Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Čaje Mistral sú asi najlepšie porcované čaje na trhu..ja mám rada jednoduchosť a priznám sa, že niekedy nerozumiem tým všakovakým kombináciam a ťažko si predstaviť ich chuť 😀 zo zelených čajov, ktorý pijem denne, by som privítala zelený s jahodou..potešili by aj kombinácie bieleho čaju napr. s citrusmi a rovnako aj nejaký lahodný čajík pre malé deti - napríklad rakytník+jahoda 🙂
jazmín mandarínka pomaranč vanilka🙂
@marton_popradske Na teple letne dni by som uvitala kombinaciu uhorka mata a citronova trava, na chladnejsie dni cierny whisky caj alebo orieskovy liker a este ma napadol cajik s prichutou kolaca napr. slivkovy so skoricou alebo jablko vanilka alebo mozno aj caj s prichutou makroniek 😉😎
a nejaký s príchuťou vína by sa nenašiel? 😀
Mango, kokos 😉
ľahšiu otázku nemáte?🙂mám pocit, že väčšina mojich obľúbených kombinácií už Mistral má🙂
ale predsa-raz som pila vo francúzskej cukrárni čaj z tymiánu. na zimné dni by to bola super príchuť (a aj na trávenie).
ananás 😀 lebo ho ľuuuuubim a ešte som ananásový čaj nepila/nevidela 😂
žiadny čaj ale neprekoná váš Melón+jahoda ❤ lepší som nepila 😍
šalvia tymian medovka šípka🙂
Mango s karamelom 😘
Pečené jablko so škoricou alebo hruška karamel. Milujem vianočné chute takže aj pomaranč s perníkovým korením by bolo top!
@marton_popradske zaujímavý a chutný čajík by mohol byť : citrónová tráva + prvosienka + jahoda
Pekný deň,tak tato téma ako stvorená pre mňa🙂,keď som bola mala malí sme farmu a veľký sad kde bolí rôzne druhy kvetov a stromov a babka má naučila ako miešať tieto rastliny aby vznikol dobrý a chutný a hlavné zdravý čajík..🙂Sušené listy z maliny obsahujú triesloviny, organické kyseliny a flavóny je veľmi zdravý pri kloktaní ale aj na každodenne použivanie ,myslím ak by a ešte pridali suché listý ríbezli ktoré obsahujú ( minerály predovšetkým vápnik, železo, horčík, draslík a mangán)+citrón bola by to vitaminová bomba,malina a ríbezľa krásne rozvonia Váš dom ..Tak ja by som prijala tuto zmes 🙂🙂
kokosovo ananásový kvôli exotike mám rada toto ovocie aj kokos milujeme celá rodina 🙂
Dobrý deň. Ja mám rada zázvorový čajík , taktiež ovocné ....šípkový jahodový aj ten PU erh slivkový 🙂 🙂 ;) a nedávno som si kúpila materinu dusku ;) snáď taký s netradičnou príchuťou by som spomenula karamelovy ;) 🙂 ;)
Občas si zvyknem zalievať zelený čaj a slivkový so škoricou, prípadne čierny a slivkový. Je to výborná kombinácia. Ale osobne by som uvítala viac granulovaných čajov. Ráno do školy je to ideálne len zaliať a nečakať, kým sa vylúhuje a potom ho ešte dochucovať. Viem, že granulovaný nie je až tak veľmi čaj, ale bolo by to fajn hlavne v prípade Mistral čajov, lebo majú výraznú chuť, ktorá sa mne osobne najviac podobá reálnej chuti daného ovocia. 🙂 A ešte ma napadla príchuť, raz som mala čaj a príchuť bola niečo v zmysle Horský čaj alebo tak nejak. Bola to zmes jemných bylín a ovocia. Chuť to bola geniálna a tento čaj som mala len raz, odvtedy sa nedá zohnať od žiadnej značky. Tak možno niečo takéto ;)
Mna by velmi potešila kombinácia Moruša - rakytník - čierne ríbezle. Moruša mi pripomína detstvo, mali sme veľkú morusu na dvore a ja som z nej maškrtila cele leto. Jej sladká chuť a aróma by vyvazila kyslú chuť rakytnika a ríbezlí, ktoré obsahujú vela vitamínov potrebných práve v obdobi kedy sa čaje s obľubou pijú. A navyše ríbezle krasne voňajú ako fialove bonpari, co mi tiez pripomína detstvo ☺️
Napriklad caj z fialiek. Milujem vonu fialky a navyse ma aj liecive ucinky. Za mna urcite top.
