icon

Zatvorenie súkromnej škôlky 08.05.: Čo robiť s deťmi?

17. apr 2026

Zatvorili skolku aj vam aby neplatili ucitelky? A co teraz s tymi detmi?
Podotykam sukromna skolka
Vsetci v mojej rodine su pracujuci, kde mam to dieta dat?
Ako to riesite?

anonym_6f129a
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_6f129a a s touto informaciou mam akoze co robit?

@anonym_autor tak si to mas zariadit,zober dovolenku ako tu mnohe zeny,co nemaju inu moznost.Co chces akoze robit,tak si dieta zober do prace,alebo si najdi opatrovanie.
Ako to robia mnohe,mnohe ine zeny

anonym_14908d
17. apr 2026

Tak skus oslovit babky. A prosim, nepis, ze nemate nikoho. Zial, tak to spravili, musime sa prisposobit

anonym_6f129a
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_6f129a a s touto informaciou mam akoze co robit?

@anonym_autor alebo nech si zoberie otecko dovolenku,ci ten asi neni???

anonym_ae4d10
17. apr 2026
@simona20201309

@anonym_autor tvaris sa ako stred vesmíru. Akoby bez teba cele zdravotníctvo padlo a akoby si bola jedina na svete ktorá potrebuje pracovať. Píšeš ze majú skoro stale otvorenú škôlku- tzn. Ze neriešiš problem aký riešia tisíce rodicov na Slovensku- mnoho ms su zatvorené aj cele leto.
Takze dofnukaj, vybav si voľno a nejak to uz s tym tvojim dieťaťom skus vydržať ten jeden den navyše.
Este máš možnosť osloviť niekoho známeho, alebo zaplatiť opatrovateľku

@simona20201309 myslíš ze nejaký,, známy,, by sa potešil, keby cez svoje voľno musel strážiť skolkára?

anonym_ae4d10
17. apr 2026
@anonym_autor

@cyberk som jednorodic, je pre mna vyhodne byt v ten den v praci
A kazdy koho poznam je pracujuci a kazdy chce byt vtedy v praci, uz som stihla obvolat

@anonym_autor že si jednorodic, to znamená ze dieťa nemá otca?

autor
17. apr 2026
@anonym_ae4d10

@anonym_autor no v zdravotníctve toho veľmi veľa nezarobis 😏

@anonym_ae4d10 cudovala by si sa

autor
17. apr 2026
@anonym_14908d

Tak skus oslovit babky. A prosim, nepis, ze nemate nikoho. Zial, tak to spravili, musime sa prisposobit

@anonym_14908d mam mamu ktora pracuje
Druha babka je mrtva
Som jednorodic

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_ae4d10

@simona20201309 myslíš ze nejaký,, známy,, by sa potešil, keby cez svoje voľno musel strážiť skolkára?

@anonym_ae4d10 všetko záleží od toho aké je to dieta. Ak je to vychovane slušne a normálne dieta tak s tym mnohí nemajú problém. Ale potom su deti ktoré nechcú ani samotní rodicia 💁‍♀️
Ja sama strazim kamarátkam deti, a veľmi rada!

autor
17. apr 2026
@simona20201309

@anonym_autor tvaris sa ako stred vesmíru. Akoby bez teba cele zdravotníctvo padlo a akoby si bola jedina na svete ktorá potrebuje pracovať. Píšeš ze majú skoro stale otvorenú škôlku- tzn. Ze neriešiš problem aký riešia tisíce rodicov na Slovensku- mnoho ms su zatvorené aj cele leto.
Takze dofnukaj, vybav si voľno a nejak to uz s tym tvojim dieťaťom skus vydržať ten jeden den navyše.
Este máš možnosť osloviť niekoho známeho, alebo zaplatiť opatrovateľku

@simona20201309 vsetci pracuju, to len ucitelky a matky na materskej sa budu doma vyvalovat

autor
17. apr 2026
@simona20201309

@anonym_ae4d10 všetko záleží od toho aké je to dieta. Ak je to vychovane slušne a normálne dieta tak s tym mnohí nemajú problém. Ale potom su deti ktoré nechcú ani samotní rodicia 💁‍♀️
Ja sama strazim kamarátkam deti, a veľmi rada!

@simona20201309 ja cudzim nedavam strazit dieta a v tomto meste nemame kamaratov, byvame tu par mesiacov

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_14908d mam mamu ktora pracuje
Druha babka je mrtva
Som jednorodic

@anonym_autor ak máš ako jednorodic na súkromnú škôlku, budeš mat aj na opatrovateľku. Ide o jednorazové stráženie, nie pravidelne...

