Tetovanie učiteľky v materskej škole
Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?
Vobec by to nevadilo... zalezi aky je clovek vo vnutri a nie ci ma tetovanie alebo dredy alebo krivy nos 🙂
@matazirafa co je moc, to je moc. Ved je sloboda slova. Tu sa hlavne diskutuje, to je jedno o com. S urcitymi vecami nesuhlasia ludia ani sa im to nepaci a odpudzuje ich to, s tym nic nespravis.
rozhodne nevadilo.....co to snad odraza vysku intelektu, odbornosti, povahy cloveka?. syn mal doucovatelku, ktora bola potetovana a bola to najlepsia ucitelka podla neho. Rad chodil na ten kruzok a hlavne koli nej, ked sme tam isli vzdy hovoril, ze sa uz tesi na Lauru a nikdy sa ma na jej tetovanie nepytal ani ho to nezaujmalo.
No, ale to ze ten clovek ma nejaku odbornost atd, neznamena, ze tetovanie je dobre. Resp. ako keby to tym ospravedlnovat.
Vadilo by mi to vtedy, keby mala tetovanie na intímnom mieste a deti by o tom vedeli 😜😜😜
@cinda555 👍👌
@slimstar a ona si ho kvoli tebe bude utekat dat odstranit ne? :D
malé deti sú úžasné v tom, že nemajú predsudky. voči nikomu a ničomu. keď to bude dobrá učiteľka, budú ju mať radi a tetovanie bude proste jej súčasť. nemyslím, že by im to mohlo naštrbiť morálku. hej, staršie deti už v učiteľoch vidia vzory, ale pri škôlkaroch by som to vonkoncom neriešila. (ja osobne ani potom. decká uvidia tetovanie hocikde a v istom veku je 90% šanca, že tým budú nadšené a budú sa zastrájať, že i ony také raz budú mať. popravde, keď mi z dcéry vyrastie dobrý človek, nech si dá v puberte vlasy na modro alebo dredy..to ma bude trápiť najmenej)
@slimstar Ja ti napíšem len jedno: Nikdy nesúď človeka podľa výzoru. A vieš čo? Vôbec nesúď. Nikto z nás tu nie je od toho aby súdil. Ráno vstaň, pretri si oči a pozri sa na seba. Venuj sa svojím deťom, buď im TY tým vzorom ktorým raz tvoje deti budú chcieť byť. Aby raz povedali chcem byť ako moja MAMA.
Riešiš učiteľku v škôlke s tetovaním, aká absurdnosť a banalita 😉
Pekný deň.
@lonsdaleka mne to je jedno, kto sa ako "zhovadi" a ako chodí, ale nesympatie jej dá najavo viacero ludí za celý život.
@veroni_21
@cinda555 To je ako ked v Kanade, chodia do školok čítať rozprávky transvestiti. Prečíta im rozprávku takým tým hláskom, chlap navlečený do ženského oblečenia a namalovaný ako žena a nakoniec sa tých detí opýta, či chcú byť trans, ked budú dospelé. Všetky deti s nadšením zdvihli ruku a povedali áno. Deti sa odmala formujú a formujú ich aj učitelky v škôlke a iné "autority". Ono ten rozklad spoločnosti začína maličkostami, ako takým tetovaním a končí absolútnymi absurdnosťami, ktoré sú v iných spoločnostiam časom tolerované, lebo ten človek má právo na súkromie a nemôže sa mu zakazovať atd. Takže za 20 rokov budú mať pedofili svoje práva, pretože majú také reči aké vy tu vediete.
a co je na tom take hrozne???? ak tam nema daku smrtku, nech ho ma,z akej dediny si???? JA som mala kolegyne kt robili v nemocnici s tetovaniami a nausnicami a nikoho to neiritovalo.
@kasokri určite by mi to nevadilo,sama mám potetované ruky, chrbát a piercingy na tvári a robím v kvetinárstve a nikto s tým problém nemá, dokonca je to moje poznávacie znamenie. Vlastne iba moja mama, tá mi hovorí, že mám ruky ako plesnivé 😁
@luxikate to je cistá psychologia, oni to nemusia dávať najavo priamo, ale nepriamo. To že si mu nesympatická hned vycítiš. Mne nemajú prečo dávať najavo nesympatie, chodím upravená, čisto oblečená, som slušná a pomôžem aj chorým a ludom, ktorí tú pomoc potrebujú napr. na ulici. Nie som drzá, ani vulgárna.
@slimstar a aj proti nausnicke v nose mas predsudky? vidis a niekde to je tradicia ako aj u nas si prepichovat usi,pre niekoho to moze vyzerat tiez barbarsky, inde je to tradicia... myslim si ze hadzes hrusky a jablka do isteho vreca trans, pedofilia a tetovanie su troska odlisne veci....
Úprimne musím povedať, že väčšine potetovaných ľudí sú názory okolia ukradnuté. A precitlivené mamičky maximálne 😄 Učiteľka v škôlke môže predsa zvoliť vhodné oblečenie a nikto nemusí vedieť, že potetovaná je. Ja sama som dosť potetovaná a ani v zamestnaní ani počas štúdia na vysokej škole to nikto nevedel/nevidel. A presne kvôli takýmto názorom.
Ja mám kamarátku, ktorá je už nie učiteľkou, ale dokonca riaditeľkou materskej školy a má tetovanie. Za mlada mala také búrlivé obdobie, dala sa tetovať, mala piercing, dredy. Potom to obdobie prešlo, mala deti, doplnila si vysokú školu, doktorát. Teraz je to jedna elegantná vzdelaná žena, ktorú si ľudia vážia pre jej znalosti a deti aj rodičia ju zbožňujú pre jej povahu. Je to také prízemné slovenské hodnotiť človeka podľa vzhľadu a nie toho, čo v ňom je. Ja tetovanie nemám, ale niektoré sa mi páčia. Teraz to má veľa ľudí, rodičia si dávajú vytetovať mená svojich detí. Sú pre to horší?
@luxikate ozdobovanie a ozdoby ako náušnice aj náramky, takisto vznikli v dávnych časoch. Pozri napr ženy, ktoré majú náramky na krku a také tie velké náušnice ako taniere v uchu a sú považované za krásne v tom primitívnom kmeni. Ja som napísala, že takýmito "maličkostami" to začína a končí to absurdnosťami a absolútnym deformovaním tých najmenších. Momentálne zavádzajú gender a to, že dieťa si môžeš vybrať aké bude pohlavie, bud on, ona, alebo niečo medzi a rodičia mu to nesmú "zakázať". Takže začína to takýmto malým podrývaním, ako keby a končí to absolútne amorálnym správaním, alebo konaním, ktoré je zvrátené a ktoré zanecháva na deťoch stopy.

@kasokri Nie nevadilo. Moja dcera mala v skolke vychovavatelku/ nie v ich triede/ ktora mala tetovanie male na ramene a nosila aj farebne prelivy vo vlasoch,tonu naramkov .prstenov a nahrdelnikov celkovo bola taka vyrazna, farebna posobilo to tak trochu kolotocarsky,ale nevadilo to nikomu,lebo deti ju mali radi a od vela rodicov som pocula ze vie deti najlepsie pripravit na skolsku dochadzku,skratka bola tvoriva a vela sa im venovala... a deti maju radi roznorodost pokial nie su vychovou svojich rodicov okliestene predsudkami..