, ale myslím si že tetovanie v spoločnosti je bolo a bude jasne výpoveďou o spodine a menejcennom človeku ako takom, čo má v hlave neustále blokované nejaké podvedomé problémy a potom to o tom človeku vypovedá jeho psychyka, tak ako keď je človek fajčiarom, tiež je svojím spôsobom menejcenná osoba. Tak isto aj tie zavšivavené dredy plné bĺch spojené s tetovaním a k tomu cigarety a alkohol, to naznačuje čistý kapitalisticko americký život. Lebo američania sú obyčajný úbožiaci a všetko zlé čo tam je ide sem k nám

@ruzenakotlarova no ruzena, teraz ta tu rozštvrtia
@slimstar veď ja len pravdu vravím 🙂
@ruzenakotlarova to je rovnaké generalizovanie ako napisat že keď je niekto Róm, tak je hneď menejcenný človek 🙂
@karpinska2018 Áno máte pravdu, ja nefajčím ani nepijem ani nemám všivavé dredy ani žiadne tetovania a som len obyčajná žena a nepotrebujem sa predvádzať a moje dieťa je tiež dobre vychované a nemá tendencie sa tetovať.
@ruzenakotlarova ruzena a kolko si uz tych MC Donaldov zjedla.
@luxikate MC Donaldy papajú len tuční a hlúpi američani 🙂

@jajka257 Normalne citam, citam co pisu. A nechce sa mi verit! Pre mna je tak normalne ze neriesim oblecenie, tetovanie, makeup, sperky inych. Co ma zaujima na pracovnom stretnuti, v praci je aby boli okolo mna osoby v cistom obleceni, dodrziavali hygienu. To je vsetko. Aby som riesila kto sa ako oblieka, ako maluje, aku ma tetovacku?! To je posledne co ma zaujima. Ved profesionalita nema predsa nic s mnozstvom ani velkostou tetovaciek. Pokial fakt niekto nema spinave ufulane oblecenie, nesmrdi z neho chlast, nie je pocurany atd. Preco by som mala riesit tetovacku? Citam a jednoducho nechapem. To ako citat nejake sedlane z roku 1950. Nehnevajte sa na mna.