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

@simona20201309 ja cudzim nedavam strazit dieta a v tomto meste nemame kamaratov, byvame tu par mesiacov

@anonym_autor uz mi prídeš ako troll

autor
17. apr 2026
@anonym_ae4d10

@anonym_autor že si jednorodic, to znamená ze dieťa nemá otca?

@anonym_ae4d10 biologicky otec sa o dieta nezaujima, dokopy videl dieta snad 5x odkedy sa narodilo aj to len na hodinu, dieta ho nepozna
A nie nieje to z mojej iniciativy. Tak sa rozhodol biologicky otec sam, ze viac netreba a jeho podiel starostlivosti o dieta je najma ak mi posle vyzivne takze v podstate nie dieta nema otca , len na rodnom liste

autor
17. apr 2026
@simona20201309

@anonym_autor uz mi prídeš ako troll

@simona20201309 lebo nema kazdy pribuznych ako hadov v nejakej nore predstav si
A ano stahovala som sa 250km od rodiny! A nie nebolo to z rozmaru alebo preto ze som sa nudila!

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bývate? S kým tam bývate? Bývaš s tou mamou ktorá tiez pracuje? Nikoho nepoznáš, otec dieťaťa neznámy, žiadny kamaráti, .... proste peklo lebo súkromná ms si dovolila dňa 8.5. Zatvoriť ms.
Fungujú prazdniny, fungujú cez leto, ale hotové peklo lebo 8.5. Sú zatvorení. A kde máš dieta teraz ze uz vyše 3hodiny aktívne riešiš MK?
A kde máš dieta teraz ze uz

autor
17. apr 2026
@simona20201309

@anonym_autor ak máš ako jednorodic na súkromnú škôlku, budeš mat aj na opatrovateľku. Ide o jednorazové stráženie, nie pravidelne...

@simona20201309 uz vidim ako by si ty svoje takmer 3 rocne dieta nechala strazit u teba doma 8 hodin uplne cudzim clovekom a este by si bola nadsena, ze taky clovek dieta aj uspi na obedny spanok
Prajem ti teda zazit taky pocit, ze nevies s kym je tcoje dieta a co s nim dany clovek robi, nikdy dieta nevidel, nevie ake je, nerozumie mu, moje dieta s cudzimi ani nekomunikuje leno sa ich boji a hanbi
Netrep aspon somariny a ked nemas k tomu nic tak odid odtialto

anonym_376fe4
17. apr 2026
@anonym_autor

@simona20201309 vsetci pracuju, to len ucitelky a matky na materskej sa budu doma vyvalovat

@anonym_autor Aj ty si bola este donedavna matka na materskej. Doma si sa vtedy vyvalovala?

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

@simona20201309 uz vidim ako by si ty svoje takmer 3 rocne dieta nechala strazit u teba doma 8 hodin uplne cudzim clovekom a este by si bola nadsena, ze taky clovek dieta aj uspi na obedny spanok
Prajem ti teda zazit taky pocit, ze nevies s kym je tcoje dieta a co s nim dany clovek robi, nikdy dieta nevidel, nevie ake je, nerozumie mu, moje dieta s cudzimi ani nekomunikuje leno sa ich boji a hanbi
Netrep aspon somariny a ked nemas k tomu nic tak odid odtialto

@anonym_autor este raz a pomaly - vybav si dovolenku alebo náhradné voľno a nerob tu zo seba pani dôležitú, nenahraditeľnú. . .
Riešenie si dostala hned v úvode, len ty tu nejak potrebuješ s komára robit somára.

simona20201309
17. apr 2026

Dokonca aj lekár nema problém zrušiť dôležité operácie za ktorými pacienti dlho cakaju napríklad pre lacné letenky na dovolenku.....
Tak uz tolko neotalaj

autor
17. apr 2026
@simona20201309

@anonym_autor bývate? S kým tam bývate? Bývaš s tou mamou ktorá tiez pracuje? Nikoho nepoznáš, otec dieťaťa neznámy, žiadny kamaráti, .... proste peklo lebo súkromná ms si dovolila dňa 8.5. Zatvoriť ms.
Fungujú prazdniny, fungujú cez leto, ale hotové peklo lebo 8.5. Sú zatvorení. A kde máš dieta teraz ze uz vyše 3hodiny aktívne riešiš MK?
A kde máš dieta teraz ze uz

@simona20201309 sama s dietatom
Moja mama 250km daleko, pracujuca, nepoznam tu nikoho okrem kolegov, ktori sa riez hrnu do prace a v podstate nejaky priatelstki vztah nemame len pracovny
Otec dietata sa o dieta nezaujima, nemaju vytvoreny ziadny vztah, o dieta sa nepride postarat ked sa s nim uz nevidel 8mesiacov a ani nevyzera, ze by nejaky zaujem javil
Ano pre mna je to dost komplikujucd zivot

autor
17. apr 2026
@simona20201309

Dokonca aj lekár nema problém zrušiť dôležité operácie za ktorými pacienti dlho cakaju napríklad pre lacné letenky na dovolenku.....
Tak uz tolko neotalaj

