icon

Aký čajík by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
2. nov 2020

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Aký čajík by ste privítali?
sykorka07
2. nov 2020

Ja by som určite dala šancu čiernemu čaju s príchuťou bazy čierny s rykytníkom... mám aj kopec svojich bylieniek, príchute si kombinujem a tak denne pijem...z vašich čajov som veľmi ocenila ženský čaj proti kŕčom a menštruačným bolestiam, ten mi ozaj dosť pomohol 🙂 ... želám pekný týždeň na koni 😉

miskasiska
2. nov 2020

Mne by sa páčil vyslovene čučoriedkový čajík a keďže sa nám blížia zimné dni a Vianoce, bol by fajn aj s príchuťou punču alebo perníčkov 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@pseudomonas87 na dôležitú otázku rovnako tak dôležitá odpoveď 🙂 nie, žiaľ do Nemecka nie. náš e-shop www.popradske.sk posiela čajíky na Slovensko a do Českej republiky. A čo sa týka pod otázky - lipa, šípka aj zázvor a či mäta nájdete v našom e-shope. Krásny deň a ďakujeme. - JM

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@miskasiska to znie dobre.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@sykorka07 presne ženský čaj máme... nech sa páči: https://www.popradske.sk/caj/pre-zeny-62/

pseudomonas87
2. nov 2020

@marton_popradske škoda škoda, možno by sa to tu ujalo, fakt to tu nie je žiadna sláva 🙈🙈, ďakujem za odpoved

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@barbie77 veľmi kontroverzná príchuť, ale určite nápaditá 🙂 ĎAKUJEME.

sykorka07
2. nov 2020

@marton_popradske áno viem, veď píšem, že som ho veľmi ocenila, kupujem si ho, aby bol vždy po ruke😉

miriam2908
2. nov 2020

@marton_popradske u nas by to vyhral na 100% cajik na imunitu. Mam dvojicky a ako sa hovori ze oni si imunitu rozdelia tak to vizera ze sestra bratovi celu zobrala 😭 kasle, sopliky, herpesy a tak stale dokola. Ale z ovocnych od vss najviac oblubujeme jahoda/malina. Deti ho miluju a my rodicia tiez. Akurat vcera sme boli rodinne na sipkach, tak dufam ze nam trosku pomoze aj toto 😍

raduska12
2. nov 2020

Aronia, baza a rakytnik boli moja TOPka 🤩 obajvila som ich v čase tehotenstva a spájajú sa mi s nimi krásne spomienky na tehotenstvo škoda že uz aroniu nemáte v ponuke. Za mňa by som uvitala keby sa vráti do ponuky 🤭🤗

myzma
2. nov 2020

Dobry den,

Niekedy nezalezi na prichuti, ale predovsetkym na kvalite. Caje Mistral patria pre mna k tym kvalitnejsim na trhu. Rada po nich siahnem, ked ich maju náhodou v nasom "najbližšom" obchode.

Cim som starsia, tym viac ocenujem kvalitné veci bez pridania zbytocnych ochucovadiel. Preferujem caje s bylinkovovou, max bylinkovoovocnou prichutou (prieduskovy, pri nachladnutí), bez dodatočných sladidiel, aby vynikla chut caju. A tu sa ukaze kvalita. Lebo nie je caj ako caj. Mistral je pre mna nieco ako cajovy kral.

somtuporady
2. nov 2020

Páčil by sa mi napríklad malina-kokos, alebo kamilka-hruška 🙂🙂🙂

kikuska555
2. nov 2020

Ahoj Jano ;)
Ja milujem caj Melon-Jahoda.
Myslim ze tuto kombo uz nikdy nikto netromfne, do tejto prichute som sa zamilovana rovnako ako do moj draheho pred rokmi 🙂
On doniesol tento caj na nasu prvu veceru u mna doma. A ked si ho zalievam hned mam motyliky v bruchu a vraciam sa k tomu v myslienkach 😍
Ale k veci, ja by som velmi ocenila aj Mandarinka-škorica to vo mne evokuje jesenno-zimny cas kedy najcastejsie u nas pijeme caje 🙂
Pripadne čierny čaj-šípky ❤️

lienka175
2. nov 2020

ja nemám rada toto sychravé počasie a jedna z vecí, ktorou si ich viem trochu spríjemniť, je čajík... takže určite niečo voňavé ako napr. pomaranč-vanilka 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@pseudomonas87 tak jedine tak, že urobiť si zásobu, keď prídete na Slovensko. Všetko dobré prajem, hlavne veľa zdravia.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@miriam2908 perfektné!!!! zásoba ako sa patrí. My sme boli na šípkach včera.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@raduska12 ale máme veľa iných čajíkov. skúste na www.popradske.sk

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@myzma ĎAKUJEME veľmi pekne za Vaše slová. Snažíme sa, aby čajíky MISTRAL boli absolútnou TOPkou na našom trhu. Všetko dobré...

