Čo Vám zaberá pri problémoch s močovými cestami?
Milé dievčatá a mamičky, máme pre Vás čaj pri problémoch s močovými cestami. Tento čajík Mistral priaznivo pôsobí pri problémoch s močovými cestami. Okrem toho že jeho chuť je skutočne lahodná, obsahuje až 25% brusníc. Vďaka nim priaznivo pôsobí pri problémoch s močovými cestami. A čo zaberá Vám? Dajte nám vedieť. Najzaujímavejšiemu komentáru tento čajík pošleme. Peknú stredu.

@marton_popradske no nastastie taketo problemy nemavame ale ked uz tak sa ladujem brusnicami od rana do vecera .... a pijem na litre caju....
ale predsa len jeden taky zazitok mam este s frajerom ked som mala 25.... studovala v spanielsku, vybehli sme na vylet do andaluzie, skoncili sme jeden so zaludocnymi problemami a druhy s “uro” problemami, farmacia vsade zavreta, vsetko zavrete, velky statny sviatok.... na obed zavrete este aj bary, nemali sme ani kde kupit nealko / alko .... nakoniec sme par barov otvorenych nasli aj pocas siesty.... jeden na litre nealka pil, druhy alkohol na creva.... hned v prvom sme sposobili rozruch medzi stamgastami ked som vypytala beefiter “sin hielo” ( bez ladu).... chudak casnik nevedel kolko toho ginu tam dat, no do dvoch deci vela nechybalo, moj chlap to naraz hrkol do seba zaplatili sme , krcma stale ticha, odisli sme prec.... potom sme este kvoli nealku a zachodom absolvovali niekolko krciem.... ale vzdy uz to bolo “s ladom”.... pomohlo nam to obom... druhy den obaja zdravi....ale odvtedy uz radsej dam prednost brusniciam😉
Počas dojčenia je ktorý čaj vhodný pri problémoch s mocovymi cestami??? Pri rezani dole až stipani čo spôsobuje bolesť pri cikani a nedobre sa cika s bolestami
@blskahruska ďakujem🙂
@kulumulu123 samozrejme aj tie, veď sú predsa zdravé.
@vikinka888 toto skutočne neviem, je dobré sa poradiť s lekárom, táral by som. Som tu šťastný na Koníkovi, ale do takých tém skutočne nevidím. Som len moderátor. ĎAKUJEM za pochopenie. - Jano
@anicka86 blahoželáme k výhre urologického čajíku, pošlite mi adresu do správy.
Ja preventívne pijem urologický čaj, teplo sa obliekam, doma udržiavam telo v teple - deka, perina.
@marton_popradske keď čítam Váš komentár napadla ma príhoda môjho muža. Bol v októbri raftovať a mal nohy ponorené do vody. Veď veľká zábava. A k večeru na chate už cítil ako prechladol. Celú noc spal sám pri kozube pri kuchyni a pil čaje. Rána sa zobudili dievčatá a jedna hovorí ostatným. Ktorá ste dostali menštruáciu, že ste vypili skoro všetky ženské čaje 😂😂😂
Čítala som že urologicky čaj nieje vhodný pre dojčiace ženy je to pravda? Bolo to na krabičke čaju napísané @marton_popradske

@marton_popradske co tak čisté sušené brusnice?? Majú v Bille. Nie 25 ale 100% super vecička 😀