Uľaví sa mi, keď mladšia dcéra pôjde do škôlky?
Baby ja uz nevladzem. piaty rok som na materskej. Starsia ma 4,5 roka. mladsi 2,5 rocnu chvalabohu zobrali od septembra. Kazdy den je pre mna prezivanie vkuse od rana do vecera sa venujem detom pripadam si ako robot bez zivota totalne vyhoreta. Baby su strasne zive, lubim ich ale daju zabrat. S manzelom melieme z posledneho. Zmeni sa to ked pojde mladsia do skolky ako ste to mali vy? Starsia uz chodi do skolky. Budem od 8 do 15 mat iba svoj zivot, robit si co uznam ja, mozeme ist napr v klude do IKEA bez stresu, niekam sa ist napr najest. Aspon tak si to predstavujem :D Vam sa polavilo, ked ste boli niektora v takejto situacii?
ty nepojdes do prace?
ak budeš sama tak to jasne že bude fajn
staršia chodí do školky?
@anonym_autor Drvivá väčšina žien ide do práce, keď ide dieťa do škôlky
@anonym_578f15 veď píše že aj staršia chodí do škôlky
ty nepojdes do prace?
@anonym_bdc5ac pojdem az v marci, ked skonci rodicak.
@anonym_autor Väčšina z nás išla späť do práce a aj keď to bolo prv trochu chaotické,ale časom sa veci utrasu a nastolí sa režim, vďaka ktorému veci fungujú
ved staršiu máš v školke 3/4 dna resp dajme tomu do 15h a si sama s menšou ... tak neviem čo je na tom take nezvladnutelne ved nie su novorodenci. A teda potom neviem ako budeš fungovať ked budeš chodiť z prace a venobať sa im
@anonym_bdc5ac pojdem az v marci, ked skonci rodicak.
@anonym_autor ...ano, su aj take matky, ja take neuznavam a mam na to dost nervy...naco ti boli deti, ked ti vadia? potrebujes sa zitavit z vlastnych deti? povazujem take matky za sebecke, pohodlne a lenive...ja som mala deti, lebo som ich chcela a uzivala som si cas, ktory mi tato solocnost dala a nie ze sa ich chcem zbavit a odlozit ich k cudzim ludom - do skolky
ved staršiu máš v školke 3/4 dna resp dajme tomu do 15h a si sama s menšou ... tak neviem čo je na tom take nezvladnutelne ved nie su novorodenci. A teda potom neviem ako budeš fungovať ked budeš chodiť z prace a venobať sa im
@anonym_c2f630 ked nevies, tak nevies.
@anonym_autor ...ano, su aj take matky, ja take neuznavam a mam na to dost nervy...naco ti boli deti, ked ti vadia? potrebujes sa zitavit z vlastnych deti? povazujem take matky za sebecke, pohodlne a lenive...ja som mala deti, lebo som ich chcela a uzivala som si cas, ktory mi tato solocnost dala a nie ze sa ich chcem zbavit a odlozit ich k cudzim ludom - do skolky
@anonym_bdc5ac nesud ma, nepoznas ma ani moj zivot
@anonym_c2f630 ked nevies, tak nevies.
@anonym_autor čo neviem? sak píšem to čo si napisala tak čo sa uražas 😀
@anonym_autor čo neviem? sak píšem to čo si napisala tak čo sa uražas 😀
@anonym_c2f630 a kde som sa prosimta urazila :D Sak ty pises, ze nevies co je na tom nezvladatelne. A ja pisem, ze ano - nevies
@anonym_bdc5ac nesud ma, nepoznas ma ani moj zivot
@anonym_autor naco si ich mala? kto sa im ma akoze venovat, ked vlastnej matke lezu na nervy?? neuvedomujes si, ze tvoj zivot teraz su deti? nebude to tak vecne....cakala si, ze ta tu vsetky zacneme lutovat?...a tu hla panicka si dopraje 7 mesiacov oddychu, lebo teraz len preziva...totalne egoisticke zmyslanie ....
@anonym_autor naco si ich mala? kto sa im ma akoze venovat, ked vlastnej matke lezu na nervy?? neuvedomujes si, ze tvoj zivot teraz su deti? nebude to tak vecne....cakala si, ze ta tu vsetky zacneme lutovat?...a tu hla panicka si dopraje 7 mesiacov oddychu, lebo teraz len preziva...totalne egoisticke zmyslanie ....
@anonym_bdc5ac nezavid
@anonym_c2f630 a kde som sa prosimta urazila :D Sak ty pises, ze nevies co je na tom nezvladatelne. A ja pisem, ze ano - nevies
@anonym_autor tak ja neviem čo chceš počuť... Ako tu pišu drviva vačšina ide hned do práce a ty chceš na nakup do Ikeii lebo si unavena, lebo máš na starosti 1 dieťa 3/4 dňa 😀 Tak sa zamysli, čo bude ked budeš chodiť do práce, navariť, na nakup, učiť sa neskôr so staršou do školy...
