Aký čajík by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

@silesias máme jahoda malina. Je geniálny.
@marton_popradske alergia na malinu!!! čistá jahoda chýba a nielen u vas. Čo je zle na starých chutiach ?? keď hľadáte niečo nové? a klasické chute už nie sú v ponuke?? Nechápem to, hľadáte nové, staré ignorujete a v podstate tie ludom chýbajú. Koľko je tu príspevkov že nemôžu zohnať čaje čo majú obľúbené?
@marton_popradske písala som o alergii, igorujete schválne čo sa vám nehodí??
@marton_popradske príchuť sladká hruška s materinou dúškou....nevàhala by som ani chviľu.... obe tieto chute mam rada a spolu chutia vynimočne ....
Už celý týždeň popíjam čaj Imunita, má perfektnú chuť aj bez ochucovania a upokojuje ma v tejto covid dobe, keďže obsahuje echinaceu, ktorú aj odborníci odporúčajú na imunitu. 😊 Či je to v mojom prípade len placebo efekt, netuším...ale nedám naň dopustiť. Je to môj vyvolený na nasledujúce zimné mesiace ❤
@marton_popradske ďakujem za typ, pozriem si ten lipový čaj so šípkami, musí to byť zaujímavá chuť, ešte som nevyskusala 😉len ja by som uvítala aj čisto lipový. Taky ako od babky ❤️ A ten by som si do chutila medom, podľa chuti ❤️ aj keď sa teda nebránim ani kombináciam.
Materina dúška-šípky-medovka. Ako stvorená kombinácia na toto obdobie.
Milujem caje Mistral. Vsetky maju lahodnu chut. 😍😍😍
@marton_popradske my sme si doma obľúbili čajík na imunitu, 3 šálky spĺňajú odporúčanú dennú dávku vitamínu C, za nás úžasný voňavý a veľmi chutný čajík ❤️
Materina dúška, rooibos, earl grey, alebo niečo veľmi horké, mám rada horkú chuť a riadne horkych čajov je veľmi málo.
Máme radi vaše čajíky, najmä bylinkové, bazový, zázvorový, a chýba nám materina dúška.
Určite by potešil čajík na imunitu 🙂 ale mohli by ste vyrobiť aj čaj na vypnutie zvuku keď ste 24h denne doma s 10🌜 dieťaťom ktorému sa ani na sekundu nezatvoria ústa 😁😁😁 alebo čaj na naklonovanie niekedy by sa mi zišli aj 4 ruky 😁 ale aj tak ho milujeme to naše sidlo 💞💞
@marton_popradske ja nepijem cajiky, ale caje. Tato zdrobnenina ma mierne irituje, takze u mna cajova klasika: zazvor a citron. Plus preferujem citrusove prichute, pomaranc, citron, pomelo.
@marton_popradske Mňa najviac potrápi hrdlo, takže by som uvítala bylinkový čaj na hrdlo.
Kokosový a rumovy :D kvôli vôni....
U nas sa najviac pijú ovocné.. denno denne... a kedysim moj velmi oblubeny caj bol jahoda - vanilka. Ale bohuzial uz som tisic rokov nevidela ani tu znacku, ani kombinaciu. Bol totalne jahodovy, od tej vanilky neskutocne vonavy caj. Roibos s medom by bol tiez fajn 🙂
Na celodenne pitie mame radi kombinaciu citrusy-cierna baza. Ale tieto kombinacie mate :D Mame radi aj Mistral Lesnu zmes, brusnica/malina/baza, zazvorove caje... popradske caje kupujeme ovocne, zelene ale aj bylinkove, paci sa mi, ze nie su jednotlivovo sackovane, cize trosku aj odpadu je menej a do kanvice robim aj tak z 3-4 vrecusok, tak sa nemusim babrat s rozbalovanim. Napriklad Mistral marhula/levandula ma sklamal, nemalo to podla mna ziadnu chut.. neviem ci by som mala chut skusat taketo "exoticke" mixy korenin, byliniek a ovocia. Uprednostnujeme plnu silnu chut caju, nie vodicky...
Potrebujem bylinkáč Večná mladosť, Krásna pleť a Hormonálna rovnováha 😂
My zboznujeme vsetky druhy ci bylinkove, ovocne, cierne, zelene, roibos, ci s medom a citronom, alebo bez..V poslednom case kupujeme sypane, velmi sa mi paci a voni+neskutocne dobre chuti caj "ladove jahody" a "jahody v sampanskom" tych kombinacii a chuti sa nevieme nabazit s manzelom. My pijeme caje cely rok, nielen v zime takze skusame a ochutnavame vsetko co sa ponuka...☺️✌🏻
@marton_popradske my máme najradšej kombináciu baza + citron, lipa, mäta + limetka, pretože sú v lete osviezujuce a v zime s medom zahreju🙂👌
Zaujímavá by teraz v zimno období mohla byť aj kombinácia perníka a slivky.
@marton_popradske levandulovy, kedze levandula nadherne voni. A pre deti nejaky zdravybylinkovy, ale s chutou ako bonpari😉
Z týchto na foto: trávenie a imunita, ale chutí nám aj Mistrál pomaranč a tiež baza a hruška🍊🍐🍵
🌹🥀🌺🌼🍇🍈🍊🍋🍌🍉🍍🥭🍎🍏🍐🍑🍒🍓🥝🍅🥥🥑🍵
Ja by som prijala maracuja caj, aby som si pripomenula chut exotiky aspon cajom, ked uz sa neda cestovat.
@kacerik2 maracuja je vyborna s ciernym cajom
Najradšej mám žihľavovy, pri pohľade na ňu vždy poviem mňam :D ale tá je skôr na jarný detox, teraz by sa hodilo skôr niečo na imunitu šípkový je skvelý. A v tejto dobe korony či na prechladnutie alebo imunitu alebo kašeľ, zo zmesí byliniek. Čaj taký na relax ma napadlo či je niečo s kokosom také možno exotické..na chladný večer je dobré aj niečo ako kombinácia jablka a škorice
Volal by sa "na lásku" bola by v ňom mandarínka, melón, jahoda, ruža, čokoláda 😘

@vsicka036 perfektné!!!! Ďakujeme za priazeň. Potom napíšte či ste boli spokojná.