Čomu dávate ráno prednosť?
Krásne ránko milé dievčatá. Čomu dávate hneď ráno prednosť? Káve, alebo čaju? Dajte nám vedieť do komentárov. Krásny piatok.

Dobré ráno, deň začínam čajom, po raňajkách si dám kávičku ☕
@marton_popradske ja ráno určite káva o 4:55 aspoň trochu dodá elán a energiu do vstávania so 4 dcérkami a potom neskôr teplý čajík.
Ak chcem zacat v pohode den, tak kavu🙂
jednoznacne kavicke a potom si varim caj
Kava musi byt ako prva.
Môj štandardný deň jednoznačne začína bylinným čajom 🙂
Rano vzdy kavu
kávička- bez nej si ráno neviem predstaviť🙂
ráno o piatej káva s mliekom, v práci čaj 😉
caj
Rano kava,vecer caj..☕🍵
@marton_popradske každé ráno začínam kávičkou s priateľom
Najskôr si uvarím čaj, kým vypijem kávu čaj už mam tak akurát vychladnuty. U mňa najskôr káva potom čaj😊
jednoznačne kávička 🙂
Každe ráno keď som doma. Vstanem a prvé čo spravím idem do kuchyne a postavím vodu na čaj. Potom sú ostatné veci 🙂.
Prídem do práce, zložím veci a hádajte čo spravím? Postavím si vodu na čaj 🙂 a idem si pripraviť kávu ☕
@marton_popradske rano kava a neskor caj 🙂
u mna je to cista voda a potom ked sa naranajkujem tak caj a neskor poobede kavicka 🙂
caj
My najprv čaj ku raňajkám a potom každodenný rituál- čerstvo zomletá káva pripravená v kávovari s láskou od môjho manžela♥️😉
Čierny čaj ❤ To je moja láska už dlhé roky 🙂
Ráno bez čaju si neviem predstaviť
Najprv kava potom caj 🙂
Čaj
Keďže kávu nepijem a ešte k tomu aj kojím ročného synčeka tak pijem každý deň čajík aj s celou rodinou.
@marton_popradske Čajík ku raňajkám a hneď potom kávička ☕
@marton_popradske ahoj ja som pila kávu ale prešla som na čajík.. A v praci uz ale káva musí byť 😁

Keďže kávu vôbec nepijem, ráno jednoznačne víťazí kvalitný čaj a môže sa začať práca 😊