SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

Brejky mliečka obsahujú menej cukru (4%), vitamíny A, E aj D a nenájdeme v nich žiadne umelé arómy, ale skutočné kakao, vanilku či jahody.
Taška by bola pre dievčatko 🙂 Ďakujem.
Mliečka majú menej cukru, viac vitamínov a su bez umelych aróm 😉 Taška by potešila dcérku predškoláčku - takže ružovú. 🙂
Obsahuje iba 4% cukru a viac vitamínov A E D a neobsahuje umelé arómy. Taška by potešila synceka Miska
Obsahuju menej cukru a vitaminy A,D,E, neobsahuju umele aromy, ale skutocnu vanilku, jahody ci kakao. Taska by bola pre nasho drobca, buduceho prvaka.
Obsahuju menej cukru a viac vitaminov A, E, D a tiez neobsahuju umele aromy 😉 . Taske by sa velmi potesila moja dcerka Karolinka. Dakujemeeeeee
Brejky obsahujú menej cukru, viac vitamínov, vanilky, chlpačenská sivo-modrá pre syna 🙂
Nová receptúra mliečok Brejky má teraz menej cukru, okrem vitamínov A a E obsahuje aj dôležitý vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody. Taške by sa potešila moja dcérka 🙂
Brejky mliecka obsahuju iba 4% cukru a viac vitamínov A E a D, neobsahuju umelé aromy, ale jahody, vanilku, kakao. Taska by bola dievcenska pre dcerku.
Dobrý deň, nová receptúra je iná v tom, že Brejky mliečka obsahujú vitamíny A, E a D, majú v sebe menej cukru a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale skutočné kakao, vanilka a jahody.
Taška by bola pre chlapca 🙂
Ďakujemeeee
Jéééj,aká pekná taška! Dcérku by určite potešila do školy tá dievčenská 😉 Mliečká obsahujú významné vitamíny A,D,E. Mliečká Brejky neobsahujú žiadne umelé arómy. Navyše tieto mliečká obsahujú veľmi málo cukru.
Mliečka obsahujú menej cukru, vitamíny A, E a dôležitý vitamín D... a žiadne umelé arómy 🙂
syna by urcite velmi potesila modra taska
Mliečka majú menej cukru, viac vitamínov a su bez umelych aróm. Taška by bola pre dcérku čo sa chystá do prvého ročníka 🙂
Nová receptúra mliečok Brejky je lepšia v tom, ze obsahuju menej cukru, len 4%, vitaminy A, E a D, neobsahuju umelé aromy, ale skutocne jahody, vanilku, kakao. Potesime sa, ked vyhrame dievcensku tasku, dakujeme. 🙂
Obsahuje máličko cukru, nemá umelé arómy a obsahuje vitamíny A,D,E. Tašku by som chcela pre moju dcéru 😀
Brejky mliečka s vylepšenou receptúrou je ešte lepšia desiata pre nase deti. Majú viac vitamínom A,E, D a úplne málinko cukru - iba 4 %. Neobsajú žiadne umelé arómy, ale skutočnú chuť jahody, vanilky a kakaa. Tašku by na chrbte hrdo nosil synček Jakubko.
U nás sú brejky top a budeme ich mať ešte radšej ako doposiaľ, nakoľko majú menej cukru, sú obohatené o vitamíny A, D a E a neobsahujú žiadne umelé arómy. Školská taška by veľmi potešila našu dcérku, nakoľko po novej taške už veľmi túži. Ďakujeme 🙂
Obsahuje menej cukru a vitamíny A,D,E a neobsahuje umelé arómy. Taške by sa potešila dcérka, ktora ide na buduci rok do prvej triedy 🙂
Obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm.
Nobe brejky obsahuje citelne menej cukru (4% pridaneho cukru)
Je doplneni o novy vit.D ktory napomaha vstrebavaniu vapnika
Neobsahuje umele aromy ale prave kakao ci vanilku
Nam brejky aj ochutene mlieka chutili aj. Viac cukrom😉,cukor j vsade tesi ma ze ho je tam menej ale aj keby nie pili by sme ho nadalej
V tejto forme to vypije aj moj mladsi syn a pr neho by bola aj taska 😉
Takisto ma aj vitaminy A aj E k odpovedi nadomnou zabudla som dopisat☹
@janka_rajo obohatené o vitamíny A, D, E a nižším obsahom cukru mne je jedno ci modru alebo ružovú mám dvojičky 😀
obsahuju menej cukru,viac viraminov A,E,D neobsahuje umele aromy
Brejky obsahujú menej cukru iba 4% cukru a viac vitamínov A, E a D, neobsahujú umelé arómy, ale jahody, vanilku, kakao. Taške by sa potešil náš tretiačik Peťko, ktorý už minulý rok chcel novú tašku, ale som na RD a nemôžem mu kúpiť novú tak zatiaľ musi mať staršiu. 🙂
Mliečka obsahujú menej cukru a sú obohatené A, D, a E vitamínom..neobsahujú umelé arómy.. 🙂 súťažím o tašku pre dievčatko.. 🙂
Maju menej cukru a obsahujú vitamíny A,E,D
Mliecko obsahuje skutočne kakao,vanilku, jahody nie umelé pridané arómy.
Taška by bola pre našu dcérku NELLY .
Brejky obsahujú menej cukru a viac vitamínov A, E, D a hlavne neobsahujú umelé arómy, ale skutočné jahody, vanilku či kakao. Tašku ružovú, pre dcérku. Ďakujeme.
Obsahujú vitamíny A, D, E, majú iba 4% pridaného cukru a sú bez umelých aróm. Tašku by sme radi vyhrali chlapcensku, pre mojho drobneho suseda ktorý bude od buduceho roka prvacik - a viem ze takato kvalitna taska bude pre ich financne pomery nemyslitelna. Dakujem.
Mlieka majú menej cukru, viac vitamínov a su bez umelych aróm 👍Taška by potešila dcérku - takže ružovú.😃
Ma menej cukru. Obsahuje vitaminy A,E,D. A ma svelu vanilkovu kakaovu a jahodovu prichut. Taska by bola pre nasu predskolacku Nelly ktora ma najradsej jahodove mliecko 🙂

maju viac vitaminov A,D,E, menej cukru, vanilkova príchut a bez umelych aróm. Taska by bola pre nasho syna - buduceho prvaka... 🙂