icon

SÚŤAŽ NA STREDU o desiatový box!

janka_rajo
19. okt 2016

SÚŤAŽ NA STREDU o kvalitné desiatové boxy + desiatové vrecká 🙂

Inšpirujte nás, čo dávate svojim deťom na desiatu! Pošlite nám fotku vašej dnešnej desiaty a 5 z vás odmeníme kvalitným desiatovým boxom a vreckom, priamo stvoreným pre malých školákov.

Súťažíme do zajtra polnoci!

V súťaži môžte vyhrať:

5 x Detský desiatový box pre malých gurmánov od Monbenta. Je jednoposchodový, na menšiu desiatu ideálny, ľahko sa zmestí do každej tašky. Box je dokonale vzduchotesný so silikónovým uzáverom.
Či už deťom so sebou dáte niečo sladké, alebo pikantné na zub, z tejto škatuľky budú vždy nadšené!
- Vhodné do umývačky riadu
- Vhodné do mikrovlnky
- Vhodné do mrazničky
- vzduchotesné
- Samozrejme úplne bezpečné pre styk s jedlom, bez BPA

5x Zdravé vrecko na desiatu LUNCHSKINS, jabĺčko
Koniec igelitovým sáčkom. Desiatové vrecko, ktoré poteší rodičov, ktorým záleží na tom, v čom si ich deti nosia školskú desiatu.
Veselé, farebné vrecko z certifikovanej bavlny určenej na potraviny. Vnútro potiahnuté špeciálnou polyuretánovou vodeodolnou vrstvou - bez škodlivín, tzv. BPA free. Jednoduché čistenie aj v umývačke riadu. Vyrobené v USA.

SÚŤAŽ NA STREDU o desiatový box!
pincsike
19. okt 2016

💗

joja55
19. okt 2016

@ejuska2586 priznam sa, ze ja som fotila az neskor... Nakolko som mala doma este to co som malej dala. Vzdy mam viac toho... Mala chlieb neje len roztek, dzus je klasika a ovocie mam vzdy. Jogurt papam i ja na ranajky.... Tak preto foto 🙂

maca21
19. okt 2016

kedze mam doma dvoch marodov vcera vecer som upiekla kolacik cesnakovy mnamka 🙂 ale inak syn nosi kolaciky, rozky, ovocie a vselico mozne

maca21
19. okt 2016

Zabudla som pridat foto 😀

erikaemkina
19. okt 2016

ženy trošku od vecí ale ani Vám už neukazuje Tie DNI S BREJKY ??????????

maca21
19. okt 2016

@erikaemkina ani mne musim silno hladat kym sa k tomu dostanem a na mobile nechytacka vobec nejde

evulikm
19. okt 2016

@ejuska2586 uhádla si ;) včera som trochu piekla (treba využiť dovolenku). Kúpila som si totižto knihu o kváskovaní, tak som vyskúšala pár receptov. A kamarátka chcela vedieť, ako sa mi podarili, tak vďaka tomu tá fotka ;) inak synovi sa mi podarilo schovať tých pár kúskov bábovky, lebo sa po nej len tak zaprášilo :D

erikaemkina
19. okt 2016

@maca21 ale ved to sa nestávalo ani raz ..

skrepty
19. okt 2016

Najčastejšie máme rožok so šunkou alebo syrom a zeleninkou, ovocie a nesmie chýbať ani miniparenička alebo Babybel a do flaše pôjde šťava z cvikly, jabĺčka a pomaranča.

gabikas82
19. okt 2016

@ejuska2586 tiež ma to napadlo 😀

gabikas82
19. okt 2016

Ja foto nemám, keďže do školy ešte nechodíme. Ale v našej školke má dcérka každú stredu ovovný deň, kedy si majú doniesť nejaké ovocie. Tak si dnes niesla jabĺčko a banán 🙂

slavkicek
19. okt 2016

Syn mal dnes na desiatu "korytnacku" zo zemle a k tomu mandarinku, blumu a vodu 😊

gallina
19. okt 2016

Dnešná desiata je už dávno v brušku, nezvyknem ju fotiť ale dnes dcéra v škole mala chlebík s maslom a paprikou, na pitie čajík, malé jabĺčko a keksík OREO... 😉

bianca
19. okt 2016

U nás rôzne obmiename kombinácie a dnes takto.Zajtra bude zeleninovo sunkova

gabesz919
19. okt 2016

U nas bolo cookies a ovocie.

