icon

Pijete čaj iba v zime?

marton_popradske
Moderátor
30. nov 2019

Pijete čajík hlavne v zime milé mamičky, alebo po celý rok? Dajte nám vedieť do komentárov. Naše nové čajíky Mistral sú funkčné a zároveň chutné. Vyskúšajte ich☺️👌

Pijete čaj iba v zime?
Strana
z2
leuska0910
30. nov 2019

Jedine ladovy, teple caje mi nechutia

brmbuska47
30. nov 2019

My pijeme caje cely rok, bez caju si nevieme predstavit den. Stale striedam cierny, zeleny, biely a vsetky druhy bylinkovych a ovocnych. Najviac nam caj chuti s troskou cukru a par kvapkami citronu.

sperka
30. nov 2019

@marton_popradske čaj pijem celoročne, v lete pijem studený a v zime teplý, a ku raňajkam sladeny 👌😋

chocolate_cake
30. nov 2019

Cely rok. Najradsej mam ovocny. Caj pijem namiesto vody.

cadulka2908
30. nov 2019

U nas tiez ci leto ci zima caj vzdy uvareny...studeny uhasi smäd😉

kaffa
30. nov 2019

Naša rodinka pije čajíky každý deň, v lete vychladnuté a inokedy teplé. A naozaj si bez čaju nevie nikto z členov našej rodinky predstaviť ani jeden deň. 🙂

poleva
30. nov 2019

Čajíky pijeme celoročne...Pracujem na škole, a jeden staručký náš emeritný profesor mi v lete vravieval, aby sme si v lete zalievali a pili horúce čaje, to nás skôr ochladí ako keď pijeme studené..Takže denne, podľa dňa, v lete som popíjala aj 4 čajíky mistral , teraz v zime 2...učím to aj deti, že k raňajkám je dôležitý čaj, / samozrejme ak majú chuť, urobím im rada aj kakao / ...

zuzubb007
30. nov 2019

Celý rok celá rodina 🙂

majamat
30. nov 2019

caj nepijem, nechuti mi. este aj ked som chora ma tak akurat viac reze v krku z neho.

erikad82
30. nov 2019

Ja pijem čaj každý deň či je leto alebo zima. Vypijem aj litre čaju,nakoľko tie balené vody nemám rada a z točky vodu tiež iba v prípade núdze 🙂

evamajercak
30. nov 2019

Čajík pijeme celoročne. Vlastne, ak mám byť úprimná, tak každý deň ho pijem iba ja. Deti a manžel pijú vždy keď sú chorí a potom na jeseň a v zime, keď už je vonku chladnejšie a sychravejšie.

danielaj
30. nov 2019

Ja tým, že nepijem kávu, tak čaj pijem po celý rok, čajom začínam aj končím každý deň

marsmykkok
30. nov 2019

v lete nepijem, najviac v zime, ale jednu-dve salky denne pijem aj v jeseni a na jar

miiichala
30. nov 2019

Ja pijem caj celorocne, vzdy pred spankom

kova85
30. nov 2019

Každý deň si dávam čajík. Cez leto je to v menšom množstve ako teraz cez zimu

goldana
30. nov 2019

ráno si vždy urobím 2-3 l čaju na celý deň, pijem 365 dní v roku.

livizi
30. nov 2019

Po celý rok 🙂

drdrdr
30. nov 2019

Zelený čaj na raňajky celoročne každé ráno 🍵

erikaah
30. nov 2019

Ja a deti pijeme čaj každý deň počas celého roka 🙂

bazar_luci
30. nov 2019

Čaj pijem celoročne - či už, keď je ešte teplý (prevažne v zime) alebo keď vychladne (prevažne v lete) 🙂

lubina
30. nov 2019

@marton_popradske caj pijem kazdy den, zeleny, zazvorovy s citronom, ovocny....proste kazdy, cije zima alebo teplo. Podla pocasia ho pijem bud horuci, alebo chladnejsi 🙂

evuska135
30. nov 2019

Ja pijem stale rano aj vecer, uplny zavislak som na ciernom caji 😃

cilkau
30. nov 2019

už ano celoročne hlavne ráno alebo večer 🌜🙂

andy1985
30. nov 2019

Celoročne, hlavne ráno

saba2012
30. nov 2019

Každý deň pijem čaj a niekoľkokrát denne. Najlepší je pigi čaj. Nestíham kupovať 😊

shilou
30. nov 2019

Ano.Cely rok🙂)

dejka77
1. dec 2019

Cely rok. Je to zaklad ku ranajkam, nenahradi ho ziaden dzus ani voda.

vonava007
1. dec 2019

@marton_popradske priznám sa, že čajíkujem len v zime 🙂
To mám takto už celé roky....v lete som skor na minerálkach a čistej vode.

bendinko
1. dec 2019

Pijeme aj v lete s ľadom ako studené osvieženie.

Strana
z2