icon

Podľa čoho si v obchode vyberáte čaj?

marton_popradske
Moderátor
5. nov 2020

Podľa čoho si v obchode vyberáte čaj? Dajte nám vedieť, a my jednej z Vás pošleme celý rad bylinných čajíkov MISTRAL. Viete o tom, že naše bylinné čajíky MISTRAL sú príroda sama o sebe? Všetky totiž obsahujú špeciálne byliny určené na podporu funkcie, ktorú by mali prinášať. Všetky sú navyše výbornými čajovými zmesami s príjemnou chuťou. Jednoducho na zdravie. Krásny štvrtok ešte.

Podľa čoho si v obchode vyberáte čaj?
Strana
z4
maja576
6. nov 2020

Vyberam podla druhu a prizmam sa ze zohladnujem aj cenu. Ja milujem zeleny caj. Rano bez caju si neviem predstavit. Bylinkove pijem ked sa necitim dobre. A nepohrdnem ani ovocnym. Mistral caje su vynikajuce.

amelia86
6. nov 2020

@sisaka presne moja reč.... Moja značka je Sonnentor. Najako iným značkam nedoverujem 🤷‍♀️🤦‍♀️ budem rada za odporučenie 🙂

silviaeli
6. nov 2020

@marton_popradske ja si vyberám caj BIO ktorý si mozem vychutnať ja aj moje deti, s vedomím, že neobsahuje škodlivé latky 🧡✌🏻😊

sisaka
6. nov 2020

@amelia86 ja žijem za morom, takže značky moc neodporučím, keďže v Európe máte svoje ale celkovo je tento business smutný, čaj je zamoreny chemikáliami, vrecúška sú toxické ... človek musí hľadať a nakoniec aj keď nájde bio, tak sa dozvie, že to až tak bio nie je 🙁

janalali
6. nov 2020

Najradšej kupujem sypané čaje priamo z čajovne, kde si môžem k čaju alebo čajovej zmesi privoňať a podľa toho aj vyberiem a samozrejme ak ide o bylinky tak podľa účinkov 🙂

amelia86
6. nov 2020

@sisaka hej našťastie testovanie čajov pred XY rokmi i otvorilo oči...ukázalo sa že v bežne dostupných časoch v supermarkete sú chemikálie pesticídy a bohužial v niektorých sa našli aj jedovaté rastliny, a to hovorím aj o detských čajoch. A s toho testovania vyšiel najlepšie tá značka čo som spomínala Sonnentor. 🤷‍♀️

skorpionik30
6. nov 2020

podla obalu.. reklamy..... som typicky spotrebitel skusac.... ak ma nejaky sklame uz sa k nemu nevratim ak nadchne tak sa stane sucastou mojej bohatej cajovej rodiny.... velakrat su v roznych casopisoch vzorky.... poskusam a ak mi niektory zachuti kupim. si ho.... a inak mam "stalice"ktore nikdy nesklamu a vzdy skocia v kosiku... matovy.. medovkovy.... lipivy😉

anickai
6. nov 2020

Vzdy skusam nove novinky. Pravidelne sa vraciam k oblubenym cajom. Vacsinou sa riadim podla seba, co mi chuti to kupujem do zasob. Pre mna obal dolezity nie je, ale obsah. Nekupujem tie najlacnejsie umeliny, hoci penazi nazvys nemam.

kvietokniki
6. nov 2020

Stále meniť alebo skúšať nové. Nerada zunujem. A nálada. Mám chuť na bylinky alebo ovocie? Zelený alebo čierny? Červený už nie. Ale určite je základ kvalitné. Nesiahnem po čaji za to že je lacný.

irenaliza
6. nov 2020

@marton_popradske vyberám si podľa výrobcu a ktorom viem ze dodržuje co ma a ze nikdy nesklame a viete kto zo je Misteal e naozaj miluje vaše čaje spolu s dcérkami ich vychutnávame a dokonca aj v práci ako lekárka mi dodáva sila a energ giu všetko zvládať. Ste super.

zuzkaalzbetka
7. nov 2020

@marton_popradske Čaje vyberám podľa zloženia. Od detstva mám veľmi rada bylinkové čaje, ktoré varili moje babky. Jedna bylinky pestovala v záhrade a s druhou som ich chodievala zberať. 😉Takže som veľmi skoro poznala rôzne bylinky, ich význam a použitie. 🙂 Najviac mi lahodí vôňa čerstvej mäty a medovky. ❤️
Obalom sa väčšinou nedám zlákať. Zato naše dve ❤️❤️ sa rozhodujú predovšetkým podľa obalu. 😉 Staršia má obľúbené Mistral Malina-brusnica-baza a Jablko-škorica a mladšia zase Jahoda-Malina s mackom. Obe zbožňujú rakytníkový čaj. 🙂

Strana
z4