icon

Vrátia sa peniaze za nevyužité obedy v škôlke?

baskica
7. júl 2025

Ahojte len tak pre info ak sme v juni tri tyzdne neboli v skolke tak sa nam tie peniazky vratia na ucet alebo sa to prenasa do dalsieho skolskeho roka? A ak sa vracia kedy asi aby som vedela skontrolovat lebo ani si nepamatam ci moj alebo manzelov ucet som tam zadaval😀Boli sme prvy rok v skolke tak ani neviem ako to funguje.dakujem

gab1sol
•
7. júl 2025

@baskica zavolaj do školskej jedálne, ako to máte. Nie je všeobecné pravidlo, ako to má byť. Ja som si len raz vyžiadala vrátiť ma účet.

13uzivatelka11
•
7. júl 2025

Každá škôlka to má inak, nám sa to odpočíta a budúci mesiac platíme menej

viestta
•
7. júl 2025

Vracali az ked koncil v skolke, dohodli sme sa, ze na ucet poslu a poslali v septembri, lebo este v auguste do skolky chodil

biba_18
•
7. júl 2025
@viestta

Vracali az ked koncil v skolke, dohodli sme sa, ze na ucet poslu a poslali v septembri, lebo este v auguste do skolky chodil

tiež sme to mali ako @viestta - ale kamoške vracali každý rok na konci (ale to zas neviem či ona žiadala alebo tak mali v škôlke)...

maranco
•
7. júl 2025

@baskica ak by to bola súkromná škôlka tak má nevýhodu že s vrátených peňazí musí zaplatiť navyše transakčnú daň, tak lacnejšie vyjde ak to presunú do ďalšieho školského roka

pe_mi
•
7. júl 2025

@baskica ahoj,nám vracali zo školy minulý týždeň.zo škôlky ešte čakám, ale každý rok prišiel preplatok za škôlku cez letné prazdniny

letfenixa
•
7. júl 2025

Kým bol syn v škôlke, vždy to ostávalo do ďalšieho šk.roka. Keď škôlku skončil, prekvapilo ma, že sa od nás čakalo, že zvyšné peniaze škôlke prenechame.