icon

Tetovanie učiteľky v materskej škole

kasokri
8. apr 2018

Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?

petrofka
8. apr 2018

@ludmila73 aky mily otecko 🙂 mne to pride mile gesto :D ale flasticku by som neprijala, ze nech ju vypije na moje zdravie 🙂))

pallacinka29
8. apr 2018

Oooooveľa viac mi prekážajú rodičia typu autorky tohto nezmyselného príspevku... "Radosť" chodiť na rodičovské združenia...

ema234
8. apr 2018

@kasokri ano vadilo 🙂

pallacinka29
8. apr 2018

Ešte na margo toho, či to "vôbec môžu mať"... Neviem, ako by si to autorka predstavovala, či by malo byť v nejakom pr. predpise exaktne napísané, že "zakazuje sa akékoľvek tetovanie"...
V tejto spoločnosti je tooooľko problémov, MK môže slúžiť ako ideálna vzorka - keď sú ženy/matky s prepáčením sprosté ako papuče, že nevie poradiť dieťaťu na 1. st. ZŠ čo je živá a čo neživá príroda (príspevok z dnešného dňa), gramatiku, matematiku (každý deň prosba o vypočítanie príkladu), nech sa všetci starajú o seba, vychovávajú svoje deti a nie riešiť, či pani učiteľka má alebo nemá tetovanie.
Zverujeme im svoje deti, kým my môžeme byť v práci, zarábať na to, aby sa rodina mala dobre.

kasokri
autor
8. apr 2018

@luliu ano existuju

marsmykkok
8. apr 2018

Mňa zase zaráža to zastávanie tetovania... však nech je úplná anarchia, nech si každý chodí každý všade ako chce, aj s holou riťou kľudne alebo ako šlapka či nácek oblečený, však možno je to len štýl tej osoby... Je normálne že sú pravidlá určité, že sudkyňa nebude súdiť v plavkách, že aj tá učiteľka by mala vyzerať aspoň v práci neutrálne nakoľko ani deti napríklad do školy nemôžu chodiť oblečené, namaľované a upravené ako chcú. Učiteľka je tiež vzorom pre dieťa a mala by mu ukázať že v škole/práci platia určité pravidlá aj v upravovaní a preto celkovo namiesto toho zľahčovania by podľa mňa aj ľudia čo sa dajú tetovať mali mať rozum a ked chcú zastávať nejaké povolanie alebo status dať výraznejšie "malovania" na menej viditeľné miesta namiesto rozhorčovania nad tým že prečo ich niektorí odsudzujú alebo im to vadí...

kasokri
autor
8. apr 2018

@mell_j autorke nic neprekaza. pytam sa len, ci keby si bola napr. riaditelka v ms, ci by si zobrala do pracovného pomeru ucitelku s tetovanim, to je vsetko.

mircalla
8. apr 2018

@pallacinka29 suhlas. Polovica mamiciek tu na MK tu nevie ani uplne zaklady gramatiky, ale to im zjavne neprekaza

ema234
8. apr 2018

@pallacinka29 nesúhlas

ajka30
8. apr 2018

Áno, vadilo by mi to ak by ho mala na viditeľnom mieste.

viky8
8. apr 2018

@marsmykkok celkom suhlasim. tetovanie ako take mi nevadi.. no ked clovek vie, ze chce robit v zivote povolanie, pri ktorom sa to nehodi, tak by si ho proste mal dat na miesto, kde to nebude tak na ociach.. alebo vobec ziadne ... ked sa moje dieta bude chciet dat potetovat ked bude dospele.. ok, ale nemusi takyto prikad dostavat už od skolky ... no ked budem davat dieta do skolky, nebudem riesit ci ucitelka ma tetovanie alebo nie.. to je skor na tej ucitelke aby uvazovala aký priklad dava detom.

