Mám problémy s močovými cestami

6. jún 2021

Ahojte baby, trápia ma močové cesty, opakuje sa to pravidelne, niekedy raz za 2 týždne, niekedy raz za mesiac, ale vždy to trvá iba jeden deň... Ten problém je neustály pocit na močenie, avšak nikdy nič a pálenie pri močení, proste presne ako sa popisuje zápal, ale teploty ani nič podobné nemám a cez noc to prejde... Vždy keď sa to stane pijem veľa vody a urologického čaju, aby som prečistila močové cesty a pomáha to, ale napriek tomu by som sa toho rada zbavila úplne, keďže je to nepríjemné... Obvodná mi na nič z moču neprišla. Stretli ste sa už niektorá s podobným problémom?

lulula1990
6. jún 2021

Pokiaľ sa na nič neprišlo vyšetrením v labáku, tak to zápal nebude - to by si mala bolesti, štípanie a pálenie pri močení, vedela by si že to je zápal, ten je naozaj veľmi nepríjemný. Nebude to skôr psychické ? Aj mne sa stáva že keď myslím na cikanie tak potom stále chodím. Ak by to bol zápal, nutkanie by bolo aj v noci, skôr by som to videla v tej psychike. Ja som prekonala niekoľko zápalov, ale teda vedela som že to je zápal. naozaj to dosť bolelo a z vyšetrenia to bolo hneď jasné. Skús prípadne nejaké vitamíny na podporu močových ciest, v lekárni je toho veľa.

autor
6. jún 2021

Nutkanie býva aj v noci a keď aj niečo vycikám, tak to sprevádza pálenie a bolesť akoby som cikala žiletky, ale teda vždy to trvá maximálne deň a hlavne to vyšetrenie ma zmiatlo a doktorka ani nič neodporúčila, iba veľa tekutín a teplo, ale skúsim sa poradiť v lekárni o nejakých doplnkoch, ďakujem 😊

ani_ina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulula1990
6. jún 2021

Aha, áno, pokiaľ sú aj bolesti, pálenie, štípanie je to zápal. Ak sa to takto opakuje - potrebujete odporúčanie urológovi, zoberie cievkovaný moč a vyšetrí. Predpisuje sa aj Urovaxom - cielená imunoterapia na močové cesty, veľmi dobre zaberá. Hlavne to netreba dlho zanedbávať a ísť, lebo potom sa to lieči ťažšie. Pred sexom sa vycikať aj po sexe a hneď po sexe sa umyť zospodu.

dejna_
6. jún 2021

Vyskúšajte aj tinktúru z kapucinky kúpite v Bioobchode za 6€ mne to pomohlo ..stále dookola sa mi vracal zápal močových ciest.. uz ako som cítila že ide na mňa nutkanie na močenie tak som nasadila a odvtedy mám pokoj 🙏..ja som skúšala aj antibiotiká ale vždy a to vrátilo zase ale jak som dala kapucinku mám naozaj že pokoj dlhú dobu už

marycarrie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jún 2021

Ďakujem za všetky tipy baby 😊