icon

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL

marton_popradske
Moderátor
15. okt 2018

Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
malinajahoda
15. okt 2018

@marton_popradske levanduľa a mandarínka, každé zvlášť 👍😉.

lenkuliak
15. okt 2018

Čaje Mistral sú asi najlepšie porcované čaje na trhu..ja mám rada jednoduchosť a priznám sa, že niekedy nerozumiem tým všakovakým kombináciam a ťažko si predstaviť ich chuť 😀 zo zelených čajov, ktorý pijem denne, by som privítala zelený s jahodou..potešili by aj kombinácie bieleho čaju napr. s citrusmi a rovnako aj nejaký lahodný čajík pre malé deti - napríklad rakytník+jahoda 🙂

cilkau
15. okt 2018

jazmín mandarínka pomaranč vanilka🙂

baby213
15. okt 2018

@marton_popradske Na teple letne dni by som uvitala kombinaciu uhorka mata a citronova trava, na chladnejsie dni cierny whisky caj alebo orieskovy liker a este ma napadol cajik s prichutou kolaca napr. slivkovy so skoricou alebo jablko vanilka alebo mozno aj caj s prichutou makroniek 😉😎

zuzanka.zuzu
15. okt 2018

a nejaký s príchuťou vína by sa nenašiel? 😀

deli06
15. okt 2018

Mango, kokos 😉

bobsent
15. okt 2018

ľahšiu otázku nemáte?🙂mám pocit, že väčšina mojich obľúbených kombinácií už Mistral má🙂
ale predsa-raz som pila vo francúzskej cukrárni čaj z tymiánu. na zimné dni by to bola super príchuť (a aj na trávenie).

matta308
15. okt 2018

ananás 😀 lebo ho ľuuuuubim a ešte som ananásový čaj nepila/nevidela 😂
žiadny čaj ale neprekoná váš Melón+jahoda ❤ lepší som nepila 😍

cilkau
15. okt 2018

šalvia tymian medovka šípka🙂

monicka92
15. okt 2018

Mango s karamelom 😘

monitamoni
15. okt 2018

Pečené jablko so škoricou alebo hruška karamel. Milujem vianočné chute takže aj pomaranč s perníkovým korením by bolo top!

silvika077
15. okt 2018

@marton_popradske zaujímavý a chutný čajík by mohol byť : citrónová tráva + prvosienka + jahoda

oksi22
15. okt 2018

Pekný deň,tak tato téma ako stvorená pre mňa🙂,keď som bola mala malí sme farmu a veľký sad kde bolí rôzne druhy kvetov a stromov a babka má naučila ako miešať tieto rastliny aby vznikol dobrý a chutný a hlavné zdravý čajík..🙂Sušené listy z maliny obsahujú triesloviny, organické kyseliny a flavóny je veľmi zdravý pri kloktaní ale aj na každodenne použivanie ,myslím ak by a ešte pridali suché listý ríbezli ktoré obsahujú ( minerály predovšetkým vápnik, železo, horčík, draslík a mangán)+citrón bola by to vitaminová bomba,malina a ríbezľa krásne rozvonia Váš dom ..Tak ja by som prijala tuto zmes 🙂🙂

majocka24
15. okt 2018

kokosovo ananásový kvôli exotike mám rada toto ovocie aj kokos milujeme celá rodina 🙂

cupakabricka
15. okt 2018

Dobrý deň. Ja mám rada zázvorový čajík , taktiež ovocné ....šípkový jahodový aj ten PU erh slivkový 🙂 🙂 ;) a nedávno som si kúpila materinu dusku ;) snáď taký s netradičnou príchuťou by som spomenula karamelovy ;) 🙂 ;)

indiankaindi
15. okt 2018

Občas si zvyknem zalievať zelený čaj a slivkový so škoricou, prípadne čierny a slivkový. Je to výborná kombinácia. Ale osobne by som uvítala viac granulovaných čajov. Ráno do školy je to ideálne len zaliať a nečakať, kým sa vylúhuje a potom ho ešte dochucovať. Viem, že granulovaný nie je až tak veľmi čaj, ale bolo by to fajn hlavne v prípade Mistral čajov, lebo majú výraznú chuť, ktorá sa mne osobne najviac podobá reálnej chuti daného ovocia. 🙂 A ešte ma napadla príchuť, raz som mala čaj a príchuť bola niečo v zmysle Horský čaj alebo tak nejak. Bola to zmes jemných bylín a ovocia. Chuť to bola geniálna a tento čaj som mala len raz, odvtedy sa nedá zohnať od žiadnej značky. Tak možno niečo takéto ;)