evallu
9. apr 2018

No... ono to ma aj iný rozmer vadí / nevadí .. ide o zdravotné hľadisko .... viem ze v niektorých krajinách napr. človek s tetovaním nemôže darovať krv, nemôže pracovať v zdravotníctve .... ide tam o inf choroby prenosné .... dokazovanie ako staré je tetov je na dlhé lakte ( prejavy ci krvné testy po x mesiacoch .... ). Možno jedine toto môže byt akože problém , teda okrem “hanlivych” obrázkov ..

gazah
9. apr 2018

Anarchia spoločnosti sa začína nejakým úzusom, že spoločnosť začne niečo tolerovať a potom sa to stane všeobecne prijateľným. Nie som za zákazy a príkazy rôzneho druhu, ale tetovanie mi doslova prekáža a u učiteľov obzvlášť. Učiteľ je pre dieťa vzorom a potetovaný učiteľ ním rozhodne nie je. To, že je to dnes móda ešte neznamená, že je to normálne.

biba12
9. apr 2018

@kasokri ja myslím, že keď t nevadilo pri prijímaní učiteľky jej nadriadenému, nechápem, prečo by to malo vadiť. Tak snáď už sa nebude ľuďom zakazovať, čo si spravia so svojim telom. Určite tam nemá nič nevhodné, to by zamestnávateľ netoleroval 🙂 A dôležitejšie je aký je človek, nie? či to s deťmi vie a majú ju radi.

gazah
9. apr 2018

@biba12 Jeden lepší argument ako druhý. Však nech si každý robí čo chce. A tak to v tejto spoločnosti už aj vyzerá. Začína to obyčajným akože nevinným tetovaním.... A aby sme nakoniec neboli prekvapení, že sa dožijeme pravého opaku - nenormálnosti sa stanú normou a normálni ľudia budú považovaný za netolerantných a bláznov. Predstavte si, že už svetlo-sveta uzrela i najnovšia diagnóza, ktorá človeka sprostí obžaloby, lebo nie je schopný rozlíšiť dobro od zla. Nepamätám si už ako sa tá akože choroba volá, ale tieto choré experimenty sa vždy začínajú v nejakom testovacom štáte a potom idú pekne do sveta.

bosorkabb
9. apr 2018

@slimstar ja som bola tiež na magnetickej a žiaden problém nebol.

mikema
9. apr 2018

Ja teda nie som fanusik tetovani ale nevadilo by mi to. Ak by vsak detom tlkla do hlavy ze kazdy cool clovek by mal mat tetovanie, to by mi vadilo. Ale myslim ze nema preco takto ovplyvňovať deti.

stanulienkat
9. apr 2018

Tiez som prekvapena, aka zrazu tolerancia s tetovanim. Pre mna ma byt ucitel o.i. aj morana autorita. Ma byt respektovany a ma ist prikladom. Neviem, ci ma ucitelka vyzerat ako slapka z tretotriedneho bordelu, cela pomalovana. Ano je to jej vec, nech si vsak necha na skrytych miestach. Je to nevkusne, vulgarne. A nie je pravda, ze kazdeho vec, co si so sebou robi. Ja tiez mozno rada chodim naostro 🙂 Ale doma, kde ma nikto nevidi a nikoho tym neobtazujem,nemam potrebu sa takto sebaprezentovat. Ludstvo straca moralku, stale sa posuvaju hranice tolerovatelneho, co si myslim, je na skodu. Ludia nemaju moralku, slusnost, kulturu. Kazdemu je vsetko jedno, ale ked si mysli, ze je mu ublizene, tak obvinuje vsetkych naokolo a nie je schopny sebareflexie. Dnes su to tetovacky, zajtra hole bradavky a o par rokov nam budu z gati vykukat rite a ine... 🙂 Jedna pani tu vyssie poznamenala, ze keby to boli aspon male vkusne ruzicky a podobne. Videl uz niekto vkusnu ruzicku vytetovanu??? Ja nie 🙂

deniska2706
9. apr 2018

Nevadilo by mi to. To, ze ma učiteľka tetovanie, neznamená ze to je zla učiteľka. Aj dobrá učiteľka môže mať svoj štýl.