zlatinko17
19. okt 2016

No desiatu uz neodfotim no moj syn je na brejku zavisli .rano si kupi vanilkovy v školskom automate a poobede v družine znova zo školskeho automatu brejkovi jablkovi dzus a ktomu tie super keksiky brejky ktore lubi aja maminka a desiatlku mame roznu dnes bol jogurt ,domace muffin a jablcko

fidorka221
19. okt 2016

Ahoj.Moje deti nie sú školopovinné ale aj napriek tomu častokrát keď niekam ideme musím mať pre ne snack, cize desiatu. Desiate nemám nafotené, ale stále je to sezónne ovocie, teda napr. v tomto období jablko hruška banán narezané do plast.kelimkov plus mix sušeného ovocia-jablko,slivka,marhula,hruska,banan, kt.si nasusime na zimu.

moncicici
19. okt 2016

Maleho desiata do skoly - rozky s masielkom a kapiovou salamou, paprika a uvareny ovocny caj z domu 🙂 Niekedy mava so sebou namiesto papriky mrkvu. Zvykneme mu pribalit aj brejky mliecko, ale momentalne ziadne doma nemame, budeme musiet ist kupit 😉

marcah
19. okt 2016

@ejuska2586 nemyslim, ze je to nefer, ved sutaz bezi do zajtra do polnoci takze kludne sa daju aj zajtra este robit fotky .... ja ked nezabudnem tak rano odfotim 😀

modra1
19. okt 2016

Práve pripravené jedlo do školy na zajtra pre dvoch.
Je to trošku prispôsobené pre fotenie, lebo makovku s domácim jahodovým džemom jedia ako olovrant, zvyšok je desiata. A samozrejme termosky plním až ráno horúcim bylinkovým čajom alebo jablkovým muštom, podľa želania.

ejuska2586
20. okt 2016

@marcah Nejde o to, dokedy je sutaz. Ale o to, ze mam pocit, ze si niekto naaranzoval desiatu len preto, aby vyhral... Ale to je jedno.

zvonkohra
20. okt 2016

Dobre rank.Na dnes pre dceru do skoly pripraveny rozok s drozdovou pomazankou,jablko,brumik a dzusik.Box nemame tak len takto v sacku🙂,ako som kedysi do skoly nosila ja.Pekny den

jabucko
20. okt 2016

Pohankovu palacinkuuuuu s jablkovym pyre

s_i_s_a
20. okt 2016

Samkova dnesna desiata...zemla so sunkou a ladovym salatom,jogurt,banan ☺

simba
20. okt 2016

Tak dnes uz aj s fotkou -rohliček s detskou šunkou a kečupom, nakrájané zelené jabĺčko, mandarínku, vyživka a malá sladkosť.😉a fľaša čistej vodičky k tomu všetkému 👍 a brejky vanilkový už padol za obeť 😀😀😀hneď ráno.

marcah
20. okt 2016

@ejuska2586 no ano, je to divne 😉

marcah
20. okt 2016

Knedla vo vajicku, syr a mandarinka

katarinka1313
20. okt 2016

Dnesna desiata: zemla so sunkou a paprikou, mandarinka, na pitie cista voda. Brejky karta do skolskeho automatu..

ejuska2586
20. okt 2016

My dnes len taká nevábna, narýchlo desiata, lebo som musela letieť skoro do práce - takže len Lidl hot dog (inak u nás veľmi obľúbený), jabĺčko, banán a v škole si k tomu kúpi ešte Brejky... 😉 Do flašky nesladený čaj.

gabikkas
20. okt 2016

Dceru uz mam v skole, takze foto nebude, ale rano mala mliecny smoothie z acidka, mrazenych cucoriedok a ovsenych vlociek a na desiatu som jej spravila sunkovo-syrovy chlebik a jablko, na pitie ma cistu vodu.