@simona20201309 jaj ty si jedna ta “mudra ako radio”
Skoncila som s tebou pri tejto teme
Ja sa pytam ako to riesia rodicia , co do prace MUSIA

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

Moja mama 250km daleko, pracujuca, nepoznam tu nikoho okrem kolegov, ktori sa riez hrnu do prace a v podstate nejaky priatelstki vztah nemame len pracovny
Otec dietata sa o dieta nezaujima, nemaju vytvoreny ziadny vztah, o dieta sa nepride postarat ked sa s nim uz nevidel 8mesiacov a ani nevyzera, ze by nejaky zaujem javil

@anonym_autor ked si odchádzala, nerozmyslala si nad tym? Skus osloviť nejakú opatrovateľku- nemusíš s nou hned nechat dieta, len ju aspoň spoznaj, zoznam ju s dieťaťom....
Takých situácii estw bude. Urcite budeš potrebovať pomoc

autor
17. apr 2026
@anonym_376fe4

@anonym_autor Aj ty si bola este donedavna matka na materskej. Doma si sa vtedy vyvalovala?

@anonym_376fe4 ano prvych 6mesiacov , ty si sa vyvalovala kolko? 3? 6 rokov?

simona20201309
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_376fe4 ano prvych 6mesiacov , ty si sa vyvalovala kolko? 3? 6 rokov?

Ty si riadna..... nečudujem sa ze si sama a nemas nikoho na koho sa môžeš obrátiť. Tak si porad sama....

jaaty
17. apr 2026

@anonym_autor nerozumiem , aký zmysel má sa rozčuľovať má MK. Platíš súkromnú škôlku, tak napíš majiteľke, že nesúhlass s jej zatvorením.. Ak nepochodiš, žiadaj zníženie mesačnej platby. Určite si v kontakte s inými rodičmi, minimálne v šatni, zistí, či s tým ostatní súhlasia. Ak je Váš viac, treba v komunikácii podpísať aj ostatných.

anonym_ae4d10
17. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jasné, dnešná móda, treba sa odtrepať 250 km od rodiny, od všetkých, a potom vyplakavat ze nemám nikoho.

autor
17. apr 2026
@jaaty

@anonym_autor nerozumiem , aký zmysel má sa rozčuľovať má MK. Platíš súkromnú škôlku, tak napíš majiteľke, že nesúhlass s jej zatvorením.. Ak nepochodiš, žiadaj zníženie mesačnej platby. Určite si v kontakte s inými rodičmi, minimálne v šatni, zistí, či s tým ostatní súhlasia. Ak je Váš viac, treba v komunikácii podpísať aj ostatných.

@jaaty budem to riesit ale vacsina matiek je bud na druhej materskej, tym je to uplne jedno kedze nepracuju alebo su same ucitelky na zakladnych skolach cize nariadene volno alebo maju uz deti na zakldnych skolach a kedze aj tam dostanu volno musia aj oni kedze kde supnu tie deti?
Realne len par mamiciek je naozaj skutocne pracujucich a nevyhovuje im to pokial viem

autor
17. apr 2026
@anonym_ae4d10

@anonym_autor jasné, dnešná móda, treba sa odtrepať 250 km od rodiny, od všetkých, a potom vyplakavat ze nemám nikoho.

@anonym_ae4d10 myslis, ze som mala na vyber? Nemala a nebudem to rozhodne do detailov vysvetlovat zrobna TEBE

simca06022011
17. apr 2026
@anonym_autor

@simca06022011 tak ale neviem kolkym rodicom to vadi

@anonym_autor tak od nas tu aku radu cakas?? Tak skus kamatatky, mozno nejaku inu maminu zo skolky... najdi si opatrovatelku. Kazdy mame nejake priority.
A musime si to nejak zariadit.
Mimochodom ty mozno nie si v sukromnom, ale ta skolka je 😉

viestta
17. apr 2026
@anonym_ae4d10

@anonym_ae4d10 panenko skakava, vies si predstavit, ze ludia odchadzaju od rodiny kvoli praci a nie preto aby si skomplikovali zivot. Vela ludi sa stahuje od rodiny tam, kde maju pracu a dokazu na seba zarobit. Nemoze kazdy sediet niekde v Prdelakove kde niet roboty u matere v detskej a cakat ake davky dostane. Niektori sa chcu postarat sami o seba, chcu sa postarat o svoje deti a na to treba peniaze a na peniaze treba robotu