puklica13
9. apr 2018

@stanulienkat ja na ulici vidím občas toľko holych riti ze až .. tetovanie je tisícročná tradícia zdobenia..za mňa podobná ako keď si niekto zmaluje ksicht ako veľkonočné vajce, či sa z 50kilovou nadvahou narve do obtiahnutého tielka..je to iba vec vkusu..to že ty máš pocit že tetovanie nie je vkusne ešte neznamená že to tak je

uzanka16
9. apr 2018

Ja tiež nemusím tetovania ale pokiaľ nie je neslušné,tak by mi to istotne nevadilo a takym dacim by som sa ani nezaoberala,pritom sama som učiteľka a už by to bolo fakt blbé ak by boli nejaké podmienky že učiteľky nemôžu mať tetovanie

matazirafa
9. apr 2018

Jasne dnes si niekto da tetovanie a zajtra zacne vykradat obcjody a fetovat.. Zeny, zeny, normalne chapem preco su zeny na MD/RD a tesne po nich povazovane za uplne vypatlane. Ked vam bude dieta chorlaviet, pojdete s nim na pohotovosť a najodou bude slúžiť doktor co ma vytetovaneho krokodila na ruke, tiez budete ohrnat nosom a piviete mu to do oci alebo ho nechate aby vam ho vyliecil? Urcite ta druha moznost ze, ale potom pindat na koni budete aj tak. Lebo evidentne je tetovanie u vas naznakom zlej vychovy povahy neviem coho este. Sa spamatajte konecne a zacnite sa venovat radsej niecomu uzitocnemu.

slimstar
9. apr 2018

@puklica13 nie, rozumela som dobre.

slimstar
9. apr 2018

@puklica13 stanulienkat má pravdu, ono sa to dosť zhoršilo v tej našej spoločnosti a stále to upadá. To je ako ked povolia dúhový pochod a pedofily sa dožadujú svojich "práv". Už to zachádza moc daleko dnes. Máš aj ty pravdu, lebo tie osoby, čo si opísala, sú teda naozaj nevkusné. Pre mna je to nevkusné aj s tým tetovaním, tie rukávy atd, to je ako strašné.

kvetulienka253
9. apr 2018

Nevadilo by mi

slimstar
9. apr 2018

@matazirafa je to nevkusné tie silné tetovania a môže to niektorých ludí odpudzovať. Neznamená, že tu budeš urážať mamičky. My sme hodne konzervatívny národ a skôr tradičný, v podstate nás to "chráni" pred marazmom.

matazirafa
9. apr 2018

@slimstar to mozes povedat aj aj o 'konzervativnej' ucitelke ktora uci uz 40 rokov uces ma este z roku kedy dostudovala, nevkusne handry, pripadne smrad kedze ta genera ia sa zvykne kupat len v sobotu a podobne.. Ale hlavne ze nie je potetovana vsak. Nemyslim si ze som niekoho urazila, jedine ze by trafena hus zagagala.

slimstar
9. apr 2018

@matazirafa ja som takú učitelku, ešte nevidela. Stále máš potrebu niekoho zhadzovať a uražať, ako je vidno.

alaguema
9. apr 2018

@ludmila73 ak dostaneš fľašu vína, znamená to snáď, že ju musíš hneď vypiť??? Ty to možno tak ponímaš, ale niekto víno považuje za úplne normálny nápoj kultivovaných ľudí, pre niekoho je pohárik vínka k dobrému jedlu gurmánska záležitosť, pre toho, kto víno vyrába, má cenu zlata, vie, koľko námahy ho to stálo a keď sa vydarí, tak ho to teší a považuje to za dostatočne dobrý a vhodný prezent - čistému je všetko čisté. Dieťa, samozrejme, prijať musíš, aj keby ti tatinko naznačil, že ťa považuje za alkoholičku a priniesol by ti fľašu najlacnejšej vodky. Odmietnuť môžeš akurát tú fľašu.

matazirafa
9. apr 2018

@slimstar predstav si takych zas ja poznam vela. A urcite by ma nenapadlo to riesit tu na koni. Co vase oblubene zi a nechaj zit?