SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

Brejky obsahuje novu receptúru ma menej cukru tj. 4%
vitamíny A ,E,D
nema umelé arómy
Prípade vyhry by sme poprosili tašku pre synčeka .
Mliečka maju teraz nižši obsah cukru a su pridane vitaminy A,D,E a su bez umelych prisad. 😀 😝 B-)
Taska by potešila syna druhaka.B-)
mliečka obsahujú novu receptúru - majú menej cukru t.j. 4%
vitamíny A ,E,D
nemá umelé arómy
Prípade výhry by sme poprosili tašku pre synčeka . Dakujem
Mliečka majú menej cukru a obsahujú vitamíny A, E, D a nemajú umelé arómy. Taška by bola pre dcérku.
Nizsi obsah cukru, pridane vitaminy A,D,E , bez umelych prisad.
Tasku pre chlapceka, dakujem.
je menej sladka 4% cukru co je super🙂Neobsahuje umele aromy,ale skutocne kakao,jahody a vanilku🙂Ma viac vitaminov pre deti,este lepsie a hlavne A D a E.Ked s Brejkom prisla dcera prvy krat tak ma donutila ochutnat(nemam rada sladke napoje)no ochutnala som to a naozaj je to dobrotka🙂Takze v skolskom automate sme na navsteve stale🙂)))) 😉V pripade vyhry si zelame tasku pre chlapceka🙂))
vitamin A, D, E, obsahuje iba 4% pridaneho cukru a nema ziadne umele aromy, ale skutocne kakao, jahody a vanilku 👍👍👍 taska by bola pre synceka 🎒👦
Obsahujú menej cukru, obsahujú vitamíny A,E,D, nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale skutočné kakao, vanilka a jahody .
Pre našu rodinku je vhodnejší dievčenský ruksačik, ale ak vyhráme chlapčenský, darujeme ho synovcovi 🙂
Podla etikety obsahuju menej cukru oproti ostatnym podobnym tovarom a navyse maju vitaminy A,E,D bez obsahu umelych arom. Namiesto toho obsahuju skutocne kakao vanilku a jahody (mnam). Taska by bola pre synovca 🙂
vylepšená receptúra mliečko je obohatené o vitamíny A, D, E a s nižším obsahom cukru. Len 4% cukru 😉
A nám by sa hodila chlapčenská taška 🙂 mame dvoch chalaňov 😀
Mliečko je obohatené o vitamíny A,D, E, a menej cukru, vanilka, a bez umelých aróm. Skvelá kombinácia. Taška pre Terezku. 🙂))
Brejky majú iba 4% pridaného cukru
vitamíny A,D,E
sú bez umelých aróm
našej žabke najviac zachutilo jahodkové ♥
bsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody
Obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E, tiež vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy. Taška by bola pre moju dceru.
Nove brejky obsahuju menej cukru, su obohatene o vitaminy A,E,D a neobsahuju umele aromy.V pripade vyhry tasku darujem 🙂
Ahoj.Nove Brejky majú menej umelej arómy a sú obohatené o vitamíny A,E,D. Taška by bola pre môjho budúcoročného prváka.k
obsahuju mennej cukru, vitaminy A,D,E, vanilkova príchut a bez umelych aróm : a batoh by potesil dcerku,kedze je predskolacka 😀
Sú obohatené o vitamíny A,E a D, s nižším obsahom cukru a žiadne umelé arómy . Taška by potešila mojho vnuka 🙂
Maju nizsi obsah cukru a su obohatene o vitaminy A, D, E, zaroven obsahuju iba prirodne aromy. Modra taska by potesila nasho buducorocneho prvacika Miska 😀
osahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilka a jahody
zabudla som napisat ze taska by bola pre chlapca
Obsahuje iba 4 % pridaneho cukru, vitamíny A,D,E,bez umelých farbív,aróm,obsahuje reálne kakao,vanilku a jahody.A Taška by bola pre dievčatko 🙂
brejky obsahuju menej cukru, obsahujú viac vitamínov A, E, D , neobsahujú umelé len prírodné aromy, taška by sa zišla mojmu druhákovi, ktorému sa tá ne-topgalovská po roku rozpadla...
Obsahujú menej cukru, vitaminy A,D,E, a sú bez umelých aróm. Pre dievča.
Menej cukru, prirodne aromy ako je skutocna vanilka jahodka ci kakao a este aj vitaminy A E D. A samozrejme skvela graficka a putava uprava obalu 😉
Mliečko Brejky obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Taška by bola pre môjho syna Samka, ktorý miluje Brejky mliečka ☺
Nová receptúra Brejkov oproti pôvodnej je obohatená o vitamín D. Samozrejme obsahuje aj vitamíny A a E, ale tie už boli aj v pôvodnej receptúre. A tiež má menej cukru, len 4%, čo je fajn. Oceňujem použitie výťažku z vanilkových luskov - prírodné ochucovadlo. Dcéra má rada vanilkové 🙂
Brejky mliečka maju teraz menej cukru,neobsahuju umele arómy a maju naviac vitamin D taktiež obsahuje vitamin A a E .Tašku by sme si vybrali chlapčensku pre synčeka Matejka .
Juj krásna taška, brala by som pre krsniatko,buducu prvacku...
Brejky dcerka zbožňuje, sú v nich teraz menej cukru, a viac A,E,D vitamínov a sú bez umelých arom...
Rajo Brejky Su obohatene o vitaminy A, D a E a maju nizsi obsah cukru (len 4%). Obsahuju kakao, vanilku atd. Taska by velmi potesila moju dcerku- cerstvu skolacku🙂

Obsahuje vitamin A,D,E a obsahuje menej cukru