Jablko echinacea, Zmes byliniek, Citron mata, Bazalkovy 🙂
@marton_popradske Ja som začaka kupovať vaše čaje v apríli tohto roku, keď si cestou z pohotovosti moja 5-ročná dcéra vybrala ako bolestné za zlomenú ruku váš "Dorotkový čaj" 🙂 dvojbalenie jahoda malina s cd. Musím povedať, že je skutočne vynikajúci a zostal našim obľúbeným. Privítali by sme možno malina čučoriedka, malina s citrónom, ale sme spokojné aj s čajíkmi, ktoré máte. Myslím si, že je z čoho vyberať.
tymian bazalka zazvor 🙂
Moj muz pouziva kardamon do vsetkeho...kava,caj..dcerka si ho oblubila tiez,papa ho len tak ako semiacka...a ja si ho viem predstavit na bliziace sa studene dni ako jablcko,kardamon a skorica+stipka tepla domova😉
tymian bazalka šalvia medovka🙂
Ja veľmi milujem citrusové príchute a aj vône. Takže taká kombinácia citrón,pomaranč a mandarinka by bol skvelý. Tiež kombinácia citrón a čierne ríbezle,pomelo a marhuľa,citrón a jahoda.
Milujem bylinkove caje, u vas boduje mäta a kamilkovy,
Co tak skusit nieco so zdravou zihlavou, citronom, malinou, alebo kombi levandula, nie vela len trosku, jemny nadych🤪
Dilmah cucoriedka je fantasticky, aj do cucoriedkoveho by som sla 😊
@marton_popradske Veľmi by ma potešil čajík s kávovou vôňou a chuťou karamelu :D okrem toho že som čajový závislák, som aj kávičkár... no keďže kojím, rada by som sa tohto zlozvyku zbavila 🙂 Mám totiž doma nespavca... ale kto vie, možno je nespavec od prírody :D
Som milovníčka čajov, všetkého druhu 🙂 ale pri mojom extrémnom potení by som uvítala nejaký šalviový čajík, a aj pre nás ženy urologický ( aj ked tých je na trhu vela, no chute sú rôzne od výrobcu) a kedže sa blížia vianoce, tak by viac darčekových kaziet s viacerými druhmi čajíkov padol vhod 😉
Ja milujem karamel tak by som ho uvitala s celkou radosťou a mozno so zaujimavou chutou karamel + granatove jablko😁
Dalsie priklady, ktore mi napadli este 😊
Muffin + cucoriedka
Mandarinka + mango + vanilka
Určite by som privítala nejakú príchuť energetického nápoja 👍určite by to bolo zaujímavé a podľa mňa by to zaujalo aj mladšiu kategóriu ktorá to pije castejsie 😆👌 tiež by ma potešila nejaká chuť červeného melonu taký čajík som tuším ešte nevidela ,a tiež zaujímavé by bol nejaký egreš alebo jabĺčko granátové , zaujímavá kombinácia by mohla bit celkom aj uhorka citrón alebo limetka 😀
Mne velmi vonia uz takmer zabudnute ovocie - dula, k nej by som pridala mozno jablko, hrusku, stipku skorice a bol by perfetkny jesenny cajik 🙂 tiez by bol mozno zaujimavy ruzovy grep s jahodou alebo moje milovane hurmikaki s limetkou 🙂

@marton_popradske levanduľa a mandarínka, každé zvlášť 👍😉.