icon

SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ: Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺

michaela_bupi
23. máj 2016

Pošlite nám fotku vášho dieťatka pri narodeninovej oslave - ako fúka sviečky na torte, maškrtí si na dobrotách, teší sa z darčeka, veselo a šťastne si užíva svoj veľký deň. 10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky Bupi, aj s malým prekvapením pre vášho drobca.

Naša žabka Bupi totiž tiež oslavuje práve svoje 25.narodeniny.

Balíček kozmetiky obsahuje: Bupi šampón na vlásky, Bupi umývaciu penu, Bupi telové mlieko, Bupi umývací gél, Bupi jemný kúpeľ 3 v 1, Bupi tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, Bupi vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, Bupi prací gél 1,5l Sensitive, Bupi prací gél 1,5l Color, Bupi aviváž, Bupi mydlo na škvrny + prekvapenie pre vášho drobčeka.

Súťaž trvá odteraz - od pondelka 23.5. do soboty 28.5.2016.

V nedeľu 29.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najzábavnejších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Tešíme sa na vaše fotografie!

SÚŤAŽ na celý TÝŽDEŇ:  Ukážte nám, ako vaše detičky oslavujú narodeniny! ☺
Strana
z7
kupcovci
23. máj 2016

Dobry den,u nas velmi aktualna tema kedze sme 2.maja oslavili prve narodeniny mladsej dcerky Zuzky ,mala zahradnu oslavu u babky kde spolu s maminkou sfukla prvu sviecku,dostala par darcekov od znamych a rodiny a bola velmi spokojna a ja ako maminka spolu s nou,co viac k stastiu chyba ako vysmiata tvar vasho dietata🙂

kupcovci
23. máj 2016
katuskapd
23. máj 2016

Oslava jedneho roka 🙂

kikuska84
23. máj 2016

Unas to bolo takto fukala sviečky a potom šup natortu🙂

zsuzsika18
23. máj 2016

V januári sme oslavovali Romankove 3.narodeniny 🙂

erikaemkina
23. máj 2016

Moja oslavovala 1.rok a takto sa aj tešila

zoizoi
23. máj 2016

Krásne ráno 🙂 V prvom rade blahoželám vašej žabke BUPI k krásnym 25. narodeninám. 🎉🎈🎁 Dcérka 11.4. oslávila 1rôčik 🙂 Oslavovali sme u rodičov, tortu som piekla ja. Dcérka sa z oslavy veľmi tešila, páčila sa jej balóniková výzdoba, tortička aj darčeky. 💝

lucik194
23. máj 2016

moznoze by bolo fajn napisat, ze nech mamicky a oteckovia uverejnia naozaj len 1 fotku (tak ako to je napisane v prvom prispevku) tu ktora najlepsie vystihuje narodeniny alebo nech spoja trebars aj 5 fotiek ale len do jednej, pretoze ja si rada pozriem fotky, ale nech ich tu nie je 1000, lebo to uz nikoho nebude bavit (osobna skusenost s predchadzajumi roznymi tematickymi tyzdnami) @michaela_bupi

kluucik
23. máj 2016

🙂

kluucik
23. máj 2016

@lucik194 svata pravda lebo ked sem kaxdy posle 10 fotiek pravdu povediac aj mna prejde chut pozerat a listovat 300 stran

erikaemkina
23. máj 2016

@lucik194 nedávaj rady ..

kluucik
23. máj 2016

@erikaemkina nedava ale v prispevku je napisane ze fotku a nie fotky 😉

gretocka
23. máj 2016

spolocna oslava tri a sest rokov a kopa darcekov od celej rodiny 🙂

erikaemkina
23. máj 2016

@kluucik jasne , a splna to niektorá ak su dni na MK Nie ! Taktiež by sa dalo pisat nielen o fotkách .. asi tak .. dali by sme jednu , a zapojili sa viackrát , to je tiež také ..

katkasofi
23. máj 2016

Simone 3 rocky

jeane007
23. máj 2016

Narodeniny oslavujeme doma v kruhu najbližších a baby sa vždy tešia.... Sofinka oslavila 1 rocik a Sandra 4 roky

erika630
23. máj 2016

Oslava 1 narodenín 🙂 Ochutnávanie, krájanie torty a sfukovanie sviečky sme si užívali - ale najviac som sa tešil hraniu s prí-borovým setom ktorý dostala moja maminka 🙂 A tiež treba oddychovať, po tak náročnom dni.

zuzkaleng
23. máj 2016

Včera sme akurat dooslavovali mladší syncek mal 4,a starší syn mal meniny ,mali kopec darcekou ale najvedsiu radosť mali s torty kde na vrchu bol vláčik.Preto posielame fotku s tortou ,len škoda že sviečka neni zapálená nakolko syncek sfukol tak rýchlo že sme nestihli odfotit,tak sme pridali ako sa kraja.

erika630
23. máj 2016

Oslava 2 narodenín 🙂

macik166
23. máj 2016

A takto sa tešil môj drobec...Krásny 1. rôčik, nezabudnuteľný a pre maminu a ocina ten najkrajší...

nikuska744
23. máj 2016

Moje zlatíčko má dva rôčky, ale ukazuje, že má päť....no nemilujte ho?

anka2103
23. máj 2016

Jeeej zelam krasny den a velmi ma potesilo,ze prave z Bupi su venovane tieto dni. Posielam foto mojho starsieho drobatka 😊

macko35
23. máj 2016

takto sa radujeme my,ked oslavujeme

ekinka82
23. máj 2016

Krásne narodeniny prajem celému tímu Bupi 🙂 Posielam fotky babky ktorá oslavovala 80 narodeniny a krstniatka ktorý oslavoval 4 narodeniny 🙂

haidi
23. máj 2016

oslava 1. narodenin dcerky Lilien 🙂

hotacka
23. máj 2016
lussy218
23. máj 2016

BUPI žabke prajeme, všetko najlepšie 🙂 my sme svoj 1 rok oslavovali takto 🙂

eta
23. máj 2016

Narodeniny nasho stredneho syna a jeho vytuzena torta 🙂

ada510
23. máj 2016

Druhé narodeninky Patrik

marisa90
23. máj 2016

Takto nasa Laurinka oslavovala 2 rociky 🙂
Neskor sa aj sama obsluhovala, chlebicky a torta chutili, oslavu si pekne uzila 🙂

Strana
z7