@anonym_bdc5ac nezavid
@anonym_autor mysela som si, absolutne si nepochopila, co ti pisem...co ti akoze zavidim? ...tvoj vztah k vlastnym detom, ze ta obmedzuju?...to urcite nie, nemaj obavy
@anonym_bdc5ac ako povedat, ze si mala lahke deti bez toho, aby si povedala, ze si mala lahke deti
@anonym_autor tak ja neviem čo chceš počuť... Ako tu pišu drviva vačšina ide hned do práce a ty chceš na nakup do Ikeii lebo si unavena, lebo máš na starosti 1 dieťa 3/4 dňa 😀 Tak sa zamysli, čo bude ked budeš chodiť do práce, navariť, na nakup, učiť sa neskôr so staršou do školy...
@anonym_c2f630 ok idem sa zamysliet nad tym. Paaa
@anonym_autor mysela som si, absolutne si nepochopila, co ti pisem...co ti akoze zavidim? ...tvoj vztah k vlastnym detom, ze ta obmedzuju?...to urcite nie, nemaj obavy
@anonym_bdc5ac Ani ty si mna nepochopila
kebyze nemam rodinne problemy, tak je to moje najkrajsie obdobie. Tiez mi mladsi chodil so starsim od jeho 2,5roka a ja som mala pre seba od 8-15, davala som sa psychicky dokopy, aj fyzicky som chcela. ale tak mladsi bol viac doma so soplom ako v skolke, takze aj dobre, ze som bola doma. Uzi si to bez vycitiek.
A odporucam to kazdej, ktora to moze tak spravit.
@anonym_autor na čas sa to cele ulavi a utrasie a aj si oddýchneš pokým nepôjdeš do prace a nezačne zase šialený kolotoč 😅 dovtedy byť tebou si to určite užívaj plnymi duskami a využívaj ten čas na plno 😁🙂
@anonym_autor nejaka si moc podrazdena, podla toho ako odpovedas. Ano, ulavi sa ti, budes mat den pre seba. Vacsina zien nastupuje do prace hned ako moze, neuziva si pohodlia rodicaku s detmi v skolke. Ked to nezvladas teraz, neviem ako zvladnes deti, domacnost aj robotu, ked ti skonci rodicak. Ked sa rucas teraz co bude potom?
@anonym_c2f630 Ty si veľmi nešťastná, že? To mi je ľúto, že tu musíš útočiť na iné matky, aby ti bolo aspoň trocha lepšie. Posielam veľa pusiniek.
kebyze nemam rodinne problemy, tak je to moje najkrajsie obdobie. Tiez mi mladsi chodil so starsim od jeho 2,5roka a ja som mala pre seba od 8-15, davala som sa psychicky dokopy, aj fyzicky som chcela. ale tak mladsi bol viac doma so soplom ako v skolke, takze aj dobre, ze som bola doma. Uzi si to bez vycitiek.
A odporucam to kazdej, ktora to moze tak spravit.
@hederamonstera dakujem ❤ snazim sa nemat vycitky, A aj psychicky ked si trochu oddychnem a dam dokopy, verim ze budem lepsia mamina.
@anonym_c2f630 Ty si veľmi nešťastná, že? To mi je ľúto, že tu musíš útočiť na iné matky, aby ti bolo aspoň trocha lepšie. Posielam veľa pusiniek.
@anonym_fdaf27 dakujem ❤ Ani ju neriesim, je mi jej luto.
@anonym_autor nejaka si moc podrazdena, podla toho ako odpovedas. Ano, ulavi sa ti, budes mat den pre seba. Vacsina zien nastupuje do prace hned ako moze, neuziva si pohodlia rodicaku s detmi v skolke. Ked to nezvladas teraz, neviem ako zvladnes deti, domacnost aj robotu, ked ti skonci rodicak. Ked sa rucas teraz co bude potom?
@anonym_89c5f0 No vidíš. A autorka si môže dopriať oddych, čas pre seba, ktorý doteraz venovala len deťom. Ak jej závidíš, zariaď si to.
@anonym_89c5f0 jejda, ty vies byt velka podpora. To aj doma sa z teba tak tesia?
@anonym_89c5f0 Neviem co bude potom, nejako to budem musiet zlvadnut. A mam na vyber?
Ja ti v dobrom závidím. Konečne čas len pre seba. Káva, nákupy, varenie, domácnosť, oddych a to všetko v tichu a pokoji 😉 Len si ten čas poriadne uži, prospeje ti to.
@anonym_bdc5ac tak si asi lepšia matka 😂 môj mladší pôjde do škôlky v septembri a tiež si dam zaslúženi oddych. Spokojná matka = spokojne deti
@anonym_bdc5ac tak si asi lepšia matka 😂 môj mladší pôjde do škôlky v septembri a tiež si dam zaslúženi oddych. Spokojná matka = spokojne deti
@zoe_2 na jednom fore som citala," odkedy zacali obe deti chodit do skolky bola som lepsou mamou" Podla mna to bude aj moj pripad :D

ak budeš sama tak to jasne že bude fajn
staršia chodí do školky?