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@somtuporady to druhé by sa páčilo aj mne. Znie to zaujímavo.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@kikuska555 perfektné spomienky, perfektný tip 🙂 ĎAKUJEME. melón jahoda je aj moja ovocná topka.

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@lienka175 ĎAKUJEME za tip, vanilka znie výborne.

maryon1
2. nov 2020

@marton_popradske milujem bylinkové čaje, medzi moje obľúbené patrí medovkový. pestujem ju aj vo svojej bylinkovej záhrade, ale keď moje zásoby dojdú, kupujem v obchode, Popradský čajík je u mňa top. máte veľký výber - človek musí poriadne rozmýšľať, akú príchuť by ešte mohol vymyslieť... medovkový od Vás mám, ja si ho vždy ochutím medíkom + citrón - máte takúto kombináciu? že medovka, med, citrón ? 🙂

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@maryon1 🙂

optame
2. nov 2020

Teraz cajik na imunitu, pomarancovy a vsetky ovocne su u nas topka 🥳😉🤩🤗

prihlassa
2. nov 2020

@marton_popradske mne u vás v ponuke chýba šípka ta by teraz v zimnom období padla vhod ,milujeme cajiky mistral

rivatha
2. nov 2020

Ja by som chcela veľa zázvorových kombinácií 🙏🏼 Zázvor so všetkým prosím! Veľa zázvoru! Ochutnala som od konkurencie zázvor s kurkumou, troškou citrónu a medu, a teda to je dokonalý čajík. Čiže niečo na ten štýl. Navrhujem zázvor so škoricou, zázvor s rumovou arómou a podobne. Ako alternatívu k zázvorovici 👌🏼 To sa nedá, ehm nemôže, piť x-krát denne 🤫😅

aleskandra
2. nov 2020

ja osobne milujem bylinkové čaje - nazbierané a usušené od mojej svokry . Najlepšia kombinácia, ktorá mi chutí je podbeľ, kašky, materina dúška a pľúcnik. Takejto nejakej kombinácii by som sa veru potešila 🙂

jankalukasova
2. nov 2020

@marton_popradske ja by som privitala cajik, ktory trosku ukludni zaludok ale v pohode ho mozu aj tehotne. Casto ma vecer boli zaludok/ pali zaha a mozno citim aj nejaky pseudohlad a uplne mi staci vypit cajik. Teply, nesladeny... ak by bol taky, ktory by aspon troska zmiernoval tieto neduhy bolo by to super.
A inak akykolvek chutovo zaujimavy🍌🍒🍓🥝🍎🍊🍇🥭🍑🤗

zuzki1
2. nov 2020

@marton_popradske najlepsi čaj robí moja babka nazbiera a nasusi lipa , šípky a slez, a urobí si zmesku , a typickú chuť podľa mna už pridáva aj samotný 60 ročný cajnik 🤣taký čaj keby ste vyrobili tak ide na dračku 👍
A najlepsi ju keď do neho dá stavu zo zaváraných drienok❤️

katka2505
2. nov 2020

Milujem čaje Mistral.Dokonalé kombinácie chutí,krásna vôňa.Vždy,keď vidím nejaký,ktorý som ešte nemala,tak hneď kupujem a skúšam.Ja milujem levanduľu,viem že ju máte v kombinácii s marhuľou,no privítala by som aj čisto len levanduľu lebo milujem jej vôňu. A veľmi obľúbený pre mňa je ruža a čerešne,cez leto melón s jahodou,keď je vychladený.🍵Ale napríklad teraz na zimné večeri by bola možno zaujímavá príchuť karamel samotný alebo napr.s jablkom? Prípadne punč,no to máte tuším ten magic time.😊