igiana
15. okt 2018

Mna by velmi potešila kombinácia Moruša - rakytník - čierne ríbezle. Moruša mi pripomína detstvo, mali sme veľkú morusu na dvore a ja som z nej maškrtila cele leto. Jej sladká chuť a aróma by vyvazila kyslú chuť rakytnika a ríbezlí, ktoré obsahujú vela vitamínov potrebných práve v obdobi kedy sa čaje s obľubou pijú. A navyše ríbezle krasne voňajú ako fialove bonpari, co mi tiez pripomína detstvo ☺️

liena21
15. okt 2018

Napriklad caj z fialiek. Milujem vonu fialky a navyse ma aj liecive ucinky. Za mna urcite top.

beba.k
15. okt 2018

Jablko echinacea, Zmes byliniek, Citron mata, Bazalkovy 🙂

janka.tom
15. okt 2018

@marton_popradske Ja som začaka kupovať vaše čaje v apríli tohto roku, keď si cestou z pohotovosti moja 5-ročná dcéra vybrala ako bolestné za zlomenú ruku váš "Dorotkový čaj" 🙂 dvojbalenie jahoda malina s cd. Musím povedať, že je skutočne vynikajúci a zostal našim obľúbeným. Privítali by sme možno malina čučoriedka, malina s citrónom, ale sme spokojné aj s čajíkmi, ktoré máte. Myslím si, že je z čoho vyberať.

cilkau
15. okt 2018

tymian bazalka zazvor 🙂

bebe30
15. okt 2018

Moj muz pouziva kardamon do vsetkeho...kava,caj..dcerka si ho oblubila tiez,papa ho len tak ako semiacka...a ja si ho viem predstavit na bliziace sa studene dni ako jablcko,kardamon a skorica+stipka tepla domova😉

cilkau
15. okt 2018

tymian bazalka šalvia medovka🙂

danielka7
15. okt 2018

Ja veľmi milujem citrusové príchute a aj vône. Takže taká kombinácia citrón,pomaranč a mandarinka by bol skvelý. Tiež kombinácia citrón a čierne ríbezle,pomelo a marhuľa,citrón a jahoda.

4ocka
15. okt 2018

Milujem bylinkove caje, u vas boduje mäta a kamilkovy,
Co tak skusit nieco so zdravou zihlavou, citronom, malinou, alebo kombi levandula, nie vela len trosku, jemny nadych🤪
Dilmah cucoriedka je fantasticky, aj do cucoriedkoveho by som sla 😊

johankahanka
15. okt 2018

@marton_popradske Veľmi by ma potešil čajík s kávovou vôňou a chuťou karamelu :D okrem toho že som čajový závislák, som aj kávičkár... no keďže kojím, rada by som sa tohto zlozvyku zbavila 🙂 Mám totiž doma nespavca... ale kto vie, možno je nespavec od prírody :D

oktober2014
15. okt 2018

Som milovníčka čajov, všetkého druhu 🙂 ale pri mojom extrémnom potení by som uvítala nejaký šalviový čajík, a aj pre nás ženy urologický ( aj ked tých je na trhu vela, no chute sú rôzne od výrobcu) a kedže sa blížia vianoce, tak by viac darčekových kaziet s viacerými druhmi čajíkov padol vhod 😉

nikitta17
15. okt 2018

Ja milujem karamel tak by som ho uvitala s celkou radosťou a mozno so zaujimavou chutou karamel + granatove jablko😁
Dalsie priklady, ktore mi napadli este 😊
Muffin + cucoriedka
Mandarinka + mango + vanilka

katus1406
15. okt 2018

Určite by som privítala nejakú príchuť energetického nápoja 👍určite by to bolo zaujímavé a podľa mňa by to zaujalo aj mladšiu kategóriu ktorá to pije castejsie 😆👌 tiež by ma potešila nejaká chuť červeného melonu taký čajík som tuším ešte nevidela ,a tiež zaujímavé by bol nejaký egreš alebo jabĺčko granátové , zaujímavá kombinácia by mohla bit celkom aj uhorka citrón alebo limetka 😀

drdrdr
15. okt 2018

Mne velmi vonia uz takmer zabudnute ovocie - dula, k nej by som pridala mozno jablko, hrusku, stipku skorice a bol by perfetkny jesenny cajik 🙂 tiez by bol mozno zaujimavy ruzovy grep s jahodou alebo moje milovane hurmikaki s limetkou 🙂